הפרק היומי LOL

boyboy03

New member
הפרק היומי LOL

ברוק: את לא רואה בעיה בזה שאת יוצאת עם ניק? ברידג'ט: בגלל שהוא מבוגר? ברוק: לא, בגלל שכמעט התארסתי לו! בריגט: מה הקשר לזה? פחח הברידג'ט הזו היא גאון הדור

שאלה

ברוק אמרה היום בפרק את מה שכתבת? אם כן היא ממש חלאה. היא מוצאת בעיה בזה שברידגט תהיה עם מישהוא שהיא כמעט התחתנה איתו אבל לא מצאה שום פסול לשכב עם בעלה של הבת שלה

faery18

New member
כאילו, מה את רוצה מברידג'ט../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני ממש לא מבינה את ברוק. שתאשים רק את רידג', ברידג'ט לא אשמה כי היא לא הייתה בהכרה כשרידג' נישק אותה. רידג' הוא האשם היחידי פה. ואני הייתי מעיפה את רידג' מכל המדרגות ל-צ-מ-י-ת-ו-ת. אה, ודרך אגב, זו החולצה של ברידג'ט שאז דיברתם עליה כל כך הרבה??

לינה18

New member
אבל ברוק לא יודעת שבריגי'ת לא היתה

אז בהכרה. בריג'ית לא טרחה להגיד לה את זה. ואם היא היתה אומרת, היא עוד היתה מאשימה את ריג' באונס
.

faery18

New member
היא לא יודעת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

מה ברידג'ט סתומה?? שתגיד לה כאילו....

faery18

New member
וואי!! איך אהבתי את הקטע עם סאלי

וסטפני!! אין אין עליה, סאלי היא פשוט גאון!! ידעתי שהיא תדרוש מסטפני משהו...חחח גוו סאלי!!

סאלי באמת ענקית-../images/Emo45.gifבעיקר בגלל

שהיא תמיד מצליחה להשפיל את המלכה סטפני..
וזה שבריג'ט לא אומרת מילה לברוק שהיא לא זוכרת נשיקה עם ריד'ג אולי היא בכלל הייתה בהכרה????ואפילו טיפה נהנתה???..........
ודבר אחרון------- לפי מה שברוק התרגזה היום על בריג'ט שהיא מתאהבת בניק למרות שהיא כמעט התחתנה איתו -תגידי ברוק
בא לך שבריג'ט תישאר בתולה??????
כי אני כמעט לא רואה אופציה שהיא לא תתאהב בגבר שלא שכבת-התארסת-התחתנת-ילדתלו-כאילו הלו?????

למעלה