הפרק היומי

S c a r l e t t

New member
הפרק היומי../images/Emo104.gif

מישהו ספר כמה כדורים ברוק דחפה לפה שלה? זה היה אחד המצחיקים...כל פעם שהראו אותה היא לקחה עוד כדור או שניים. ורידג' המטומטם לא שם לב שהיא עוד שנייה מתמוטטת?!? היא הייתה מסטולה לגמרי, מתנדנדת מצד לצד ולא מצליחה לדבר והוא קודח לה במוח ומנשק אותה, רק חסר שהוא גם יאנוס אותה והכל יהיה מושלם... ניק נהיה ממש גשש בלש, סחטיין על הקישורים והחיבורים, ואני לא יודעת אם זאת רק אני אבל כמעט הקאתי רק מלראות את מייגן מחבקת את מאסימו, ואני באמת לא רוצה לראות שום דבר מעבר לזה, אז אני מקווה שמישהו שם מרחם על הצופים המסכנים. באופן כללי די נמאס שכל העלילה סובבת סביב סיפור אחד, ופעם בשבוע מראים לנו את פלישיה וברידג'ט, איפה שאר הדמויות? מתחיל להיות לי משעמם..! שלא נדבר על זה שלא ראיתי את טיילור כבר המון זמן!!

א ר י ק ל

New member
הנטילה ללא הרף עשתה לי דה-זוו

של טיילור וחברה הטוב-בקבוק האלכוהול.

לי זה עשה דה-ז'וו לקרוליי'ן,ת'ורן

וריד'ג.. אתם בטוח זוכרים... המקרה ההוא שבגללו ת'ורן ירה בריד'ג וסטפני הגנה עליו ונכנסה במקומו לכלא וכו' וכו' ............ ושוב ריד'ג עושה את זה לאחיו........

Indiman1

New member
ת'כלס..

מאז שחזרה הסדרה כל הפרקים עוסקים רק בעלילה הזו של הנסיון של מאסימו להפריד בין ניק לברוק. מה עם פלישיה ? שרק חזרה אלינו מהמתים עם קרחת מגניבה ? וטיילור !! אויש, סיגל, הזכרת לי אותה . ממש שכחתי ממנה .. מה קורה איתה באמת ?? ככל הזכור לי, היא היתה מכורה לטיפה המרה, אבל איפה היא לעזאזל ?? אשפזו אותה באיזה מוסד שלא ידענו עליו ?? תוחזר טיילור לאלתר !

Mikel20

New member
חח כבר אמרתי מקודם

ה 3 חודשים הקרובים יהיו רק ברוק-ברוק-ברוק, יהיה קצת גם מדמויות אחרות, אבל דברים שוליים ולא מעניינים. לאוהבי ברוק יהיה ממש כיף, למי שנמאס ממנה אני ממליץ על מעבר לפרקי ארה"ב או המתנה לדצמבר.

S c a r l e t t

New member
עד דצמבר??

נראה לי שאני לא אחזיק מעמד...שיתנו לי לפחות מידי פעם משהו לחכות בשבילו...

Indiman1

New member
יום שני - סאגת ג'קי בכלא הסתיימה !

אוף, ואני עוד חשבתי שנראה אותה במדי אסירים. מה שהכי הרג אותי בכל הסיפור הזה, זה שלמאסימו יש קו מיוחד במשרד - "הטלפון האדום" הזה שיש לו. אפשר לחשוב שהוא איזה ראש ממשלה. במילה אחת הוא מכניס ומוציא אנשים מהכלא.. כן בטח. וסוף סוף פלישיה גואלת אותנו מייסורי השם דינו. מה זה הדבר הזה ? מה הוא דינוזאור ?? קוראים לו דומיניק ! או ניק ג'וניור או NJ (על משקל RJ
)או מה שלא יהיה , רק לא דינו.. ומילה קטנה על רידג' האדיוט - זה שברוק עירומה במיטתה, זה אומר שגם הוא יכול סתם כך להיכנס אליה ? (דו משמעי
) . הוא כזה רידג'...

S c a r l e t t

New member
וואו- פשוט כל מה שרציתי להגיד../images/Emo70.gif

אני צעקתי יחד עם פלישיה- "קוראים לו דומיניק!!!" נמאס כבר מ2 הסתומים האלה והדינו שלהם, וחוץ מזה מה זאת החוצפה הזאת? למה הם מתכניים לקחת את התינוק ל10 ימים לאיטליה בלי לטרוח ליידע אפילו את פלישיה?!? מעבר לזה אין לי מה להוסיף, פשוט אמרת כל מה שהיה לי להגיד

א ר י ק ל

New member
GET YOURSELF A ROOM

חחח אל תשימו לב אליי.. אני במצב רוח קרבי. סטפני וטילור הישמרו!

למעלה