הפרק היומי

S c a r l e t t

New member
הפרק היומי../images/Emo104.gif

קום כל אני חייבת לציין שברוק נראתה פשוט מעולה
אם היא לא היתה חצי בוכה כל שניה זה בכלל היה מוסיף, אבל כנראה שאי אפשר לקבל הכל... טוב, אני די התלהבתי מהרעיון של טיילור וניק ביחד אז אני מקווה שיקרה איזה משהו שיהרוס את הקשר בין ברוק וניק. או שבעצם, 6 חודשים בלי סקס לברוק...? זה יהרס מעצמו, לא? מה שסטפני עושה ממש לא בסדר, זה בדיוק הזמן לגלות לכל המפשחה מה היא עשתה ולא לתת להם להתאבל סתם על פלישיה

Indiman1

New member
כמה דברים שאני לא מבין

1. למה באמת סטפני לא מגלה להם שפלישיה חיה ?? התירוץ הזה של "הם לא ירצו שאני אעשה את זה" לא עובד עלי כי מי לא ירצה לשן משפחתו יחיה אם אכן יש סיכוי לכך ?? 2. ממתי פתאום גירושים בסדרה הזו לוקחים כל כך הרבה זמן ?? הרי ברוק התחתנה עם אריק בשנייה, התגרשה ממנו בשנייה ואז רצה להתחתן עם רידג'. שלא נדבר על טיילור ורידג' שהתגרשו תוך שני פרקים ועל אריק וסטפני שהתחתנו יום או יומיים אחרי שברוק ואריק התגרשו. איך זה שפתאום הליכי הגירושין של ניק ובריג'ט יהיו כל כך ארוכים. ולמה, רק כדי שנצטרך לסבול את ייסורי ברוק וניק לעוד חצי שנה ?? בקיצור - לא אמין!!

Witchcrafts

New member
יש כאן סתירה, לא?

הרי אם הגיוני לא לנסות למצוא הגיון בכל מה שקשור לבראדלי, סימן שמצאנו הגיון.

לינה18

New member
האמת, פעם ראשונה שאלו באמת גרושים

כי בכל הפעמים הקודמות אלו היו ביטולים, לא גרושים(שמתם לב לזה?) גרושים אמורים לקחת יותר זמן, מה שלא ברור לי זה למה בכלל צריך גרושים אם אפשר פשוט לבטל את הנישואים כמו בכל הפעמים הקודמות(אינדימן-מסכימה) טוב, אולי הסיבה היא-כדי שלברוק יהיה תרוץ להגיד לניק:"למען בריג'ית אני לא אוכל לשכב איתך 6 חודשים"-בראדלי רק הספיק לאחד ביניהם וכבר שם להם חורים בגלגלים(ברוק:"We can be together in every way but that one" ניק:"?What way is left"
מה שכן, סיגל, אני איתך-שניק יהיה עם טיילור כל עוד ברוק תחזור לריג'.

למעלה