הפרק היומי
2.12

Kippi S

New member
הפרק היומי../images/Emo70.gif 2.12

תקציר: משלוח של צעצועים מוברחים נתפס, וראש העיר מחליט לחלקו לילדים כמתנת חג המולד - אלא שהמשטרה חושדת שהמשלוח מכיל סמים; קרטר משכנע את קייטלין להתנדב עימו בבית אבות, בעוד פול מתאמץ למצוא בדיחה מוצלחת לברכת חג המולד של ראש העיר. ____________________________________________________________________ למקרה שלא יפתחו... צפייה מהנה...

vitamin P

New member
טנקס../images/Emo13.gif

תודה שפתחת
ואני זוכר את הפרק הזה בסדרה הזאת כבכל סדרה אמריקאית יש הרבה פרקי חגים זה כיף לראות ספישלים כאלה תמיד בחג מסוים פול מנסה לעשות משהו מיוחד ולא מצליח זה כזה מצחיק

vitamin P

New member
אני אראה היום את הפרק ../images/Emo4.gif אבל

ככל הנראה לא יהיה לי פה מחשב כדי להגיב על הפרק המחשב קצת נדפק ואני מרדים אותו שוב
מקווה שהוא יבריא יותר מאוחר הערב

vitamin P

New member
בעמוד השער של תפוז יש.....

למטה כל מיני קישורים שימושיים ובינהם מדריך טלוויזיה של תפוז ולא ראיתי את הפרק היום
התעסקתי במחשב המעצבן הזה ושכחתי

Kippi S

New member
פרק מאוד חמוד...

ולסנטה לא היה זקן!! והכלב היה מאוד חמוד... איזה מסכן פול!!! סטוארט לקח את הקרדיט...

vitamin P

New member
זהו חשבתי על זה

נראה לי בגלל שהם יודעים שהוא ראש העיר אז הוא סתם מחופש כזה- לא חשבתי על עוד סיבה

angel in blue

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif וחצי!!

לפרק של אתמול (נו-לא הייתי אתמול על המחשב-קיל מי!!) פול וקייטלין היו חמודים-אך הקטע בסוף כשפול רשם את סטוארט על הברכה "הלא מצחיקה" וראש העיר צחק (איזה צחוק מזויף!!) - רוב הכוכבים הגיעו בגלל הקטע הזה!!

vitamin P

New member
הקטע הזה היה ממש לא ברור לי

הוא צחק בגלל שהוא חשב שסטוארט כתב את זה?? או???

angel in blue

New member
לא, הבדיחה של הברכה באמת

הצחיקה אותו!! (למרות שאותי הוא בכלל לא שכנע..) ראש העיר לא ידע שפול רשם את הברכה-רק סטוארט וכל השאר ידעו..

למעלה