הפרק היומי
6.12

Kippi S

New member
הפרק היומי../images/Emo70.gif 6.12

תקציר: דוגמנית-על תובעת את ראש העיר, וצ'רלי מזעיק חבר ותיק כדי לטפל בתביעה ונאלץ לרסן את קנאתו כאשר הפרקליט המבריק מתחיל עם קייטלין. במקביל, מתחרים גם פול וסטיוארט על ליבה של אותה אישה. בתפקיד אורח: ג'ייסון פריסטלי (''בברלי הילס 90210''). צפיה מהנה

vitamin P

New member
בנתיים מאוד מצחיק

קוראים לה סוזן ופול ראה אותה קודם אוקיי אוקיי אני מכבד את זה אבל יש לך עד סוף היום ואז אני נכנס לפעול עוד 5 שעות ו33 דקות ביפ
אהבתי את הביפ וגם החבר של צארלי נראה מצחיק ביותר זה ההוא מבוורלי הילס לא? צארלי דווקא ממש השתפר והוא אחלה כמובן שמתגעגעים למייק

vitamin P

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif

סוזן הזאת מצחיקה לאללה רק חבל שהיא הבריזה ככה לפול אבל למה פול בא לדירה של סטו וקרטר למה יש לו מפתח? יפה שהיא אהבה אותו כמו שהוא מוזנח קמצן ופשוט
יפה יפה

Kippi S

New member
פרק מאוד חמוד ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כן זה ההוא מבוורלי הילס... צארלי באמת נהיה בסדר... (יהיה יותר טוב
)

vitamin P

New member
נחכה ונראה../images/Emo13.gif

כבר שכחתי איך הוא שיחק אז בהשוואה למייק נראה לי שהתוכנית שודרה קצת גם בסטאר וורלד

angel in blue

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אווף... לא היתי בבית!! וזה נשמע פרק ממש חמוד!!

vitamin P

New member
לא נורא../images/Emo13.gif בטוח ערוץ 3 ישדר שוב

והפעם אני מקווה שהוא יעשה סדר בבלאגן שלו בשידורים החוזרים

למעלה