הפרק היומי

S c a r l e t t

New member
הפרק היומי../images/Emo104.gif

סטפני כזאת מלכה, איך היא מנסה לעשות הכל ולשכנע את פלישה בכל דרך אפשרית שתישאר באל.איי ולא תתנתק מהמשפחה, פשוט מקסימה. וברידג'ט כמובן קלולס לחלוטין ורק משתחצת בפני פלישה כמה טוב לה וכמה היא שמחה "להעניק לניק את התינוק הזה" קצת רגישות לא תזיק...
אריק בעוד תוכנית זדונית, במקום להבין שמה שהוא עשה היה באמת לא בסדר הוא רק ממשיך בדרך השקרים והרמאויות, פשוט זבל של בן אדם. ואני מתה שסטפני תעלה על זה בזמן ותגלה אותו למקום רחוק ומבודד יותר מהמרתף
אפרופו מרתף, היה די מצחיק לראות אותם מתלוננים על המיקום בפני תורן המסכן שבילה שם את מרבית שנותיו, אני במקומו הייתי משתיקה אותם מהר מאוד

Mikel20

New member
תשימי לב

שהם נמנעים לחלוטין מלציין שזה המשרד הישן של ת'ורן, פתאום כשברידג'ט וניק היו צריכים להגיע לשם, זה היה צינוק או משהו כזה שאפילו מעלית לא מגיעה אליו (ומשום מה כשהוא היה שם לפני, לאף אחד זה לא הזיז, אלוהים, הצביעות).

girlontop

New member
אם אי פעם נעשה צדק בסדרה הזאת,

זו העלילה שעשתה אותו. אני חייבת לעשות לבראדלי ילד בהזדמנות

S c a r l e t t

New member
לא הייתי מרחיקה לכת עד כדי כך

עלילה אחת מוצלחת ואת כבר מוכרת את הדי.אנ.איי שלך...לא הייתי רוצה ילד מבראד, הוא עשה יותר מידי דברים טיפשיים שלא הייתי רוצה לשכפל
ואפרופו צדק, אני במקום תורן הייתי מזכירה לכל המתבכיינים שם שעד לא מזמן זה היה המשרד הקבוע שלו ואף אחד לא שמע אותו מתלונן, המסכן. שגם הם יסבלו קצת, מה קרה..

Indiman1

New member
גם אני חשבתי על זה

זה רק מראה עד כמה תורן חשוב בסדרה

Indiman1

New member
אני חייב להגיד משהו על השחקנית

שמשחקת את פלישיה. היא ממש אחלה !
אני ממש אוהב אותה, גם ישר היא התחברה לדמות , רק שהיא כיום טיפה יותר מיוסרת. טוב, היא כנראה יודעת למה היא נכנסת - תינוק לניק.. כל ילד של ניק גורר אחריו הרבה בלאגן ...
. היא גם יפה מהקודמת ובלי לסת מרובעת, תודה לאל !
חוצמזה, סטפני הזו - כל כך מצחיקה. ישר עם דעות קדומות על זה שפלישיה לסבית. אז יש לה עוזרת .. לא חשבת שאולי היא בכלל עוזרת לה בגלל הסרטן ??

girlontop

New member
זו היתה בדיחה של הכותבים

על סוזן פלנרי, שהיא לסבית. קטע משעשע.

למעלה