הפרק היומי

S c a r l e t t

New member
הפרק היומי../images/Emo104.gif

איך לא נפתח שרשור? האמת היא שראיתי עכשיו את שלושת הפרקים האחרונים ברצף, אבל היום היה השיא, הדבר הכי טוב שיכול לקרות כרגע זה מה שקורה עם טיילור והקטור, והרי צפוי וברור לחלוטין שרידג' הולך להיכנס ולראות אותם ביחד והאמת- מגיע לו אחרי היחס המזלזל שלו לטיילור, חוסר האמון והפרגון, זה הדבר שהכי מגיע לו בעולם!
דנטה ממש חמוד
איך שהוא דואג לברידג'ט והסתומה הזאת רק מתעסת בניק. כל השיחה בבית של ברוק היתה מיותרת, ברידג'ט לא חידשה לאף אחד ובטח שלא לאריק, אולי באמת עדיף שברוק וניק יהיו ביחד ויגאלו את עצמם ואותנו מהסבל הבלתי פוסק הזה, באמת שכבר נמאס

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifהקטור בא למסיבת עיתונאים

וראה את טיילור "נואמת" בפניהם, ורידג' לא רצה לבוא. אז הקטור אמר לה שזה ממש כשרון טבעי אצלה, ושהיא טובה בזה בלה בלה בלה... היא הודתה לו ואמרה שהיא הצליחה רק בגלל שהוא היה שם בשביל לתמוך בה. אח"כ הם שתו שמפניה קצת יותר מדיי, וטיילור אמרה לטיילור שיחזור איתה בלימוזינה ויורידו אותו בבית שלו. בתוך הלימוזינה הקטור פתח עוד שמפניה והיא השפריצה עליהם והרטיבה אותם, אז טיילור אמרה שהם יעצרו בבית שלה להתייבש. הקטור הוריד את החולצה והלך להתנגב, וטיילור החליפה לכותנת לילה בצבע זהב, ונכנסה מהר למיטה *כי זה היה בחדר שינה שלה ושל רידג'*. בסוף הקטור יצא מהאמבטיה וראה אותה יושבת במיטה, טיילור אמרה לו שכדאע שהוא ילך, אז הוא שאל אותה אם זה מה שהיא רוצה. והוא אמר שהוא רוצה להישאר ולעשות איתה אהבה. זה היה גם הסוף נדמה לי... לא ייאמן שאני זוכרת את כל זה

Witchcrafts

New member
*טיילור אמרה להקטור.

לא נדמה לי שהיא היתה שיכורה עד-כדי-כך שתדבר עם עצמה.

Indiman1

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אז טיילור והקטור השתכרו ? איזה פספוס.. חבל שלא ראיתי

למעלה