הפרק היומי

הפרק היומי../images/Emo96.gif

אני יכולה לפתוח אחד?? דמות אהובה:דיויד, כשהוא לבש את החולצה של דונה וכל הזמן היתגרד חחח דמות שנואה:אמממממ מוכר הקפה הזה, הוא משוגע
פרק חמוד אחרי הכל

shanyz

New member
על הפרק../images/Emo13.gif

דמות אהובה: דייויד בהחלט+מאוהב|, כמו שאמרת, כשהוא התגרד.. חמוד.. הייתי בטוחה שהוא יוריד את החולצה כזה מול דונה..
מזה רציתי. ודמות שנואה: כנ"ל כמו שרשמת- האיש מהקפה, אויזה מגעיל ומעצבן! דילן טיפה עצבן אותי מה שהוא אמר למאט.. כאילו, סבבה, אתה מאוהב בקלי, אבל למה להרוס? די הייתה לו אפשרות להיות איתה והוא לא ניצל, לא יפה שהוא ככה יורד עליו.. אבל, בגלל שזה דילן אני מוותרת לו. ג'ינה מתחילה להיות טובה:) אני אוהבת אותה טובה.. אבל..אז מי יהיה הרע בתוכנית?:)

גויבה

New member
ספוילר קטלני

למי שלא יודע גינה הולכת לעזוב בעוד כמה פרקים ורציתי לשאול אתכם אם תשמחו לספיישל סטיב? (כי אני מתכוון להכין עליו מין מצגת שמרכזת המון דברים ותמונות)

crazy4tc

New member
...

דמות אהובה: דיויד בהחלט היה הכי נורמלי... דמות שנואה: קלי, טוב לא שנואה אבל היא הייתה כל כך מפונקת בפרק הזה!! מוכר הקפה לא היה משוגע... קצת אבל דונה באמת העליבה אותו!!! דילן מתוק! וזה היה מגיע למאט כי דילן עכשיו בתקופת אבל בגלל קלי... הוא ממש עצוב!! בגלל זה הוא מתנהג ככה!! אבל הוא יתעשת ויהיה עם קלי!!! נכון?? בעצם אל תענו כי אתם תהרסו לי!!! וג'ינה באמת חמודה כשהיא טובה... אבל למה היא קראה לדילן נבזי אחרי שהוא נתן לה את הכסף??? וזה לא היה נראה לכם קצת לא מציאותי הקטע הזה של ה: "אני צריכה 15 אלף..." "טוב בסדר..." ז'תומרת עשיר עשיר אבל לזרוק ככה כסף זה לא קצת מוגזם??

shanyz

New member
תראי- הוא מממממממממממש עשיר

יש לו כמה מיליונים (לא? חחה) ואין לו בעיה לתת לחברה 15 אלף שקל וכמו שהיא מרה: היא אף פעם לא ביקשה כסף וזה... אז כנראה שהפעם היא הייתה צריכה באמת.. ואני מסכימה איתך, דילן ככה רק כשהוא עצוב..

crazy4tc

New member
כן אבל עדיין...

15 אלף!!!!!!!!!!! אני הייתי לפחות רוצה לדעת בשביל מה זה...

shanyz

New member
זה ג חלק מהאישיות של דילן

שלא תמיד אכפת לו מדברים.. כאילו, לא יודעת, לא תמיד מעיין אותו מה אחרים חושבים.. ומוזר כזה:) אבל אני עדיין חולה עליו!

lilush15

New member
משהו שאני לא מבינה בקשר לדילן ../images/Emo107.gif

זה פשוט לא הגיוני שמתקופת התיכון ששם הוא עוד לא יכל להוציא ולהכניס לבנק כסף חופשי יש לו עדיין כל כך הרבה כסף...מה לא נגמר לו? זה כבר לא הגיוני .......

למעלה