הפרק היומי

Girl From Mars

New member
הפרק היומי../images/Emo9.gif

אני אוהבת את הפרק הזה.
אממ. מישהו יודע איך מיה מכירה את לוק?
אממ. בפרק הזה אהבתי את ג'ס.XD
JESS: Coffee? LORELAI: Oh, yeah, thanks. How are you Jess? JESS: Well, I'm not bleeding or anything. LORELAI: Well, then it's gonna be a good day, huh?​
שועשתי.
אממ. טוב. מכאן אני כותבת ספויילר לסוף העונה הרביעית. אז. אממ.
האהא! בפרק 21 אם אני לא טועה (בעונה הרביעית נו
) ג'ס בא לרורי לחדר שלה בייל והציע לה לברוח איתו לאנשהו וזה... אם מישהו זוכר.
אני טענתי שהוא ממש מזכיר את הולדן שם. ומסתבר שהתסריטאים חושבים כמוני!
רורי אמרה לג'ס מחוץ לחנות משהו על זה שהוא מנסה להיות הולדן.
ובלה. הוא מזכיר את הולדן!

RORY: All he does is stick up for you and all you do is make his life harder. I guess that's what you have to do when you're trying to be Holden Caulfield but I think it stinks. Luke has done a lot for my mom and a lot for me, and I don't like to see him attacked. Okay, second wind over.​
הא.

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif

אממ את משעשעת
אה..כן..פרק מעולה!
ממש אוהבת אותו..חבל שהטרידו אותי בטלפונים באמצע..
אני מניחה שמיה מכירה את לוק כי היא הייתה גרה בסטארס הולו כשהיא ניהלה את המלון וזה..
כמו שכל העיירה מכירה את לוק..
בטח הייתה פוגשת אותו כשהייתה באה לחנות של אבא שלו..
[מה יש לה לעשות שם?
] בלה אממ כן..אני רציתי לשאול משו..
אממ בעונה השלישית חוזרים אחורה ורואים שלפני שלור יולדת היא כבר בורחת נכון?
אז מה היא עשתה בשנה שבה היא לא גרה עם ההורים שלה ולא הגיעה למלון עדיין?
[אמרו שלפני 15 שנה היא באה למיה..] בכל מקרה זה לא הגיוני
הו הו וגיליתי עוד טעות..אבל זה ספוילר לעונה חמישית..וזה בכלל לא מהפרק של היום אלא מלפני איזה שבוע ככה ואין לי כוח לחפש את זה..
אז לא משנה..
|לאקשורה| פרק טוב
אהבתי את ג'ס רק בסוף הפרק שרואים שהוא תיקן את הטוסטר
כמובן שהוא היה חייב להכחיש אבל לא נורא..
נסלח לו כי הוא תיקן את זה ולוק יודע
ורורי יודעת..
ולא נראה לי שאת לור זה ממש מעניין!
אממ..אה..כן..הויכוח של סוקי ולור, אהבתי, סוקי צדקה, לור התנשאה מעליה
ולא יודעת כמה נטל לור כבר לקחה על עצמה..
רורי ולור נלחצות אותו הדבר..נלחצות ומחפשות איך לברוח מזה..
אהבתי את זה שסוקי אמרה שהיא הולכת כדי שלא תעמוד לפניה ותבכה כי אז היא תראה עוד תכונה שלה- שהיא חלשה ופגיעה ובלה. *הזדהות קשה*
זהו. סיימתי..

לא נכון

בעונה השלישית כשרואים מה קרה בעבר לורליי בורחת אחרי שהיא יולדת את רורי. לפני שאמא שלה מוצאת את המכתב היא מזכירה את רורי, ומשהו עם זה שלורליי השאירה את העגלה שלה במקום הלא נכון... הנה הציטוט המדויק:
"EMILY: Lorelai, we're leaving! Well, what do you know? She finally put Rory's stroller away. It's the first time in a year I haven't tripped over that thing."​
גם תמיד כשמזכירים את הבריחה שלה אומרים שהיא עזבה בגיל 17, שזה שנה אחרי שרורי נולדה...

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gifהאמת שהתחלתי לכתוב את התגובה

שלי חשבתי על הפרק וזה שהיא עזבה אחרי שהיא ילדה את רורי..אבל שנה אחרי?
באמת?
וגיל 17 אני דווקא לא זוכרת..טוב אני אנסה למצוא את זה או משו..
בלה. טוב בקשר לדבר השני יש להם עדיין טעות
*בורחת*

טדה!

