הפרק היומי

NarihS

New member
הפרק היומי../images/Emo70.gif

יאא אחלה פרק
ברוקי שלי יפה כמו תמיד
ת'ורן היה כזה מתוקיי-חמודי-ויפיופי!
ואריק וסטפני מפגרים!!!
אמבר ותומאס היו מאווווודד חמודים ביחד
ואהבתי את הסוף איך שריג' התפרץ לבית ואמבר מתחת לשמיכה! איזה מגנייב :)

morgold

New member
תומס מאוד מזכיר לי את תום אבני משום

מה...לכו תדעו למה... היה אחלה,תורן מעולה כמו תמיד ושימשיך ככה! ו...כן אמבר ותומס ממש חמודים ביחד!! ורידג' סתם קוף מעצבן שנטפל לבנו המתבגר...סתם קנאי! מה אכפת לו שתומס מתחיל עם איזושהי בחורה? עד כדי כך מפריע לו?! קנאי,מתנשא ומגעיל שיעוף כבר

סליחה על הבורות...

אני כבר מתגוררת בחו'ל יותר משנתיים. מי זה תום אבני? הוא אח של אקי או משהו?

girlontop

New member
הוא שחקן/מגיש

משחק בהצגות ילדים ומגיש בערוץ הילדים, אם אני לא טועה.
הוא הימני מלמטה

girlontop

New member
פרק טוב, אבל תמוה

רידג' מתקשר לחברה של ה-GPS. אומרים לו שהרכב נמצא במאליבו. מיד ברור לו שתומאס נמצא בבית החוף של טיילור. למה? מאליבו זה לא רחוב קטן בו כולם מכירים את כולם, זאת שכונה ענקית (יש שיאמרו עיר קטנה) עם 12.5 אלף תושבים. בעיה שניה: איך הוא לא יודע מי מתגורר בבית שבבעלותו (הנכסים של טיילור מן הסתם עברו לרשותו)? מישהו מוכן להסביר לי? אולי פספסתי משהו. אמבר ותומאס חמודים, אבל הסצינות ביניהם נמרחו יותר מדי היום. עוד פעם היא תגיד לו שהוא צעיר ושוב הוא יענה לה שהוא לא ילדון טפשון - נמאס. יאללה, תעשו את זה כבר ותפטרו אותנו משיחות הנפש על המאמרים האקדמיים של טיילור, שהגיעה למסקנות מאוד עמוקות (not), אני חייבת לציין. ועכשיו חזרה להתחלה. ברוק הדהימה אותי באגואיסטיות וחוסר הרגישות לת'ורן. לא הזיז לה בשיט מה שקורה לו והיא רק שמחה שרידג' ניצח. עצוב לחשוב שפעם ת'ורן התחתן איתה. אומנם סאלי מכנה את סטפני "הוד מעלתה", אבל מי שבאמת ראויה לתואר היום היא סאלי עצמה. נכנסה חזק באריק וסטפני, שטפה אותם כמו שצריך ואפילו התגנבה למשרד של אריק כמו בימים הטובים
אריק יותר גרוע מסטפני. אני בכלל לא רואה שמזיז לו מה שקרה לת'ורן, הוא רק מרגיש "לא נעים" שצעקו עליו ושהוא כבר לא האבא הטוב והנערץ. סטפני נראית קצת בהלם, אבל גם לה לא חסר. מגעילים. אני מאוד אוהבת את ת'ורן הנקמני ואת השותפות עם סאלי. יהיה שמייח.

Shiri from the block

Active member
רגע רגע רגע... (זאת שירן narihs רק בכינוי חדש../images/Emo3.gif) את כועסת על ברוק, שהייתה אגואיסיטית ולא תמכה בת'ורן????? ובטח אם היא כן הייתה תומכת בת'ורן הייתם אומרים: וואי איזה צבועה היא, היא אמורה לתמוך בבעלה! כאילו, דייי זה משגע אותי כבר, היא נשואה לריג'!!!!!!!!! למה לה לתמוך בת'ורן לעזאזל??? היא אמורה לתמוך בבעלה!!!! לא להיות נגדו!! ולמה לה להראות רגישות כלפי ת'ורן? איכפת לה ממנו כבר? הם ממזמןןןן נפרדו, למה אתם חייבים להניח שברוק צריכה לתמוך בכולם? למה מה היא?, היא נשואה לריג', והיא אמורה לתמוך בו..! וואי אשכרה לא משנה מה ברוק תעשה איכשו תמיד תמצאו משו רע בזה! זה הורג אותי כבר, אפילו אם היא תיהיה בדיוק בדיוק כמו טיילור אתם תמצאו בה משו רע, יש לכם פשוט משו נגד ברוק אישי, לא נגד ההתנהגות שלה, ככה נראה לי.

