הפרק היומי
21.12

Kippi S

New member
הפרק היומי../images/Emo70.gif 21.12

ספין סיטי - ההגעה 20:52:00 21/12/2004 תקציר: בפרק הפותח את העונה השישית, מחליט צ'רלי שהוא מוכרח לזכות בקייטלין - אלא שבדיוק ברגע המכריע, מופיע מייק... ראש העיר מתחיל לצאת עם שופטת שגירושיה עדיין לא סופיים, וצ'רלי מציע לו להפסיק להתראות עימה. בתפקידי אורח: מייקל ג'יי. פוקס ופארה פוסט.

Kippi S

New member
וקשה... אולי לפרק הזה יהיו הרבה

תגובות... אם אנשים יקראו פה ויראו שמייק בא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vitamin P

New member
היה ממש יפה

מייק ואיי זה היה מיוחד וכיף לראות אותו באמת התגעגנו הוא היה יותר מיוחד מפעם כי הוא חזר כזה
אהבתי את השיחה בינו לצארלי אחרי הכל צארלי לא גרוע בכלל הם מאוד שונים ודומים

Kippi S

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מייק!!!!!!!!!!!!!! איזה חמוג הוא עם שיער ארוך...חח.. איזה מסכן צראלי אבל למי אכפת
פרק מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד יפה

y0ni06

New member
מייק

הוא היה נורא חמוד וטוב לדעת שהוא לא איבד את המשחק הטוב שלו שגרם לי לראות את ספין סיטי חחח מגיע לצארלי הוא נדפק כל הזמן אבל מייק חייב להסתפר...הוא הרבה יותר יפה עם שיער כמו שהיה לו פעם...הוא גם נראה הרבה יותר מבוגר כזה...

angel in blue

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אין מה לדבר!!!!!!!!!!!1 פשוט פרק מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מייק נראה חמוד להפליא עם שיער ארוך!!!!
ואני כל כך עצובה (וקצת מאושרת) מזה שהוא מתחתן!!!!!!!!
מזל טוב!!!!!!!1 צ'רלי ממש היה חמוד היום-וגם קייטלין לקחה בקלות את החתונה...
יום נעים! ופרקים מלאים במייק לכווולם!!
מייק וצ'ארלי-האיחוד...

Omega Dark

New member
ראיתי!!!!

הספקתי לראות היום את הפרק!!!,למרות שהייתי צריך לשים את הטלוויזיה על ערוץ 3 כבר מהטלנובלה המעצבנת החדשה..... אבל חוץ מזה פרק אדיר!!!!למרות שציפיתי יותר מהפרק,כי אחרי הכל זה מייק(!!!!) ולא סתם חבר לשעבר...

angel in blue

New member
והיום!!!! ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

זהירות ספוילר!!!! מייק שוב פעם מגיע!!!!!!!!

angel in blue

New member
המממ..

אני ממש לא יודעת... אבל אתה יודע מה?? אני אעשה את זה לנושא הבא של "פינת רכילות"...

axnholic

New member
ראיתי

היה נחמד. היום אני לא אראה את הפרק. ושמישהו יפתח את החלון המז***

למעלה