הפרק היומי

Nira 222

New member
הפרק היומי ../images/Emo58.gif

פרק חמוד... אהבתי ת'קטעים המצחיקים... * ויל היה מעצבן(הזכיר לי את קווין אבא של ג'ודי) ... מסכנה סטיבי כל הגברים המעפנים נופלים עליה... * כאב לי על דייב באותו רגע (למה הוא לא שם לב...) : ( מזל שלוק עבר במקום, למרות שלוק הרגיז אותי ( ועדין )בקטעים של העסקה, הערצתי אותו כשהציל את דייב... * לא הבנתי למה ניק הסתיר את התמונה, אני בטוחה שטס היתה מבינה... וכמו שהיא אמרה, האריסון באמת לא אשם... הקטעים: כשהתזמורת התחילה לנגן וסטיבי באה במקום, כשקייט נזכרה להגיע ולהריע, כשטס העמידה את השלטים וניק השלה אותה, כדייב עשה מיניפולציה קטנה על קייט עם הבע"ח והסוף עם אלכס וסטיבי פשוט

Free Bird

New member
לרגע נבהלתי...

אם דייב היה מת זה היה ממש הורס את הסידרה לפחות בשבילי! אוי אני לא מאמינה שנידלקתי עליו! בד"כ אני שונאת בלונדינים אבל דייב חמודדדדדד טוב נכון שאני זבלנית שכל?
אגב הזכירו פה את שם הזמרת ששרה את כל השירים בסדרה אבל בעברית אז נממ מישהי יכולה לאיית את השם באנגלית? את השם המלא אם אפשר

b e r b e r 7

New member
../images/Emo53.gif

היי לכולן, אני יודעת שאני בקושי כותבת בפורום אבל אשמח אם אחת מכן תכתוב תקציר קצר למה שהיה היום בפרק- הקלטתי וזה לא ממש הקליט..
תודה רבה.

Free Bird

New member
אממ

אני אנסה בערך להסביר אני רק מקווה לא לבלבל כי גמאני פיקששתי כמה פרקים ומהפרק היום פיקששתי איזה רבע שעה. האבא של רוז [ויל] הגיע אין לי מושג באיזה הקשר כי כמו שאמרתי פיקששתי..הוא משחק אותה מצליח לא כל כך קלטתי באיזה תחום. סטיבי מחליטה לגלות לו שיש לו בת ובנתיים הכל יופי. דייב נוסע, לא הבנתי לאן בדיוק ולא שם לב לכביש. בדקה התישעים הוא רואה וואמבט חוצה את הדרך והוא מנסה לסטוט הצידה, הוא מתהפך עם האוטו ולוק שהיה צריך להעביר משלוח דחוף מוצא אותו, הוא מוציא אותו מהאוטו, מזמין אמבולנס ונשאר איתו עד שהוא שומע את האמבולנס. דקה אחרי שלוק הולך ויל עובר שם ורואה את זה, הוא בא לבדוק מה קרה שם ואחר כך מספר לכולם שהוא הציל את דייב כידי לעשות רושם טוב על כולם. בסוף לוק מספר לג'ודי שהוא זה שהציל את דייב וג'ודי מספרת לכולם. סטיבי מבינה שויל הוא לא מי שאמר שהוא והוא רק נהג מונית מסכן..היא רבה איתו ואמ זהו בערך..יש עוד כמה פרטים שלא הזכרתי כי אני לא ממש יודעת את הרקע אז עדיף שאני לא סתם אגיד ואבלבל...בנות תמשיכו אותי

Nira 222

New member
טוב...

אז ויל הופיע בתחנת משאיות של טרי כנהג מונית שהעביר משלוח שקשור בג'ון הזה (לא זוכרת את שמו, אבל אדם מכובד...) ואז כתוצאה מאי הבנה (אם אני זוכרת נכון), הסיקו שהוא הסגן (בסגנון, לא זוכרת) של הג'ון הזה... הוא כמובן לא תיקן אותם והשלה אותם... זה בגדול הפרק, סביב הויל והג'ון... שכולם התכוננו לקראת בואו במיוחד קייט, טס ולוק שהחליט להוכיח לכולם שהוא יותר ממכונאי והשקיע כסף (את הכסף הוא לווה מאיזה עבריין שבתמורה לכסף ביקש ממנו לבצע משלוח לא חוקי, ואז בזמן ההעברה לוק ראה את הרכב של דייב ...) בכדי לתת חסות ל'הופעה' של הג'ון הזה... עוד בפרק, טס גילתה תמונה של האריסון במגירה של ניק ולא הבינה למה הוא הסתיר אותה עד שניק הסביר לה שהוא פגע בה מספיק ולא רצה לפגוע בה עוד, טס כמובן הבינה ואמרה לו שהאריסון לא אשם ושזה בסדר...

yaelelele

New member
יווו איזה פרק!!!

קודם כל.. הויל הזה ממש ממש הרגיז אותי! ושנית חחחחחחח ניק הזה הרג אותי מצחוק!!! איך שהוא השאיר ככה לבד את טס עם כל השלטים.. ואם סטיבי שהיא הגיע בזמן התזמורת.. נהנתי מהפרק!.

למעלה