הפרק היומי

Nira 222

New member
הפרק היומי../images/Emo80.gif

איזה פרק יפה.. שמחתי שטס חזרה ואיך שהיא באה להארי ו"לקחה" את דרוברס בחזרה. איזה סוף מהמם.. וקטעים עם טס בלידה
ובקצרה למי שלא ראה או זוכר...: בעקבות הפרידה מפיטר, קלייר בעיקר מתחפרת עם עצמה ומחליטה למכור את דרוברס, היא מגיעה להארי עם ההצעה, הארי (המתלבט) מתוך ידיעה שקלייר עלולה לפצל את דרוברס לנחלות ולמכור לקונים זרים, קונה אותה ממנה. טס עדין בעיר וצולחת את העסק עם חבריה, סיימון הרואה מיילים (שג'ודי שלחה בעקבות המצב) מדרוברס עבור טס מוחק אותם כמו כן כשג'ודי מחליטה ליצור קשר טלפונית וסיימון עונה הוא לא מעביר את ההודעה לטס.. בעקבות הצעה של טרי שולחת ג'ודי לטס מייל עם הנושא בראד פיט, טס שיושבת מול המחשב עם שותפתה (ביירוני אאל"ט) מקבלת את ההודעה, מבינה שסיימון הסתיר ממנה וכמובן נוסעת מייד לדרוברס, היא מגיעה, מוצאת את קלייר המדוכדכת מנחמת אותה וכמובן לוקחת את המושכות לידיה.. עוד בפרק אלכס חוזר לקילארני בעקבות המעשה שהארי עשה. זה בגדול הפרק. טוב, אני לא יודעת אם אתמיד אבל החלטתי להעניק תארים/"פרסים" ל...:
צל"ש: לטרי בעקבות ההצעה וכמו כן להארי שעשה דבר חיובי לשם שינוי.
נבל הפרק: סיימון שהסתיר את ההודעות מטס.
סצינות משעשעות: הנפילה של ניק מהסוס, היציאות של טס בלידה.
הדמות היומית: טס, שחזרה והחזירה הרבה אור לחווה.

shanistern

New member
נירה את ../images/Emo47.gif../images/Emo68.gif

כל הכבוד לך על ההשקעה, סיימון הזה מרגיז אותי בכל פעם מחדש. וטס כמובן בסוף מצילה את המצב

Nira 222

New member
תודה שני,

אשתדל להתמיד (לא תמיד יש לי סבלנות) ותמיד מישהו/י אחר/ת יכול לקחת את המושכות ( חח נכנסתי לזה...) כן, סיימון מגעיללל וטס חבל"ז , כבר אתמול בפרק קיוויתי שהיא תחזור, טוב ההמתנה השתלמה..

../images/Emo45.gifכל הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo29.gif

סיימון באמת נבלה
וטס הייתה מצחיקה בלידה של הסייחה
וניק איך שהוא נפל מהסוס
חחחח היה פרק יפה

דנדושי1

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo204.gif

נראה שהיה פרק יפה.. אבל פספסתי...

Nira 222

New member
חבל, וגם מחר שזה בעצם כבר היום

יהיה פרק מעולה אז תנסי לא לפספס...