הפרק היומי

f a i r y 18

New member
הפרק היומי../images/Emo20.gif

היום היה פרק די יבש. רידג' לא אמור להיות מחוץ לעיר? איך הוא פיתאום חזר? כל הפרק היה על מאסימו המשעמם......... נקווה שמחר יהיה פרק מוצלח ומעניין יותר.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif גם אני הופתעתי לראות את ריג' היום, איך זה היה מאכזב... ובאמת היה פרק משעמם.

לינה18

New member
גם אני הופתעתי לראות את ריג'

מה, בגלל פרק אחד ברוק היתה צריכה לבזבז את הדמעות שלה?

ani88

New member
שאלה

מי מישהי שלא ראתה המון המון פרקים למה ולאן רידג' נסע ולמה ברוק בכתה?

rachelMcfadden

New member
רידג' נסע לעסקים

לדבר עם קניינים של פורסטר או משו כזה
וברוק בכתה כי היא תתגעגע אליו

girlontop

New member
מה?! ../images/Emo3.gif

אני בשוק שאף אחד לא התייחס לאופן בו הפרמדיקים תיארו את מאסימו - "גבר, בשנות החמישים..." - וואט?! האם זה הופך את ניק ורידג' לבני 30? ורגע, אולי ברוק ואמבר למדו ביחד בתיכון? וריק בכלל קיים?
מי כותב את הדברים המופרכים האלה ומזלזל בנו ככה?
פלישיה מותק, שמחה בשבילך על החזה החדש, אבל אפשר מדי פעם לכסות אותו, בבקשה? חוץ מזה, ממש ממש כלום. אפילו דיקן לא היה מעניין.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif וואלה! לא חשבתי על זה../images/Emo6.gif וואי טלוש את תמיד חושבת על הרעיונות המבריקים ביותר../images/Emo70.gif :) ובאמת צודקת על פלישיה! מה זה הזוועה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif

morgold

New member
נכון..איזה מוזר! אם כך אז נגיד שהם

בני 30 כבר כמה שנים? חחחחחחחח היה פרק משעמם..אולי בגלל שהיה לי יום חרא.. מה קרה לבראד?? עושה פרקים משעממים בזמן האחרון...שיכניס קצת אקשן

לינה18

New member
דווקא כל הפרקים האחרונים היו מלאים

באקשן(חוץ מהפרק האחרון שהיה משעמם). אי אפשר שבכל פרק יהיה אקשן.

S c a r l e t t

New member
פרק סתמי לגמרי../images/Emo31.gif

לא היתה שום התפתחות מעניינת (או יותר נכון שום התפחתות בכלל) בעלילה רידג' חזר שאלו כבר חדשות רעות
לא היה יכול ללכת לתקופה ארוכה יותר? ג'קי סתם מתבכיינת בלי טעם ומעצבנת, דיקן לא עשה יותר מידי הפרק וניק ופלישיה סתם משעממים
בהחלט ירידה ברמה

לינה18

New member
לטלי-גם אני הופתעתי קצת כשהם

הזכירו את הגיל של מסימו, אבל בן כמה רצית שהם יגידו שהוא-בן 60+? אני לא חושבת שהם אמורים להגיע לגיל הזה בסידרה הזאת.

girlontop

New member
גילאים זה דבר גמיש, אני יודעת

אני רגילה להתבגרויות המואצות של הילדים ולהתכווצויות שלהם (ע"ע התאומות), משלימה עם זה שיום אחד ברוק אמא לילד בן שלוש ושבוע לאחר מכן היא סבתא, בקושי חיה עם הליהוק המטורף של לסלי אן דאון כאמא של ג'ק ווגנר (אני במקומה הייתי נעלבת), אבל להגיד שמאסימו בן חמישים פלוס? ג'וסף מסקולו חוגג 70 בעוד חודשיים! זה כמו שאני אגיד על סטפני שהיא בת 40. אופרת סבון או לא, זה היה מוגזם לגמרי.

girlontop

New member
דווקא די נראה

תורידי ממנו את המייקאפ והפאה (או מה שהוא שם על הראש - טבעי זה לא), ותראי שהוא נראה לפחות בן 65.

SoldieRonit

New member
יש לי משחק../images/Emo62.gifזהה את הפשלה../images/Emo124.gif

מישהו עד שם לב ל............................ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . מאסימו מיצמץ
. . . . . ו........................... . . . . . . . . . . . . . . פשלה מספר 2:מארק הופיע בפרק

238

New member
ולי יש שאלה:

בס"ד איך זה שאני קוראת פה יום יום על זה שיש פתאום פרקים מעניינים,וביום היחיד שבו יש לי זמן לצפות,הפרק פשוט משעמם??
וחוץ מזה-ניק! למה לא כותבים לו עלילות מענינות? למה כולם בסדרה הם רק דמויות משנה לרידג'?ואיפה ברוק???

לינה18

New member
מה זה איפה ברוק?

היא מופיעה כמעט בכל פרק. כניראה שדווקא בפרק שראית היא לא היתה. והעלילה של פלישיה וניק באמת לא מעניינת.

למעלה