הפרק היומי

s m i l e 2 4

New member
הפרק היומי../images/Emo161.gif

כתבתי קודם משהו ארוך ותפוז פשוט בלי רחמים אכל לי את ההודעה... אז ככה.. בפגישת הבוקר דניס מגלה שהיא התקדמה בשני מדרגות, רונדה הוסיפה לה מדרגה נוספת האומרת שהיא צריכה ללמוד לסלוח(במיוחד לאבא שלה שהיכה אותם). בפגישה אח"כ אומרת רונדה לדניס לכתוב את הדברים שהיא אהבה ושנאה באבא שלה, רונדה מראה לה שאת כמעט כל הדברים שהיא רשמה על אבא שלה היא עושה בדיוק אותו דבר ובמה זה שונה ממה שאבא שלה עשה? רונדה מראה לה שכולם בני אדם ויכולים לטעות והדברים שהיא כתבה שהיא אוהבת באבא שלה זה הדברים שבעזרתם הוא הראה לה שהוא אוהב אותה כי זאת הדרך היחידה שהוא ידע.. רייצ'ל-כועסת על איאנלה שרומזת לה שדודות שלה לא לקחו אותה בגלל הצבע עור שלה, איאנלה מבקשת ממנה לכתוב את כל הרגשות שלה באותו היום וכותבת לה על הפנים את הרגשות שלה. בארוחת ערב איאנלה מספרת לה את הסיפור של עצמה שנטשו אותה והיא נזרקה ממשפחה למשפחה ושרק בגיל 45 היא טיפלה בנטישה שלה. וברייצ'ל צריכה לטפל בזה עכשיו כי בגיל 45 זה לא ישתנה. רייצ'ל מדברת עם הדודה שלה ושואלת אם הסיבה שהם נטשו אותה זה בגלל הצבע עור שלה, הדודה עונה שזה בגלל שהיא היתה פירחחית לא קטנה.. קנדי- איאנלה לוקחת אותה לחנות בגדים ותחפושות וקנדי צריכה לבחור בגדים מתאימים לפי האנשים שאיאנלה אומרת לה.

פיפיטה

New member
24 תודה

נראה פרק מעניין, בכלל שתי החדשות יוסיפו לסידרה עניין כי המקרה שלהן די מעניין ומסקרן לדעת איך יטפלו בהן. איבוד זיכרון דבר נורא, לפעמים אני שוכחת איפה שמתי משהו בבית ואני לא זוכרת וזה די מעצבן תארו לכן לא לזכור תקופה מהחיים ! איזה מסכנה היא ואיזה התמודדות היא צריכה עוד לעבור. שלא נדע.

s m i l e 2 4

New member
24??? מה אני סדרת טלוויזיה??

אני מבקשת... אורית.. לא סמייל ולא 24..

s m i l e 2 4

New member
זאת לא סיבה מספיק טובה..

היחידה שמותר לה לשכוח פה זאת בתאני..

פיפיטה

New member
טוב נוווווווווווו

אוריתי 24 סידרה שאני אוהבת שיהיה אורית החברה הכי טובה שלי שמה אורית כשמך .

s m i l e 2 4

New member
יפה פיפיטה..

אמרת את השם שלי 3 פעמים ...
ד"א, ראית את הקטע הענק אתמול שקנדי דיברה עם איאנלה ואז בסוף באה ללחוץ לה את היד? ואיאנלה אמרה לה שפה לא לוחצים ידיים אלא מחבקים כי אנחנו נשים.. זה היה ענק!!

חחח אתן הורגות אותי מצחוק

ושכחתי מה היה היום בכלל בסדרה כנראה נדבקתי מבתאני .... אממ דניס בכתה כן את זה אני זוכרת כי בכיתי יחד איתה אבל אני התחלתי לאהוב את הבחורה הזו היתי מאמצת אותה בתור אחותי הגדולה הינו מכסחות זו את זו:) אממ איאנלה בכלל גדולה מהחיים בא לי לחבק אותה יום אחד חלמתי עליה וזה היה מצחיק:) (תנסו לדמיין את איאנלה מדברת עיברית) שיהיה יום או יותר נכון לילה טוב לכולם

s m i l e 2 4

New member
ישנונה..

את פשוט מתכוונת שניקח את החלום שרונדה מדברת בו עברית ופשוט נחליף את הדמות באיאנלה..
אין בעיה!! ואין אין אין על איאנלה.. אם פעם היו שואלים אותי מי הייתי רוצה שתהיה המאמנת שלי הייתי עונה בלי היסוס שרונדה.. היום.. אין אין אין על איאנלה, היא מדהימה אותי כל פעם מחדש עם התובנות שלה ואיך היא קולטת הכל..

לא..נשבעת לך

היתי באיזשהו מקום יפה לא יודעת איפה ואני כזה עם חברות שלי ופתאום רואה את איאנלה באה אלי ומדברת איתי כמו אחוקית . לא זוכרת בדיוק מה היא אמרה אבל זה היה כל כך אמיתי. באמת הפסקתי לחלום על רונדה, איאנלה קצת תפסה את מקומה היא יותר דומיננטית בסדרה. אבל אין כמו רונדה שלי....אם היו שואלים אותי עם מי היית רוצה להיפגש עכשיו כמובן שהיתי עונה רונדה. למרות שהיתי שואלת אם אפשר לקבל רק חיבוק מאיאנלה:)

פיפיטה

New member
חיבוק יומי מאיאנלה

בבוקר לפני שמתחיל המירוץ ליום חדש היה עוזר להרבה אנשים. החיבוק שלה כאילו מדבר הוא אומר: אני אוהבת אותך אני אעזור לך אני אתמוך בך קדימה תתחילי לפעול אני מאחורייך נסחפתי או שאתם חושבים ככה לפעמים ???????

נכון פיפוש

אבל קבלי חיבוק
ממני מקווה שזה יספיק בינתיים:) אכן יש משהו בחיבוק שלה שנורא כובש לפעמים אני אומרת לחבר שלי אני רוצה "חיבוק איאנלה" והוא לא מבין מה אני רוצה מהחיים שלו:) למרות שכמה פעמים הכרחתי אותו לצפות בסדרה

t a m i 2 5

New member
לא לא נסחפת ממש ממש לא....

בכללל לאאא.................................................................. סתם סתם:)

s m i l e 2 4

New member
איאנלה הזאת..

יש בה משהו מיוחד.. ורונדה באמת נראית כאילו היא מבינה שהיא לא הכוכבת הפעם.. חושבים שזה הפריע לה?

פיפיטה

New member
../images/Emo3.gifגם אם כן היא אמרה לא לי

לכל אחת יש שיטת לימוד משלה רונדה יותר עדינה ואיאנלה ניגשת לעיניינים בסערה, בסך הכל התוכנית נתנה לרונדה פרסום, וגם מה היא תעשה תעזוב באמצע? לדעתי מתאימים למאמנות מטופלות כי לא לכל אחת איאנלה מתאימה ולא לכל אחת רונדה מתאימה .

פיפיטה

New member
כןןןןןןןןןן ראיתי

היה מרגש אין אין על נשים רבות משלימות אוהבות שונאות מחבקות לאיאנלה יש שיטה, בפגישת היכרות ראשונה עם המטופלת היא עדינה תומכת הבעות הפנים שלה רכות, בהמשך היא קשוחה דורשת דוחפת ואז היא מגיע אל המטרה של הבחורה והופ שוב הכל חוזר חלילה נכון??????????

למעלה