הפרק היומי

הפרק היומי ../images/Emo104.gif

אין על ויקטור ניומן, ובכל פרק אני חושבת את זה יותר ויותר. והיום, כושר האבחנה החד שלו העמידו את שרון במצב כ"כ מגוחך! היא מנסה לשכנע את ויקטור שאין שום משיכה בינה לבין קרטר ואז מספרת לו את סיפור המרגריטות
. נו באמת שרון, אם היה לויקטור ספק קטן שהגבר חושק בך ומצליח ללכוד אותך, הרי עכשיו הוא בטוח בזה. ואני הכי אוהבת שהפרקים מסתיימים ככה. ויקטור צץ לו משומקום ומנתק לקרטר את השיחה בשיא האכזריות
פול ובראוני (איזי)- משעממים אותי עד מוות. לא יכולה לצפות בזה. וכל השבחים מגיעים בפרק זה לפיליס
להתנפל ככה על מלקי שלנו בלי התראה מוקדמת?
זו בחורה לעניין...
כל הכבוד

Dawn12

New member
We've reached a new low ../images/Emo31.gif

היום החליטו לתרגם את ה-"tack house" ל"חדר המרופד", לא פחות ולא יותר, ואני כבר באמת לא יודע מאיפה להתחיל להתייחס לזה. מה מרופד? מי מרופד? מאיפה הגיעו לשטות הזאת? אפשר לחשוב שמדובר במקום חדש שעדיין לא דיברו עליו בצח"מ... מה יהיה הסוף עם העילגות הזאת?
וקצת על הפרק עצמו - אני נאלץ להסכים איתך בעניין פול ואיזי. לא יודע למה ציפיתי שזה יהיה שונה. פול מצליח כנראה להוציא את הרוח מהמפרשים של כל דמות שהוא באינטראקציה איתה, אבל זה באמת אמור להשתפר בשלב מסויים. כנראה שזה פשוט ייקח יותר זמן ממה שחשבתי. אור, back me up here אם את קוראת את זה.
ופיליס... גם אני רוצה להיות ידיד לעת צרה!

kawa

New member
יש בעייה- בקטע של ויקטור מול שרון

ויקטור שאל את שרון האם היא התחילה עם קרטר או זה מה שקרטר סיפר לה. לו התסריטאי היה חכם הוא היה כותב לשרון שורה: אני לא זכרתי כלום אבל זה מה שקרטר אמר לי. ואז התסריטאי היה כותב שורה לויקטור: ואת זוכרת איך השתכרת? והיא תאמר: מ כוס אחת או שניים. הדיאלוג הזה היה חייב להתקיים ביניהם בכדי שויקטור יחבר אחד ועוד אחד ויבין שא. קרטר שיקר לשרון ש'כביכול התחילה איתו'. ב. קרטר הוא הגורם לכך ששרון "התעלפה" רק משתי כוסות

את צודקת, אבל הבעיה היא

שברבי שלנו יותר מידי צדיקה והיא האשימה את עצמה לחלוטין בכל הסיפור הזה כבר מההתחלה. אין מצב שהיא היתה אומרת משהו לויקטור שהיה מפליל קצת את קרטר כי היא באמת מאמינה שהיא היתה טיפשית באותו הערב וקרטר הוא האביר שלא ניצל את זה. אז גם כשהיא סיפרה את זה לויקטור היא הפכה את קרטר לקורבן מסכן והיא ההוללת שסטתה לה קצת מדרך הישר...

בואו נפטר את המתרגמים ואת התסריטאים

וניתן לשחקנים לזרום עם עצמם, ושחר ומיקי יתרגמו לנו כאן יום יום מילה במילה את הפרקים, ובלי שטויות כמו "בריאנה" ו"חדר מרופד"...

kawa

New member
אפרופו התרגומים: "הימלכי בדעתך"

כה אמרה (ב)ריאנה לבריטני

kawa

New member
../images/Emo32.gifיורד גשם קר לניק בכלא../images/Emo7.gif

dvd3434

New member
איזה פינאלה

THE BLACK NIGHT מגיע OUT OF NOWHERE ושם את היד על הטלפון כשקרטר בא לצלצל. אהה והיום היה היום הראשון שלי בעבודה :)

כן... אחלה סוף

לא ראו אותו מגיע, וישר צילמו את הניתוק טלפון מה שעשה את זה ממש מגניב... אני אוהב את ויקטור ככה, עם אינסטינקטים חדים...

pumiki25

New member
../images/Emo2.gif ( ../images/Emo36.gif זו לא צעקה, זה פיהוק!)

(...עם קורטוב מיגרנה!
) אז קקה: את הפרק היום, אממ, אממ - שמעתי...? אני לא יודעת אם אפילו יהיה נכון להגיד שהקשבתי, אבל, אממ, משהו נכנס, בכל זאת...?
ובכלל - כולכם פה מספרים, אז, אממ - אני מקבלת פלאשבקים! זה מספיק בכדי לומר מילה או שתיים על הפרק?
לא, לא טעיתם - גם היום אתחיל עם השמצת המתרגמת העילגת. שחר - עזוב, ליבלבו אותי לגמרי. קודם זו בקתה, אחר כך זה ביתן, עכשיו זה "חדר מרופד". מה הלאה? סוויטת ירח-דבש שבעה כוכבים? באשר לפיליס - שחר, לא-לא! בשביל הריבאונד? You deserve better!
(*מנערת את שחר בפראות*) לא, אבל את הסוף אני באמת זוכרת. כמו שאמר דייב (Congrats!
) - איך אפשר לשכוח סיום סוער ו-ויקטוריאני שכזה? גם בניתוק שיחות טלפון - No one measures up to him!

למעלה