הפרק היומי

faery18

New member
הפרק היומי../images/Emo83.gif

רידג' נהיה יותר מעצבן מיום ליום,איך הוא אמר לברוק "מאסימו יבין שהייתי צריך לטפל קודם בעסק"
איך הוא יכול ככה להזניח את אביו החולה לטובת העסק? ועוד בשביל להרוס את העסק של אחיו..
בושה וחרפה!!
מיסכנה סטפני שעכשיו צריכה להתחנן בפני ברוק כדי שתשכנע את רידג' לחזור בו..
ג'קי ודיקן שיעממו אותי, שוב חגגו בזמן שמאסימו נאבק על חייו
ניק הכי חמוד ומסור להבדיל מרידג' שטוב שניזכר באבא שלו,שלא נדבר על ג'קי..

לינה18

New member
שיעמום טוטאלי+../images/Emo58.gif

בואו ניתערב שאחרי שברוק מצביעה נגד ריג', באותה השניה סטפני שוכחת את ההבטחה שלה לברוק "להיות חייבת לנצח". על מי היא חושבת שהיא עובדת?(זה ניראה כאילו שעל ברוק היא כן, כי זה ממש השפיע עליה). חוץ מזה חשבתי על משהו-ברוק פשוט סתומה. אם היא כל-כך נגד ההחלטה של ריג', שתגיד לו שהיא לא מיתכוונת להצביע בעדו! שתגיד לו עכשיו לפני שיהיה מאוחר והוא יושפל לפני כל המשפחה כשהיא תצביע נגדו! אם היא תגיד לו את זה עכשיו, הוא כמובן יכעס, אבל יהיה לו יותר קל לסלוח לה מאשר אח"כ. למה בכלל לגרור את זה למצבים כאלה? חוץ מזה דיקן וג'קי הם הזוג הכי משעמם בעולם. אין לי כוח יותר לראות אותם. ושמסימו כבר יחזור לעצמו, כי כרגע הוא ניראה ונשמע כמו איזה זקן בן 90 וזה ממש מעצבן אותי.

הפרק היומי../images/Emo41.gif

ושוב פעם אותו שעמום טוטאלי
לפעמים אני בכלל לא מבינה למה אני רואה את התוכנית הזו.. למה למרוח כל עלילה מסכנה מלא זמן? בלע אין לי מה להגיד על הפרק חוץ מזה שדיקן וניק פשוט הורסים
אה וגם ברוק הייתה ניראת טוב היום לשם שיני. (לא סובלת אותה) יום מקסים
*משום מה בזמן האחרון אני מתחילה לחבב את מאסימו. מתאים לו ככה

Shiri from the block

Active member
רגע רגע.. לא שמתי לב לזה עד עכשיו.. מסכנה סטפני?? על מה היא מסכנה?? מסכנה ברוק שצריכה לסבול את הזיבולי שכל של סטפני!! עלק "אני אהיה חייבת לך לתמיד" כן מתי זה "התמיד" הזה? בדיוק דקה וחצי אולי.. סטפני הזאת רעה וצבועה!! אומרת משו ועושה בדיוק את ההפך! וחבל שהיא גוררת את ברוק לזה, שברוק תעשה מה שהיא מחליטה! היא לא צריכה להקשיב לזקנה הזאתי יותר! יש לה את ריג'! ברוק צריכה להתעלם מסטפני כאילו היא לא קיימת..

faery18

New member
סטפני לא רעה ולא צבועה

לדעתי סטפני מיסכנה בגלל שהיא צריכה להיות תלויה במי שהיא הכי לא סובלת...ברוק. היא צריכה להיתחנף אלייה ואני בטוחה שהיא לא ממש נהינת מזה...

girlontop

New member
היא רעה וצבועה

אבל זה חלק מהקסם שלה
סתם, אני מסכימה איתך. סטפני נואשת והיא תעשה הכל כדי להעביר את ברוק לצד שלה בהצבעה הזאת, והיא תשתמש במניפולציות הכי זולות שיש. אם ברוק קונה את זה זאת בעיה שלה, אבל משום מה נראה לי שלא רק השטיקים של סטפני עובדים על ברוק אלא רגע נדיר של מצפון שהתגלה פתאום אחרי חפירות ארכיאולוגיות עיקשות...

taylor18

New member
נכון מאוד..+תגובה לספויילר

באמת ההתחננות הזאת וההרגשה שברוק - שסטפני הרי לא כל כך אוהבת אותה בלשון המעטה וכל הזמן צריכה להלחם נגדה לבד כי כולם כל כך אוהבים את ברוק . סטפני לבד במערכה נגד ברוק -מסכנה ! (איך בא לי לעזור לה לפעמים)וסטפני , כמו שידוע לכולנו, מאוד אוהבת את רידג' ולמרות שהיא אמא שלו והכל היא יודעת שאין לה את אותה השפעה כמו שיש לברוק על רידג' ובטוח קשה לה להתמודד עם זה ובטח ובטח שלהתחנן לברוק. ואם יש משהו שבאמת חסר לברוק זה התמיכה של סטפני אז דווקא שסטפני אמרה שהיא תמיד תהיה חייבת לה חשבתי שזה ישפיע על ברוק.. ולדעתי לסטפני יש מילה והיא כן תקיים את מה שהיא אמרה.. בקשר למה שברוק עשתה או יותר נכון תעשה, זה ממש ממש מגעיל.להצביע נגד בעלה בלי להגיד לו . . . איך רידג' יסלח לה? ומן הסתם הוא יסלח .. אוח איך אני לא אוהבת את ברוק הזאת איך אני מתגעגעת לטיילור..איזו אישה היא הייתה..כל כך אהבתי את השיחות שלהם..המשחק של ברוק מעצבן..אין , אין על טיילור! היא מדהימה

faery18

New member
../images/Emo99.gif אכן טיילור הייתה מדהימה

מבפנים,ומבחוץ!!

לינה18

New member
סטפני מיסכנה?../images/Emo12.gif

על מה, על זה שהכוח בידיה של ברוק לשם שינוי?

faery18

New member
בדיוק

עכשיו היא תלויה בה.. ןלכן היא מיסכנה. היא צריכה להתחנף אלייה ולנסות לשכנע אותה,למרות שהיא חא מחבבת אותה...

לינה18

New member
../images/Emo45.gifלשירן

מסכימה עם כל מילה שלך בעניין סטפני וברוק.

למעלה