הפרק היומי

shanyz

New member
הפרק היומי../images/Emo26.gif

היה פרק נחמד! הקטעים של ג'ולי ודאג כאלה מטומטמים!!!
חחח:) משעשע מרוב טמטום..
הקטעים של הטינס היה דווקא מעניין..איזה מגעילים ג'ייסון וזאת שהייתה איתו, ברח לי השם שלה, מה שהם אמרו למימי מה הקטע שלה? כאילו... למה היא לא החליפה חולצה והתקלחה? המשפחה שלה במצוקה כלכלית?? מעניין מה יהיה עם פיליפ ובשביל מה קלואי קפצה עליו בכלל!? :S הקטעים של ניקול ולוקאס היו פסדר..לא מעניינים אבלללא משעממיים..רגילים אריק וגרטה היה נחמד:) יש משהו מזה דפוק כאילו גרטה..יכלה בבשניה לגבור על 2 הנודניקיםה אלה הרי כשהיא הייתה בביצה היא נלחמה בתנינים וכל מיני חיות אז על שני ליצנים מסכנים.. בשביל מה אריק סתם היה צריך להתאמץ?:) מסכן קטן...

../images/Emo45.gif וגם שכחת להתייחס למרלנה והופ..

שהקטעים שלהם היו ממש מתוקים ויפים... בו היה חסר לי היום וגם מרלו וסטפנו... אהבתי את כל קטעי הטינס, אבל למה באמת קלואי קפצה על פיליפ? מה נסגר איתה? מימי- פחחח...מגיע לה.....אבל זאת הגזמה...ממש מצוקה קשה...אבל זה ממש מצחיק..אהבתי! גרטה היתה ענקית היום!!! כל הכבוד בובה...אני גאה בך!!! ניקוקס (ניקול-לוקאס) - משעמם... ו...איפה סמי?!?!?! אני מתגעגעת אלייה...

CityGirl9

New member
היא קפצה עליו בגלל ש..../images/Emo58.gif

מכונית שנסעה כמעט דרסה את פיליפ
יקירי... וקלואי
חביבתי הצילה אותו.... והפרק היה ממש נחמד (חוץ מהשטויות של דאג וג'ולי).

shanyz

New member
אהה וואלה?:) |ספויילר|

בכלל לא ראו מכונית..:-פ טבו ככה זה בימי חיינו, תמיד מנסים להראות משהו אחד ואז פרק אחרי מגלים שזה היה משהו אחר..
ג'ון ממש ממש חסר לי כבר כמה פרקיםש האו לא הופיע

soapsfan

New member
הפרק היומי

פרק טוב.השיחה בין מרלנה והופ הייתה טובה,נהניתי מקטעי הטינס..גם קטעי ניקול ולוקאס היו טובים,וגרטה ואריק היה.."נחמד" מאוד[אני לא סובל את גרטה].קטעי דאג וג'ולי היו משעשעים מאוד אבל לא ממש קשורים לכלום

Noopy

New member
הקטע הזה עם ג'ולי ודאגד...

חחח... היה משעשע ומצחיק.... אבל, מה הקטע?! שיתנו לבו לסדר את הבית כמו שהוא יודע וכמו שהוא צריך וזהו... ועוד שברו להם שם כמה צלחות שהיו על המדף..

shanyz

New member
למה אתה לא אוהב את גרטה?../images/Emo3.gif

ג'ולי ודאג באמת לא היו קשורים.. סתם בזבוז של זמן...היה עדיף לשים את ג'ון.. לאן הוא נעלם? גם קייט נעלמה קצת... בכל הרבה דברים מעניינים נעלמים!!!

Boran

New member
הטינס מאוד מעניינים אותי

ובמקרה חריג וחד פעמי לא הייתי ציני. כרגע קלואי הכי מעניינת אותי- עם העלילה של קרייג וננסי והיא, ועם העלילה של שון/בל/היא/פיליפ.

אני לא מבינה מה לעזעזל הם חושבים ש.

הם עושים?!? הם ניכנסים לבית של אנשים כשהם לא בבית (כבר חוצפה) ופתאום הם מחליטים שהם רוצים לתקן את העולם! מה היו השטויות האלה?!? הם רוצים לתקן להם דברים בבית?!? איזה מפגרים.... אתם יודעים...זה לא בית שלכם, לא חיכו לכם ואתם לא מוזמנים! תפסיקו להזמין את עצמכם ולנסות להשתלט על העולם אצל אנשים! התגובה של הופ הייתה ממש במקום...והיא עוד לקחה את זה בתור בדיחה... אני חושבת שאם הייתי במקומה הייתי פשוט מתפוצצת! איזה חוצפה!!!

soapsfan

New member
קטעי דאג וג'ולי

בשבוע האחרון היו בדיחה-החל מהקטע המגוחך עם העץ והחל ב"פריצה" שלהם לבית של בופ.אני מבין שאולי הם חתומים על חוזה בשביל ככה וככה פרקים או לא יודע למה,אבל זה המיטב שיכלו למצוא בשבילם לעשות?חבל,פשוט הופכים אותם לבדיחה..מהSUPER COUPLE בין הראשונים,אם לא הראשון, של דייס ושל עולם הסבון בכלל ללא יודע מה

../images/Emo4.gif

אז יאללה...שיעיפו אותם אם אין מה לעשות איתם... ויש לי ים של רעיונות איך..
שישלחו אותם לחופשה תמידית בקריביים!
שיעברו לגור בבוסטון
שילכו לבקר משפחה בניו יורק ויחזרו בעוד 3 שנים...
שפשוט יעופו...

soapsfan

New member
חחחחח ../images/Emo58.gif

הם עוד יקפצו להופעות אורח בשנים שיבואו עליהם..גם לארה"ב הם חוזרים מחר

../images/Emo122.gif

שוב?!? מה הפעם? בוער להם לבקר את בופ? לראות עם הארובה לא נסתמה מאז שהם לא היו?!? שהכיור לא מטפתף? שהמדף מחוזק? שהגג לא דולף?!? אאאאאההההההההה......אני יהרוג את דאג!!! למה לא נפל עליו הגלון של ה-15 קילו הזה מהגג (באותו יום שבופ עברו לבית החדש) ופשוט הרג אותו!?! למה???? זה היה יכול להיות סוף טוב לדמות שלו...וגו'לי היתה מתה אחרי יומיים מרוב צער...וזהו! ימ"ח לא חושבים! אני יכולה לעזור להם בכמה פתרונות לבעיות שלהם! שפשוט יתקשרו אליי...למה הם לא מתקשרים? עכשיו הקו פנוי!

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

הפעם הם הגיעו לעזור באירוע הצדקה בסגנון קרקס של משפחת הורטון..באותו אירוע טוני יותקף על ידי נמר[אחרי שהוא יפרסם הודעה בעיתון המקומי על כך שזהות הרוצח תתגלה באירוע..יופי טוני-למה שפשוט לא תלך עם חולצה שכתוב עליה "אני יודע מי הרוצח,תהרוג אותי"?

soapsfan

New member
מי,דאג וג'ולי? [ספויילר]

הם הגיעו גם להלוייה של רומן שמתקיימת מחר[מה שאני לא מבין,אם כבר הם היו חוזרים להלוויה של מגי,הדודה של ג'ולי,ולא להלוייה של רומן,שהוא ה: אח של הבעל של הבת החורגת/אחות של ג'ולי והבת של דאג..הם גם מביאים את הנמר הזה איתם בכלוב.גם קימברלי חוזרת מחר להלוייה

למעלה