הפרק היומי

faery18

New member
הפרק היומי ../images/Emo23.gif

אני לא מבינה את רידג' ותורן פעם אחת הם שונאים אחד את השני ופעם אחת הם אוהבים אחד את השני.. פעם רידג' רוצה להפיל את ת'ורן ופעם הוא אומר שהוא מתגעגע אליו ואוהב אותו ורוצה לעזור לו
,אני במקום ת'ורן לא הייתי משבחת כל-כך את רידג' בפני דרלה אחרי מה שרידג' עושה לו..
לדעתי יש פה איזה קאץ',כולם שמחים מוקדם מדי...רידג' הוא לא כזה רחום וטוב,בטח "התנאי הקטן" שלו הוא בעצם תנאי גדול ומשמעותי...ככה אני חושבת..

הפרק היומי../images/Emo41.gif

רידג' ותורן כ"כ לא מעניינים נמאס כבר מהעלילה הזו
אין אין על סאלי! אני לא יכולתי שלא להתפקע מצחוק כשראיתי אותה ככה.. נכון שראיתי קטעים איתה יותר טוב אבל הכל עדיף על לראות את רידג' וברוק במיטה ואת תורן מתבכיין... אמבר כזו חמודה היה כזה כיף לראות אותה מאושרת
לא משהו מעניין.. לפחות סאלי העלתה לי חיוך על הפנים
טוב מממ... יותר צחקתי על הזקן של קלארק.. בתקווה לפרקים טובים יותר... יום מקסים

morgold

New member
סאלי נשמה טובה!!

אין עליה..איזה מלכה
איזה שרוטה היא..חחחח זה מה שמצחיק בה,שהיא שרוטה..

NOA N1

New member
איזה באסה

דווקא היום פיספסתי, מה סאלי עשתה בדיוק? מישהו יכול לתת לי תקציר?

לינה18

New member
ל-faery ../images/Emo58.gif

לא תאמיני איך שאת צודקת! יתכן שהייתי חושבת על זה גם אם לא הייתי קוראת ספוילרים, אבל לראשונה הבנתי בפרק של אתמול למה הם יכולים לעתים להרוס. ממש אבל ממש לא יכולתי לשמוח בשימחה של ריג', ברוק ות'ורן, כי התנאי של ריג' באמת יסתבר כגדול מדיי ות'ורן יסרב לקבל אותו. מעצבן, כי זה יכל להיות סיום מוצלח לעלילה הנימרחת הזאת. השאלה היא רק האם ריג' היה כל-כך בטוח שת'ורן יקבל את התנאי שלו ובגלל זה לא אמר לו אותו בטלפון, או שהוא עשה את הכול בכוונה כדי שיצא כאילו שהוא עשה את המאמץ כדי להשלים ות'ורן הוא האשם בכך שלא הסכים. בכל אופן, היה מאוד נעים לראות את ריג' כטוב לשם שינוי ולא המעצבן שהוא הפך להיות לאחרונה.

faery18

New member
רידג' הוא סתם אגואיסט שלא אכפת לו

מהמשפחה שלו ושהוא רק רוצה לנצח כל החיים שלו.

למעלה