girlontop

New member
שלום שירי ../images/Emo13.gif

לרגע לא הבנתי מי זאת הערסית מהצ'כונה שמאיימת עליי
אני לא חושבת שברוק צריכה לתמוך בבעלה אוטומטית, אבל לא אמרתי שהיא צריכה להגיד לרידג' "חבל שניצחת!" או משהו בסגנון. היא כן היתה יכולה להראות איזושהי רגישות מינימלית לסבל של ת'ורן, אם לא כאשתו לשעבר אז כגיסתו או כבן-אדם אכפתי. ההתנהגות שלה הראתה שממש לא מזיז לה שהוא סובל ובעיניי זה מגעיל, כי ת'ורן מעולם לא עשה לה משהו רע. זהירות
...עוד כמה חודשים היא תכפר על ההתנהגות שלה ותעשה שלום ביניהם. חבל שהיא לא השכילה לעשות את זה עכשיו - אנחנו יודעים שיש לה כוח להשפיע על שני הצדדים (=להתפשט
).

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קודם כל... זה שירן../images/Emo3.gif לא אוהבת שקוראים לי שירי, 'שירי' זה היה רק לצורך המשפט של השיר../images/Emo3.gif שנית, טוב זאת דעה שלך../images/Emo3.gif שלישית, ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif הרגת אותי עם המשפט האחרון שלך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח אני מקווה בשביל דרלה שזה לא ישפיע על ת'ורן, אחרת דרלה תהרוג אותו, למרות שהיא אמורה להבין שאי אפשר להתנגד לברוק../images/Emo99.gif (במיוחד כשהיא חצי ערומה../images/Emo3.gif)

לינה18

New member
לטלי

זה לא נכון שת'ורן אף פעם לא עשה לברוק שום דבר רע. הוא פגע בה פעמיים-כשהצביע נגדה פעמיים בהצבעה בפורסטר(פעם ראשונה כשהיא היתה מחוץ לעיר בגלל ההריון ופעם השניה כשהעיפו אותה מהחברה).

לינה18

New member
../images/Emo45.gifלשירן

צודקת בכל מילה שלך בקשר לברוק. למה לה לתמוך בת'ורן? ברור כשמש שהיא בצד של ריג'!ולטלי- אין מה לגנות אותה על זה, כי בתור אישתו היא די אמורה לתמוך בו ולהיות בצד שלו לא של איזשהו בעל לשעבר שהיא ניפרדה ממנו לפני שנים. וזה לא שלא אכפת לה מת'ורן-אבל אין לה שום סיבה הגיונית להיות בצד שלו. אה, וברוק אף פעם לא תהיה כמו טיילור, ואם כן, אז חס וחלילה. וחוץ מזה, בלי קשר, שירן-מעכשיו החלפת כינוי באופן קבוע?

Shiri from the block

Active member
יאי איך חיכיתי שתגיעי ותתמכי בי../images/Emo9.gif ואממ כן זה יהיה הכינוי הקבוע, אבל אני אחזור לכינוי הקודם בשביל לסדר את העניין של המסרים, אז אל תדאגי../images/Emo13.gif ובקשר לברוק, אני מקווה שהיא לא תיהיה כמו טיילור../images/Emo5.gif אני רק הדגשתי להם את העובדה שהם ישנאו את ברוק בכל מקרה אפילו אם היא תיהיה קדושה../images/Emo3.gif

