הפרק היומי

Black Queen

New member
הפרק היומי../images/Emo55.gif

שלושת הדברים הבולטים בפרק:
הבגדים
הבמטא של העיתונאי הבריטי
השיניים של קייטלין, שאפילו זוהרות בחושך.

ani88

New member
../images/Emo41.gifתצוגה יפיפיה../images/Emo99.gif

איזה בגדים יפים!
השמלה האחרונה של ספקטרה הייתה ממש מכוערת, בכלל לא אהבתי
אבל השמלה הירוקה שלהם הייתה הכי יפה בכל התצוגה
הלוואי שיהיו כמה שיותר פרקים כמו זה (..רואים שחסר לי ערוץ האופנה
)

faery18

New member
חחחחחחחחח זוהרות בחושך../images/Emo6.gif

מה זה התאכזבתי שספקטרה הפסידו
אוףףף איך רציתי שרידג' הזה יידפק סוף סוף
מיסכן תורן איזה פרצוף הוא עשה כשהם הפסידו.
אבל לפחות עכשיו הוא קיבל את הכבוד שמגיע לו מהמשפחה שלו ומאריק.
שהראו את שמלות הכלה האחרונות לפורסטר שמו דוגמנית מהממת ולספקטרה פחות, ולפורסטר היה שיר שקט שמתאים לשמלת הכלה ולספקטרה היה שיר יותר רועש שלא התאים בכלל לשימלה זה לא פייר...
אני מקווה שבעתיד, תורן יצליח לפחות פעם אחת לנצח את פורסטר כי אני מתה לראות את הפרצופים של רידג' ברוק ואריק כשזה יקרה...(במיוחד את של רידג')
איזה מצחיק היה עם אמבר ותומס איך היא היסתכלה עליו כשהוא מחא כפיים לטובת פורסטר, ואיך אחר כך הוא היה נבוך...אבל הכי גדול היה כשאמבר המהממת קטלה אותו ואמרה "כמה חבל שהדגם הבא שלנו יהיה הרבה הרבה יותר טוב משלכם"...

rachelMcfadden

New member
פחחחחחח הרגת אותיייי!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ע-נ-ק
אמבר הייתה חמודהה ומתוקה כמו שאני אוהבת אותה
והיו שמלות ממש יפות! השמלת כלה של ספקטרה הייתה זוועתית, אבל כל שאר השמלות היו יפות... ולשם שינוי, אריק אמר משהו חכם! ועוד יותר מפתיע-היום הוא לא היה מיותר!

Shiri from the block

Active member
השמלות של פורסטר היו הרבההההההההההההההההה יותר שוות מהשמלות של ספקטרה לדעתי.. גם אמא שלי מסכימה איתי../images/Emo3.gif כאילו, השמלות של ספקטרה היו יפות.. אבל של פורסטר היה ממש ממש יפה../images/Emo99.gif וואי המעצבים של השמלות האלה כל כך מוכשרים../images/Emo99.gif הלוואי עלי../images/Emo10.gif

faery18

New member
אני חושבת שהשמלות של פורסטר

וספקטרה היו באותה הרמה, שתי הקולקציות היו מהממות לדעתי, רק השימלה האחרונה של ספקטרה הייתה לא משהו אבל שאר השמלות של ספקטרה היו מהממות הוורודה עם הפרח האדום והירוקה המדהימה, שלא לדבר על השחורה...

לינה18

New member
אבל מישהו שם לב לזה שהדוגמנית

השחורה הצעירונת שדיגמנה בתצוגה האחרונה את קו ה"עלמה" של פורסטר, דיגמנה בתצוגה הזאת בשביל ספקטרה?(היא לבשה שימלה בצבע כתום), והופיעה ביחד עם עוד דוגמנית שלבשה בגד שחור שמשום מה ניראתה לי קצת סינית. מישהו שם לב? מה, הם לא זוכרים לאיזו חברה שייכת כל דוגמנית, או שת'ורן גנב גם אותה מפורסטר?
ולמה במיקה שמתי לב, כי הדוגמנית הזאת פשוט חמודונת! אהבתי אותה מאוד בתצוגה של "עלמה".

למעלה