הפרק היומי

NarihS

New member
הפרק היומי../images/Emo70.gif

וואי זה היה ממש פרק יפהה!!! חחחחחח היו שם הרבה משפטים מצחיקים שהם אמרו! כשסטפני אמרה לת'ורן שהוא עוד לא לבוש, והוא אמר שהוא חשב על לעשות סטרפטיז חח לי לא היה בעיה עם זה
הלוואי וזה היה קורה:) וגם שריג' וברוק דיברו זה היה כזה קורע!! איך ברוק אומרת אחרי שריג' הביא לה את השמלה: ומה עם ניק? וריג' אמר שאין לו שמלה בשבילו!!
או כשהוא אמר להופ שהריקוד הראשון זה איתה וברוק אומרת שזה לא הוגן, והוא אמר, אל תדאגי הריקוד השני שמור לך
כשהיא בכלל דיברה על ניק! וואייי זה היה פרק ממש טוב! גם ת'ורן ודרלה היו היום מאוד מאוד חמודים! איזה מאמים הם
וזהו
אחלה פרק היה היום.. ורונית מוסרת לכולם ד"ש, פשוט האינטרנט שלה מת אז היא לא יכולה להתחבר..

ani88

New member
אחד הפרקים המתחיקים שהיו אי פעם

כל הפרק התגלגלתי מצחוק
הפרק היה ממש טוב כולם נראו מצויין, במיוחד ברוק והופ (כרגיל
) תומאס נראה די מוזר בגלל השיער התסרוקת של תאומות נראתה זוועה

S c a r l e t t

New member
באמת פרק חמוד

דרלה ותורן כאלה מתוקים, עם הכיסוי עיניים וכל הדיבורים שלהם... כל זוג אחר היה מעצבן אותי בסיטואציה כזאת, אבל דרלה באמת מתרגשת וזאת פעם ראשונה שהיא מתחתנת, היא פשוט מקסימה, וממש יפה
סאלי הייתה מקסימה אליה, כל הכבוד לה שהיא לא כועסת אחרי כל הסיפור עם מייסי אני חייבת להודות, למרות שקשה לי עם זה, שהדיאלוג בין ברוק לרידג' באמת היה מצחיק

גמני אהבתי ...

את הפרק...! היה ממש מצחיק שתורן בא לדרלה עם כיסוי הענים... זה היה ממש מצחיק... וממש מרגשה היה הקטע שסאלי נתנה לדרלה את העגילים (זה היה עגילים? אני לא ממש זוכרת...)

girlontop

New member
פרק סוף!

פרק מצוין, נהניתי מכל רגע!
לא יודעת מה אתכם, אבל בשבילי לראות את דרלה מתחתנת עם ת'ורן פורסטר זה אולי הדבר הסוריאליסטי ביותר שקרה בסדרה. מצד שני, זה גם הדבר הטוב ביותר שקרה לסדרה בשנים האחרונות. ת'ורן ודרלה מקסימים ואני מתאהבת בהם ומתמכרת אליהם יותר ויותר בכל פעם שהם על המסך. מזמן לא היה לנו כזה זוג חמוד ויציב בסדרה.
הסצינה בין סאלי לדרלה היתה מצוינת: סאלי הרגה אותי מצחוק כשהתחילה לחשוב איך לגנוב את העיצוב של אריק, דרלה ריגשה אותי (מי האמין שהיא כזאת שחקנית טובה?) ות'ורן היה פשוט מהמם עם כיסוי העיניים.
הופ מוכתרת בזאת (שוב) לילדה הכי חמודה שנראתה על מסך הטלוויזיה אי פעם, ואני לא אחת שמתעלפת מילדים (*שיעול* רונית). שלא תגדל אף פעם!
לעומת זאת, סטפני ופיבי מוכתרות לילדות המכוערות ביותר שהופיעו בסדרה והן אפילו לא מכפרות על זה במשחק טוב. אין מצב שמטיילור ורידג' יצאו כאלה כונפות - ללהק מחדש ויפה שעה אחת קודם.
באמת כואב לי להודות, אבל רידג' היה ממש חמוד היום, עד שהוא גרר את אמא שלו בכוח לחדר העבודה - מה עם כיבוד הורים? רק עכשיו היה יום כיפור! ואם לא אמרתי עד עכשיו, ברוק נראית מצוין בזמן האחרון - ניתוח פלסטי אולי?
גדול לסטפני, שלמרות שהיא השקיעה בחתונה של ת'ורן היא עדיין לא יכלה להתמסר לו ולהקדיש את כל כולה אליו ביום הגדול בחייו.
גדול לסטפני על החיקוי הקורע לברוק והמשחק המצוין בסצינה עם רידג'. כן ירבו פרקים כאלה!

NarihS

New member
היי! טלי!

לא אהבתי את הרמיזה שלך לגבי ברוק!!!! אני לא מסכימה איתך! היא תמיד נראיתה טוב! פשוט לאחרונה המאפרים האלה הזניחו אותה, אבל עכשיו היא חזרה לעצמה! ויפה כמו תמיד
וחוץ מזה כשהשיער שלה מפוזר היא תמיד נראית יותר צעירה

girlontop

New member
לא אמרתי שהיא לא היתה יפה קודם

פשוט לאחרונה היא נראית טוב מתמיד

Mighty Morphin

New member
באמת היה פרק יפה ../images/Emo13.gif

ודרלה באמת חמודה מאוד! וסאלי גם, אבל צריך לראות אותה יותר על המסך.

למעלה