הפרק היומי

יעל צל

New member
וווווווואווווו../images/Emo70.gif

הקטעים עם אפי וסוניה היו מעולים, בעיקר בבית חולים, הם היו כאלה חמודים שניהם. עמנואל הורי עשתה מ-ע-ו-ל-ה את סצינת הבכי וגיא אריאלי היה מעולה בסצינות של המסומם!!! איזה מניאקים ארז ונירה!!!!!!!!!! וזיו סוף סוף מתחיל להתעשת ולסלוח לרותם, GOOD FOR HIM!!!! חמוד! האכזבה היחידה של הפרק היא שלא הראו את רותם!!!

אני דווקא נקרעתי מצחוק כשענבר

בכתה... או יותר נכון ניסתה לבכות... מה זה הבכי המעפן הזה??? וכשירון היה מסומם אז נקרעתי מהדברים שהיה ליעל להגיד לליה... תמיד יש לה מה להגיד.

rainbow15

New member
שלללום!

אני חדש פה
בכל זאת... אני רק יכול להגיד.... וואו!! הפרק היה ממש יפה אבל הסיום
!! איזה מניאקים!!! איזה מסכן :(........

אודי69

New member
אהמ...אהמ......

מה פרק טוב? חרא פרק! 1.בקושי הראו את קובי הגבר הזה ואת הג'ננה הזה המטומטם, שלפי דעתי הוא הבוס של זה ששלח לארז את הסמים. 2. ענבר הזאת בא לי להלביש לה כפה, בוכה כמו איזה חתול...מיללת יו זה מ=ש=ג=ע אותי.....איזה חרא של דמות. 3. תגידו רגע, גם אתם שמתם לב שהסמים זה בעצם כיפלי סגול? דווקא נראה טעים...אבקה לבנה וכיפלי סגול. מוזר. 4. לא הבנתי את השוטר הזה: "תאזוק אותו" מאיפה הוא הביא את המילה הזאת? רבאק. 6.למה יעל יושבת עם ליה ומשחקת עם העט? מה היא הבמאית?? 7. אפי הזה סתם קוץ בתחת. 8. צריך להראות יותר קטעים של שירן-זיו-רותם. 9. "זה שאני אוהב דברים מתוקים יעזור לנו לגלות שאני מתוק כולי?" איזה הומו מטומטם הריקארדו הזה, סתם חרמן שרוצה לדפוק את בתיה, שדרך אגב שוב פעם הלכה על הלוק של שיער הפזור. 10. מי יודע? סתם יאללה ביי חברים ותגיבו על מה שאמרתי

s h a l i m a r

New member
תגובות...

1. קובי, גבר? מאיפה הבאתה את זה? השפנפנון הפחדן הזה גבר? 2. באמת ענבר הזאת מתחילה לעלות לי על העצבים! שאודי כבר יעיף לה איזה כאפה ! 3. בטח לקחו את הסמים מהארון של אפי... 4. "תאזוק" צריך מילון הדפוק...(היה לו את אותה גישה כמו של השוטר מלחיי האהבה , זה היה קצת מוזר...) 5. אין חמש :) ... ארז ונירה כלבים
בני זונות... 6. אלק "הייתי בהודו"
7. כפי שמוזכר למעלה אפי המסומם, הוא הזכיר לי את ירון... 8. רותם היתה חסרה , אני מתה להעיף בוקס לשירן! מה היא חושבת שכל העולם משתחווה לה לרגלים? 9. כמעט אנס אותה עם הנשיקה
, הם נראים כמו שני בני עשרה, זה מגעיל כי זאת עלילה של מבוגרים!!! הלוק הפזור רק מדגיש את מה שאמרתי...

אודי69

New member
תגובה על תגובה

1. כן איך הוא משחק אותה, כאילו הוא פותח את גנגנה, ואיך הוא משבש את השם שלו, הוא גבר... 6. "בחיים שלך לא ראית מישהו מסטול?(איזה חנונה את ואני לא, אני הייתי בהודו ולקחתי טריפים)" 8. שירן פצצה, איך שמחתי שבבית שלה היא מסתובבת עם מכנסיים קצרים כאלה....איזה שווה היא....

rainbow15

New member
לא הגזמת?....

אפשר להגיב, אבל ברצינות........ מה אתה מתחיל עם קללות וכל זה?...... אולי ניסית להתבדח, אבל זה לא מצחיק

אודי69

New member
שמע

ככה אני מדבר, זה יוצא טבעי, הכל ברוח טובה אחי. אם זה לא מצחיק אותך אל תצחק...

../images/Emo142.gif תגובתי...

קודם כל, תראה איזה ממי
אני.. אתה מבקש להגיב לך על ההודעה ואני מגיבה... אז ככה:
באמת חבל שלא ראו את קובי. הוא אחלה שחקן.
אני מתה על ענבר! היא כזאת מתוקה... אני פשוט שונאת את האודי האפס הזה ששבר לה ככה את הלב
אפי עולה לי על העצבים. כל הזמן "הילד אפי, הילד אפי".. הוא נראה בן 40!!
כמה שיותר קטעים עם זיו - יותר טוב.
הריקרדו הזה כזה תקוע כרגע. כל פגישה שלו ושל הבתיה הזאת מסתכמת בכמה תמונות ובזה שהם מגלים שהוא אוהב מתוק - ממש פרצת דרך! זהו בערך...

shiran™

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif

אתם מוזמן לספר לנו בן כמה אתה, מאיפה וכו'... התמכרות נעימה

שאת בוכה את לא *אם אם* יפה...../images/Emo79.gif

חחח... אהבתי את הבכי ואת היציאה של ליה...

למעלה