לינה18

New member
לטלי-בקשר לקטע התמוה בפרק

אמנם על העניין של מאליבו לא חשבתי, אבל בעניין השני ממש הוצאת לי את המילים מהפה! כאילו, למי יכל לעבור הבית של טיילור, אם לא לריג'? אז מה, הוא לא יודע שאמבר מיתגוררת שם? מצד שני-לדעתי ריג' בחיים לא היה נותן את הבית לאמבר, ואני יודעת גם שלא הראו מי בדיוק הרשה לאמבר לגור בבית הזה(או שזה הוזכר באחד מהפרקים ואני פיספסתי את זה?) אז כשאני חושבת על זה, יתכן שריג' שכח מהבית, וסטפני, מלאת כוונות טובות, נתנה לאמבר לגור בו, מבלי לאמר לריג', שהרי היא ידעה שהוא יתנגד. זה אמנם הסבר לא הכי משכנע, אבל זה ההסבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו. ודרך אגב-גם אני אוהבת את ת'ורן הנקמני. סוף-סוף מופיע לו קצת אופי.

לינה18

New member
לטלי-בקשר לעניין התמוה בפרק

אמנם על העניין של מאליבו לא חשבתי, אבל בעניין השני ממש הוצאת לי את המילים מהפה! כאילו, למי יכל לעבור הבית של טיילור, אם לא לריג'? אז מה, הוא לא יודע שאמבר מיתגוררת שם? מצד שני-לדעתי ריג' בחיים לא היה נותן את הבית לאמבר, ואני יודעת גם שלא הראו מי בדיוק הרשה לאמבר לגור בבית הזה(או שזה הוזכר באחד מהפרקים ואני פיספסתי את זה?) אז כשאני חושבת על זה, יתכן שריג' שכח מהבית, וסטפני, מלאת כוונות טובות, נתנה לאמבר לגור בו, מבלי לאמר לריג', שהרי היא ידעה שהוא יתנגד. זה אמנם הסבר לא הכי משכנע, אבל זה ההסבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו. ודרך אגב-גם אני אוהבת את ת'ורן הנקמני. סוף-סוף מופיע לו קצת אופי.

rachelMcfadden

New member
רידג' הזה ממש חוצפןןן

ממש היה לי בא לזרוק עליו משו ממש כבר רק שיעוף כברר! מה זה ההתערבות הזאת?? תומאס בן 18 מותר לו לעשות מה שבא לו ממש עיצבן אותי אמבר הייתה כזאת מתוקההה
אני פשוט מתההה עליה
ותומאס כזה מותק
תורן וסאלי היו אחלה
סאלי הרגה אותי בשיחה שלה עם סטפני ואריק
במיוחד שהיא אומרת לאריק שהיא תגיד לו את הדעה שלה אפילו שהוא לא מעוניין פשוט מלכה
לא סובלת את רידג'

לינה18

New member
בקשר לתומס

אז בפרקים האלה הוא עדיין בן 16, ולכן זה הגיוני שריג' רוצה להגן עליו(אם כי מיותר ודפוק לגמרי).

לינה18

New member
וכעת בקשר לפרק

מאוד אהבתי אותו. די אהבתי בו את כולם. קודם כל פעם ראשונה מאז תחילת העלילה הזאת שממש אהבתי את ת'ורן. שישאר כזה נקמני, כי כזה הוא מוצא חן בעיניי.סוף-סוף מתכנן משהו במקום לשבת ולרחם על עצמו בלי הפסקה. מאוד אהבתי את סאלי-בכלל, את המשחק של השחקנית הגדולה הזאת. מאוד אהבתי את הסצנה בין אמבר ותומס. אמבר ניראת ממש טוב בפרקים האחרונים, מאז פרקים של שנת 2000 היא לא ניראתה כל-כך טוב בעיניי, וזה ממש מצויין לדעתי. חוץ מזה בפרק הזה משום מה אהבתי את תומס יותר מאשר את אמבר. אין לי מושג למה, אבל הוא באמת היה כזה חמוד בפרק הזה! הקטע בסוף הפרק היה בפרוש גדול! זה הזכיר לי משום מה כשברוק היתחבאה מתחת למיטה של ת'ורן-מישהו זוכר?(זה היה כשמייסי עדיין לא ידעה שת'ורן נידלק על ברוק, ובדיוק הוא חזר למייסי, אבל זה היה הרבה לפני הקטע בונציה והחתונה שלו ושל מייסי. בפרק הזה בדיוק ברוק ניסתה לפתות את ת'ורן ובדיוק מייסי ניכנסה. וככה היא גם גילתה על העניין של ברוק ות'ורן.)

למעלה