הפרק היומי

הפרק היומי../images/Emo44.gif

אני יודעת שזה מאוחר אבל מה לעשות? צריך לדבר על הפרק היומי הפרק בכלל לא משהו זה בכלל הפרק הראשון מה הקטע של ערות 23 ו11 לשדר את הפרק הראשון הינה תקציר: פרק 2:-המגבעת הקסמים: מומין מוצא מגבעת קסמים גדולה כדי להביא למומין אבא ולמומין אבא המגבעת לא עולה
למומין אבא שהם משחקים מחבואים החליט מומין להתחבא מתחת למגבעת וסניף לא מוצא את מומין ומומין צוחק בכולי קולות פתאום הוא מגלה שהוא הפך למפלצת והוא בוכה(איזה חמוד!
) מומין אימא מנסה לגלות מי הוא ומומין אומר ''מומין אימא תזהי אותי זה אני מומין'' מומין אמא מזהה אותו והוא בוכה(איזה חמוד שהוא בכה) ולבסוף הוא משתנה וחוזר לעצמו להיות מומין והוא כל-כך שמח וסנופקיןם מגלה שהכובע בעצם מסוכן מאוד והשליכו אותו למים סוף טוב הכל טוב
כוכבים: ינתנו בכל פרק כמה כוכבים והתוצאה:
הסיבה:הרק לא היה משהו חוץ מי מומין החמוד השחקן היומי:מומין החמוד שבכה והוא היה כזה חמוד שהוא עשה את זה(כל אימא הייתה מאמינה לו
) השחקנים:הדיבוב בכלל לא משהו משעמם חוץ מי מומין הדיבוב שלו יצא כזה חמוד דירוג מי 1 עד 10 - 5 בגלל שהשחקנים ממש שעממו הפרק היה משעמם חוץ מי מומין וסנופקין שנתנו 5 נקודות ציטוט השבוע: הפעם של מומין אמא שהצחיקה אותי בכל רגע הינה הציטוט:''מומין אמא ראית את הילדים? מומין אמא:כןם ראיתי אותם עולים לעננים מומין אבא:זה לא מפריע לך מומין אמא:ראיתי אותם הם ירדו לבד הם בסדר'' איזה מצחיק! כל אימא הייתה דואגת והיא לא איזה צחוק!
סיכום:טוב זה הפרק היומי אני ממליצה לכם לא לראות את הפרק הזה כי הפרק הזה בושה וחרפה למומינים בקיצור שתהיה לכם שנה טובה ומוצלחת ופוריה

אביחי 33

New member
כל הכבוד על הסיכום מותק../images/Emo24.gif

אם תעשי ככה מידי יום, זה יהיה לכבוד לכולנו

CaNdYs GiRl

New member
אויייי איזה פרק עצובי

מומין שלייי כמעט התחלתי לבכותת בגללו :(

למעלה