הפרק היומי

NarihS

New member
הפרק היומי../images/Emo70.gif

מעניין שאף אחד לא פתח עד עכשיו הודעה.. אז הקיצר דרלה יא מפגרת! תשתקי ותני לת'ורן לדבר במקום לפטפט שנה על עד כמה שאיכזבת אותו אוף! ואיזה חמודי ת'ורן
וברוק
הראו אותה היום
איזה כיייףףףף
איך היא נראיתה טובבבב
וזהו

rachelMcfadden

New member
איזה מסכן תומאססס

אבל לא היה נראה שהוא בכה באמת...למרות שהוא כן נראה מאוד עצוב
ואיך ריחמתי על אמבר
ממש ריחמתי עליה... ריק וקייטלין לא מעניינים כרגיל שיפרדו כבר
איזה חמודה דרלה, אני ממש מתחילה לאהוב אותה! היא ותורן ממש מתאימים. חסר לבראטלי אם הוא יחליט להפריד בינהם

S c a r l e t t

New member
פרק ממש טוב ../images/Emo45.gif

ריק וקייטלין כאלה סתומים, הם נראים כמו איזה שני בני 14 שהתחילו לצאת לפני יומיים, זה פשוט מגוחך. רידג' צודק לשם שינוי למרות שהתגובות שלו היו ממש מוזרות, קודם כל הוא לקח די בקלות את העובדה שריק החליט על דעת עצמו להמשיך עם התצוגה
ודבר שני, זה רק אני או שהחברה והתגובה של הקטור הרבה יותר מדאיגים אותו מתומס המסכן??
ממש אהבתי את הסצינה של אמבר ותומס ביחד. אמבר נראתה מעולה, השיער שלה היה ממש יפה אבל אני חייבת להודות שתהיתי מתי אמבר נהפכה לאחת מנשות החברה הגובהה שמסתובבות עם כותנות לילה ארוכות בבית? איפה אמבר של פעם עם הבוקסר והגופיה??
תומס שבר לי את הלב
אני לא מאמינה שקייטלין כזאת מגעילה וחסרת התחשבות!!!
תורן הרגיז אותי בהתחלה, למה הוא נותן לדרלה לדבר שעות, לבכות ולרדת על עצמה ורק כשהיא עוד שניה באוטו הוא נזכר לעצור אותה? אבל אחרי זה הוא היה מקסים, אהבתי מאוד את מה שהוא אמר לה. והאמת היא שזה קצת הזכיר לי את התקופה שטיילור היתה בהריון עם התאומות והיה לה את החלום עליה ועל רידג' בעוד 30 שנה, זה היה כזה מצחיק
שיי שוב שיחקה מדהים, ועשתה לי צמרמורת, איזה כיף היה לשמוע פרטים מהעבר של דרלה, היא כזו מסכנה

יניב1

New member
פרק טוב? פרק טוב? אמרת פרק טוב?

את בטוחה שאת מתכוונת לזה ולא התבלבלת? כי מישהו כאן דפינטלי התבלבל... עוד סתם פרק, שלא לומר דפוק!
ברוק הפכה לאיזה בובה על חוט שבקושי דיברה ולא הגנה על הבן שלה מול רידג' המטומטם. איפה ברוק של פעם? היא הופכת לאיזו מריונטה של רידג', עקרת בית אימא משעממת שרק יודעת להאכיל את התינוק שלה!
ושלא נדבר על רידג' וההתקפות שלו על ריק, ששילה תרצח אותו כבר, אוף!
וקייטלין? קייטלין הסתומה הזאת שנשארה פעורת פה מול העיתונאי שהציק לה, ומול רידג' שהתקיף אותה. מילא היתה יפה אבל גם זה לא. טיפשה!
ריק. עוד יותר דפיק, עוד יותר דביק. מה אתה צריך לספר שנישקת את קייטלין? אתה חייב לו משהו? ילד מפונק ותינוקי, טיפשון!
ת'ורן גם דפקט. מתחיל להרגיז כבר. שעה נותן לדרלה לבכות וללכת לדלת ורק אחרי זה הולך אחריה? הפורסטרים ממש הרגיזו היום!
ניתן לאמבר ותומאס על סצינה לא רעה בכלל. מגיע להם. וזהו. עוד סתם פרק. ציון יומי
7
ממש סתם.

S c a r l e t t

New member
הגזמת....

רק הסצינות של תורן ודרלה ואמבר ותומס שוות יותר מ5 רידג', ברוק, ריק וקייטלין..?? למי אכפת...פשוט מתעלמים

NarihS

New member
חחחחחח

רגע רגע... מה שעכשיו כתבת על ברוק, בעצם דימית אותה לטיילור
שזה אומר.... שכל שונאי ברוק פה(בעצם כמעט כל הפורום) צריכים להתחיל לאהוב את ברוקי, כי היא נהפכת לטיילור המשעממת שלכם....
וניב, למה לה להגן על ריק? בגלל שהוא הבן שלה? אם אף אחד לא מסכים על הקשר בין ריק לקייטלין, למה שברוק תסכים? ואם כל השאר מסכימה איתך מילה במילה

למעלה