הפרק היומי

vitamin P

New member
הפרק היומי../images/Emo70.gif

תקציר: ספין סיטי - אמונה עיוורת קייטלין, שנזרקה ע"י בחור עיוור בטענה שהיא משעממת, יוצאת מגדרה כדי להוכיח שהוא טועה; ראש העיר מחליט שבחייו חסרה רוחניות, ומנסה לבחור דת; אישתו של פול עוזבת אותו כדי להפוך לנזירה מה דעתכם???? צריך להיות אחלה פרק!!!! זה שצארלי פה לא אומר שהסדרה גרועה אני יודע שאהתם את מייק אבל הוא לא רק עשה את הסדרה יש אחלה דברים אחרים כמובן שמייק חסר אבל אני נותן לצארלי הזדמנות ונראה לי הם התבלבלו בסדר של הפרקים בערוץ 3 לגבי הפרק של אתמול- נרדמתי מייד אחרי- היה אחלה פרק!!!!!!!!!!

vitamin P

New member
פול הזה ענקקקקקק

דאבל מינינג
חחח הוא כזה מצחיק ושרוט יהיה מצחיק לראות את קלאודיה הופכת לנזירה, מסכנה!!(התחתנה עם פול והפכה לנזירה)

Kippi S

New member
פול עשה את הפרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא כזה קורע... פרק חמוד... עדיין נשאר הזכרון של מייק...

vitamin P

New member
אחלה פרק../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היה פרק טוב מאוד וממש מצחיק זה נחמד עכשיו כולם שווים אין שחקן ראשי ביותר כולם ביחד כזה פרק נחמד ביותר
קיטלין עם האובססיה שלה להיות כיפית- ואיי בא לי את הכריך הזה, ממש הצחיק אותי שפול לקח בסוף- אבל היה צפוי מראש שזה יגיע לפה שלו
"אז....איך הייתה הפגישה העיוורת שלך??"
חחח ענק
אהבתי שראש העיר ישב בכתה והיה התלמיד המופרע והרע "הלוו צארלי כאן אלוהים ראש העיר רוצה ללכת הבייתה אההה"
ראש העיר מחפש דת- ענקקקקקקקקקק
"אסור לי לאכול חזיר עד סוף היום אני עשוי להיות יהודי או מוסלמי"

angel in blue

New member
היה פרק ממש נחמד...

אבל אני חייבת לציין שהיחידים בפרק הזה שהטריפו אותי מצחוק היו:
סטוארט וכמובן:
פוווווווווווווווול!!!!! היה ענק!! באמת!!!

למעלה