הפרק היומי

Black Queen

New member
הפרק היומי../images/Emo72.gif

סוף סוף פרק שמסתיים ביריה. עוד קלישאת אופרת סבון הוכנסה לסדרה. הוריי! מה קרה שברוק וסטפני נהיו בסט פרנדז ומקשקשות להן בכיף על ג'קי ודיקן? ואהבתי את השמלה של ברוק. מאסימו עיצבן אותי כל הפרק. ברשות קלינט איסטווד אני אצטט- איף יו וונט טו שוט, שוט. דונט טוק. וג'קי סתם היסטרית חנפנית. ולסיום, השורות האהובות עלי: מאסימו: "יכולתי לראות! יכולתי לשמוע הכל!" ג'קי: "אז בוודאי יכולת לשמוע איך שאני אומרת כמה שאני אוהבת אותך, מממממאאאאססיממממווו!" דיקן: "------"

12345621

New member
למה הם עושים לי את זה...?

דווקא בקטע שמסימו ירה מהאקדח דווקא בקטע מותח הם מוכרחים לעצור. מישהו נפגע בטוח או ג'קלין או דיקן. לפחות שהיו מראים לפני שעצרו.

Shiri from the block

Active member
חחחח../images/Emo6.gif אהבתי את הציטוטים שלך!../images/Emo6.gif ואני אהבתי בכלל איך שברוק נראיתה../images/Emo99.gif

faery18

New member
וואו איך נהינתי הפרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך נהינתי ליראות את דיקן הקטן והמיסכן מיתחנן על חייו מול מאסימו הגדול והמאיים
איך אהבתי את הבעת פניו כאשר הוא ראה שמאסימו הולך ומדבר!!
הוא שיקשק!!
הכי הרג אותי הצרחה שג'קי הביאה בסוף
נישפכתי!!!
פרק גדול!!!

girlontop

New member
אם יש צדק בעולם

ג'קי תחטוף כדור בראש ותמות מיד, כך שאפילו זמן ליילל לא ישאר לה.

faery18

New member
חח איך היא יכולה לחטוף כדור בראש

אם היא הייתה מאחורי האקדח? אני לא מאמינה שמישהו באמת יחטוף כדור אבל אם כן זה יכול להיות לדעתי רק דיקן כי הוא היה מול האקדח.. אבל לא ניראה לי זה יקרה..

Black Queen

New member
הלוואי../images/Emo129.gif

מצד שני, נצטרך לסבול עשרות פרקי לוויה עצובים אלא-טיילור. מוזר דוקא. בהתחלה חיבבתי את ג'קי, היה לה מין שארם בריטי נחמד שהיה חסר מאד ביפים. ואז ניק הוריד את הזקן והכל התחיל להתדרדר.

S c a r l e t t

New member
סוף סוף קצת אקשן להפיג את השעמום

אני פשוט אוהבת פרקים שנגמרים במתח (כן, כן לא קראתי ספויילרים אז בשבילי זה נחשב מתח!) אם בראט היה אוהב אותנו וחושב על טובתנו רידג' היה חוטף כדור (או אפילו שניים) סובל ומתענה במשך כמה חודשים טובים (סתם כי ברוק לא בכתה כבר כמה פרקים ואני קצת מודאגת שמא היא שכחה איך עושים זאת), ולאחר מכן מת מוות ארוך וכואב, ולכל אורך הדרך היה שומע אך לא יכול להגיב (מוכר לכם מאיפה שהו??) אוי החלומות....
אבל עם המשל שלנו זה בטח לא יקרה (כי מתי בפעם האחרונה קרה משהו שבאמת רצינו?) הנחמדות ששוררת באורח פלא בין ברוק ל
ממש לא הולמת את מלכתי, אז כדאי שתחזור להיות אותה סטף שמתעללת וממרת את חייה של ברוק, כי ככה אני אוהבת אותה
בקיצור, היה פרק ממש טוב, כן ירבו לילה נפלא לכולכם ובטוח שנתראה מחר (בשניה שאני חוזרת הביתה אני מתחברת לוידיאו)

למעלה