הפרק היומי

girlontop

New member
הפרק היומי ../images/Emo55.gif

וכי מדוע אף אחד לא פתח שרשור? אני ראיתי אותו בחצי עין וגם לא ממש הקשבתי. לרגע נתפסתי בסצינה של רידג' מתמרח על ברידג'ט בזמן ריקוד ולא מבין למה הילדה המסכנה מבולבלת מהחיים שלה. איכס, תגידו לי שזה היה רק חלום רע. לידיעת הקוראת אשלי ג'ונס: אם אין לך חזה יפה אל תלבשי בגד ים שעושה אותו עוד יותר לא נעים לעין, טוב?

Shiri from the block

Active member
זה באמת היה חלום../images/Emo3.gif כבר נבהלתי איך ריג' יכול לעשות דבר כזה :| רציתי לרצוח אותו!! אבל זה היה רק חלום../images/Emo9.gif ברוקי שלי, כן כרגיל הייתה מהממת :) והשאר היה סתם משעמם..

לינה18

New member
ואני כזה רואה ולא מאמינה,ולא איך

ריג' מסוגל לעשות את זה לברוק, אלא איך הם עומדים להיתנשק ואני, שקראתי את הספוילר לפרק לפני כמה חודשים, לא זכרתי שהם יתנשקו!
והכי מגוחך זה שרק בפרק הקודם אמרתי לעצמי:את הפרק הזה אני חייבת לראות, כי בפרק הזה בריג'ית מדמיינת איך ריג' מנשק אותה. ובסוף, כשמראים את הקטע הזה, אני שוכחת שזאת רק פנטזיה וממש מאמינה שזה אמיתי! הייתם מאמינים? והכי עיצבן אותי-שאם זה היה דמיון, למה ברוק היתה חייבת להרוס לה את הפנטסיה? דווקא אהבתי את ריג' ובריגי'ת וכל הקטעים איתם. זה לא אומר שהחלפתי צד, זה פשוט אומר שאשלי ג'ונס התחילה למצוא חן בעיניי! היא משחקת ממש מצויין, ולחשוב שבהתחלה ממש לא סבלתי אותה! ואיך ריחמתי על בריג'ית בפרק הזה, אפילו אחרי הגילוי על ברוק ודיקן לא ריחמתי עליה ככה. מה שרק אומר שאשלי ג'ונס מצליחה להשפיע עליי הרבה יותר מג'ניפר. והקטע עם הפנטסיה של בריג'ית הזכיר לי שפעם, כשריג' וטיילור היו נשואים, ברוק גם כן דמיינה משהו כזה, כשריג' והיא היו במשרד שלה והיא בדיוק מדדה אחד מהעיצובים שלו לBrooke's bedroom line . ואז כשהיא דמיינה שהוא עומד לנשק אותה... והוא היה חייב להפריע לה ולהגיד לה משהו כדי להוציא אותה מהחלום ההוא! מה זה היתעצבנתי! וגם הפעם אותו דבר-זה בסכה"כ היה חלום, אז למה אסור לתת לו ממש לנשק אותה בחלום? מה רע בזה?

למעלה