הפרק היומי

I n n u e n d o

New member
הפרק היומי../images/Emo13.gif

איזה פרק מצחיק דווקא מגיע לאייבי שהיא נפלה למים איזה מצחיקה. איב הראתה לה מה זה
צ'ריטי נהיית מפגרת מרגע לרגע. סימון סתם מדרדרת אחרי קיי.

LauraLF

New member
אהבתי את המכות של האנק.

ואנשים אתם רעים.. פרסמתי מלא תמונות של קיי אף אחד לא אמר אפילו מילה טובה..:/

leeo

New member
../images/Emo78.gifהינה אני אומר:../images/Emo21.gif

מילה טובה!

darklighter

New member
הפרק היומי- נוסח בקי

קודם כל כל הכבוד לbow wow 2004 ולlauraLF על השרשור תמונות של קיי... ולעניינינו.... אייבי קיבלה את שלה איב שיחקה אותה ג'וליאן חרמן (כרגיל) טאביתה וטימי חזרו ובגדול!!!!! מחכה לפרק של הפרום.... קיי גדולה... סימון נגררת... צ'ריטי מפגרת שרידן מתרככת ומתחרמנת (ובצדק כי...) לואיס מתפשט
שואיס התחילו לדבר כמו בני אדם... תריתן נעלמו וטוב שכך הם קצת נמאסו... (למרות שאיתן חתיך) סם שקרן גרייס תמימה בקיצור היה אחלה פרק!!!!!!

Bow Wow2004

New member
הפרק היומי - נוסח בקי - גם אני!!!

שרידן חצופה.................. גרייס עוגה אופה.................... איב קופה.................... אייבי רטופה............... פילאר יפה.................. צ'ריטי טרופה..................... טימי גופה..................... טאבי תרופה.................... סימון אלופה..................... ריס זה מופע.................. וסם יקבל כאפה............. ג'סיקה שאפה............ וקיי עוד מעט עפה.............

backstreet girl

New member
הפרק היומי- נוסח אחת שחולה על bsb

שרידן מדהימה.... אייבי מסכנה..... איב מתוסבכת...... סימון נחמדה.. צ'ריטי מתוקה.... לואיס מדהים... ג'וליאן פיג...... ריס חנון..... סם נחמד..... גרייס מותק.... קיי מהממת..... טאביתה מרשעת..... טימי מתוק.......

טוב אני אעשה כמו שאני עושה...

גרייס הייתה מטומטמת... הו סם,סם... כאילו ג'יש.. לא ראית אותו חצי יום..מה קרה ??? שרידן ח-ר-מ-נ-י-ת לא פחות מג'וליאן.... אייבי הייתה מצחיקה... עם כל הפרצופים שהיא עשתה מתחת לשמיכה או וואט אבר... צ'ריטי טיפשה ומטומטמת! לואיס כוסון! למה לא הראו את איתן ותרזה ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ואיתן חתיך!

python 4

New member
אני רואה שבקי-סטייל תפס טוב בפורום.

אז אולי מישהו יעבור לדוגי-סטייל? טוב לא חשוב.

python 4

New member
בקי יקירה,

כשאמרתי שמישהו יעבור לדוגי סטייל לא התכוונתי אליך, ככה שלא הפכתי אותך ולא כלום וזה מה שאני יגיד בבית המשפט! אני יגיד שגם לא ירדתי... לסוף דעתך. עכשיו ברצינות, בקי, את צריכה להיות גאה שהשארת את חותמך לעולם ועד על הפורום הזה ועל האומה כולה!

python 4

New member
אה, לאורה, בחורה כלבבי../images/Emo23.gif

אבל לא, גם לא התכוונתי אליך... אנשים הפורום הזה הולך ומדרדר ברמתו! בואו נחזור לדיונים רבי המשמעות והגורליים לעתידה של האומה כדוגמת תסרוקתה החדשה של שרי.

LauraLF

New member
אני יודעת שלא..

אבל.. עדיין. הרגשתי צורך עז להוסיף..(מסמיקה)

python 4

New member
../images/Emo9.gif

דווקא מאיפה שאני עומד גאה נשמע לי טוב מאוד..

למעלה