מצאתי ציטוט.... (אני חולת נפש) זה כשסבתא של לורליי רוצה לתת לרורי את ההמון כסף ולורליי מפחדת מזה...:
LORELAI: Not it’s not about what she would buy. I don’t care if she" buys a house or a boat or the elephant man’s bones. It’s just that - you know, it’s about the freedom. I mean if I had access to all that money as a kid I would have left the house so fast." SOOKIE: Faster than 17?​
אני כמעט בטוחה שמזכירים את עוד כל מני פעמים... מה זה הדבר השני?

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gifאוקיי..../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif

הדבר השני, תחילת עונה חמישית [נראה לי פרק 3
] דייט ראשון של לור ולוק[
] טוב..ראשון רישמי..
אממ הוא מראה לה את ההורוסקופ ומספר על כך שהם הכירו לפני 8 שנים!
ואני לא זוכרת איפה, אבל בטוח מזכירים את זה יותר מפעם אחת..הוא אומר שהוא הכיר את רורי כילדה, פעם אחת הוא אפילו מזכיר את גיל 5! אם מהדייט הראשון עברו 8 שנים להכרות, רורי בתחילת הסדרה [5 שנים לפני..] הייתה בת 16, עוד 3 שנים אחורה היא הייתה בת 13..הוא הכיר את רורי לפני גיל 13!
אה- אה! זהו..ולגבי זה אני בטוחה.
שיט אם עוד פעם תתפסי אותי בטעות..
בלה. בושות...

אמממ ../images/Emo58.gif

ברור שלוק יכיר את רורי! תחשבי על זה. לורליי עבדה וגרה באינדפנדנס אין נכון? זה לייד סטרס הולו. רורי הייתה חייבת ללמוד בבי"ס איפהשהו, ומכיוון שסטארס הולו זה קרוב, היאי כנראה למדה שם מאז שהיא הייתה קטנה, אז יכול להיות שלוק הכיר אותה בגלל שהיא הסתובבה שם... ויכול להיות שהוא לא הכיר את לורליי כי לפני שהיא עברה לסטארס הולו לא הייתה לה ממש סיבה ללכת לאכול שם... אני דוקא חשבתי על טעות אחרת לגמרי בסדרה. נכון שלורליי מכריחה את לוק ללכת לאסיפת עיר (איך מתרגמים את זה?) בעונה החמישית, אבל בעונות הקודמות ראינו אותו שם הרבה פעמים. אני חושבת אפילו שאומרים שהוא אף פעם לא מאחר או משהו מתישהו... אה ועוד טעות בקשר לגילאים! יש איזה קטע עם איזה פסטיבל או משהו, ורורי מזכירה שהיא לא פיספסה את זה מאז שהיא הייתה בת שנה או משהו כזה. שזה גם לפני שהן עברו לגור שם... למרות שגם יכול להיות שהן הלכו לכל הפסטיבלים גם לפני שהן עברו...

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif

טוב אני אכתוב מהר לפני שיתחיל ג'ואי
נראה לי קלוש..כי אממ בעונה החמישית..שכריס ולוק רבים על לור [
] אז לוק אומר שהוא יותר אבא של רורי מכריס [משו בסגנון..] אאני אביא מחר ציטוט מדוייק, כל הקטע עם זה שהוא יודע מה היא אהבה בתור ילדה, טיפל בה או לא זוכרת מה..בקיצור יש איזכור לקח שהוא ממש גידל אותה בתור ילדה..כלומר, הוא בטוח הכיר אותה באמת והכיר את לורליי..
כן..גם זאת טעות
אני חושבת שראיתי את הפרק אפילו דיברנו על זה פה שזה מוזר שהיא צריכה לגרור אותו לאסיפות שגם ככה הוא תמיד היה הולך אליהן לבד
בגלל זה, למרות שנורא שועשעתי שהוא הלך לאסיפה ורצה נורא להקשיב, גן נורא הפריע לי כל הקטע שסוקי שאלה את לור איך היא גררה אותה ושזה שוק שהוא רצה ללכת לבד..מה כל כך מפתיע? הוא תמיד היה הולך אליהן!
כן, גם זאת טעות..
אהה..ובקשר לפסטיבל, לדעתי זה סתם כסגנון דיבור, אני ממש לא לקחתי את זה ברצינות..כמו שאני אומרת "אני עושה ככה וככה מאז שאני זוכרת את עצמי" זה סתם כי אני עושה את זה הרבה.. או.."ואוו שנים ניסיתי להשיג אותך בטלפון" זה סתם הייתה הגזמה שכאילו מאז שהן גרות בעיירה הן הולכות לאירועים כאלה..מגיל שנה כי זה כאילו הכי מוקדם..
לא יודעת נו..
לפחות ככה אני הבנתי את זה.

dalida1988

New member
../images/Emo140.gif

איילת שאלה.... איזה פרק זה הקטע שחוזרים לעבר?? תודהה

למעלה