הפרק היומי!!!!

../images/Emo41.gif כבר פתחתי אחד כזה../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

לפני שעה וחצי
חל
לפני שהפרק התחיל

חחחחחחחח הרגת אותי ../images/Emo85.gif

עכישו חחחחחחחחחחח בואי ניפתח יום קודם חחחח סתם סתם מותק סורי לא ראייייתי
:)!

Lady Wood

New member
הפרק היומי: איזה מסכן זיו!

שירן יא כלבתא!
הוא כל כך אוהב אותך (זיו), ואת מתעסקת עם המלוקק הזה שהפרצוף שלו כבר יצא לי מכל החורים, את בוגדת בזיו עם איזשהו סנוב מחורבן?! ("בראד פיט פראייר לידי"..כה כה, שמענו אותך.) בקיצור ממש לא סבלתי את שירן בפרק הזה. שלא נדבר על יעל! עושה את עצמה מאוהבת בירון עלק, אבל רוצה רק את טובתה. מה יש, אין תפקידים אחרים בארץ
שתעזוב כבר את היוליה הזאת, בכלל ההצגה תעלה מתישהו? (אני כבר בספק..) אבל היה פרק נחמד..אלפסי קרע אותי!
"ריקי היא פרח ריקי, כל מקום שהיא לא עוברת מנסים לקטוף אותה, לינוק ממנה את הצוף." זה היה קורייע
("נהייה לי משורר אלפסי..") חחח וזהו, להיום

../images/Emo15.gifהפרק היומי............./images/Emo6.gif../images/Emo98.gif

חבל שמישל לא מספרת כבר לירון על זה ששאול הוא האבא האמיתי שלו וזהו...........עד שהיא כבר מצאה את הזמן וירון היה מוכן היא לא סיפרה לו.
הנירה הזאתי........היא כזאת תחמנית!!! מה היא רוצה עכשיו......לשגע את ארז?!
אפי......הקטן החמוד הזה מגיע בזמן למקומות....כשהוא שמע את נירה שואלת את מישל אם היא סיפרה לירון ששאול הוא האבא שלו....ושאלה אותה גם אם היא סיפרה לשאול משהו על ירון, אפי גם ידע להיות במקום הנכון כשסוניה אמרה לירון שאם הוא אוהב את התיאטרון אז שילך עם זה...

לכולם כנסו-על הפרק

ראיתם איך רותם תפסה את שירן ושחר על חם! היא בטוח ישר תרוץ לספר לזיו טוב זה מגיע לשירן אולי זיו לא יאמין לה,מה אתם חושבים?

jenn aniston

New member
אה לפי דעתי...

ברור שהיא תרוץ לזיו וזיו...
לא רק שהוא יאמין לה... אלא הוא גם יבקש ממנה לעקוב אחריה ולבדוק אם היא בוגדת בו...

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo58.gif מתי מתי?!

שיעשה את זה מחר!!! מחר!!! ארר אין פרק... ביום ראשון!!! שיעשה ביום ראשון!!!

למעלה