אין, אין, זה פשוט מעצבן איך זה יצא לי כזה מודגש! ידעתי שלא הייתי צריכה להשתמש בהדגשות האלה! והינה המקור(פשוט לחצתי בטעות על הדגש פעם מיותרת במקום סיום הדגש): פשוט כי הסכמתי עם כל מה שסטפני אמרה לברוק ולשם שינוי לא יכולתי לתמוך בצד של ברוק! עכשיו, אני מבינה שהיא תמיד חייבת לעשות ההפך ממה שסטפני אומרת לה, כדי לעשות לה דווקא, אבל מה לעשות שהפעם סטפני צודקת? כאילו, הסכמתי עם כל מילה שלה לשם שינוי! היא וניק הם ממש קול ההגיון בכל הסיפור הזה. לא יכולתי לאהוב פרק שבו אני מסכימה עם סטפני. זה פשוט עיצבן אותי איך ברוק מיתכחשת לאמת רק בגלל שסטפני זאת שאומרת לה אותה! ואיך אהבתי איך סטפני פתאום בצד של ברוק! זה היה כזה בלתי יאמן-ממש האמנתי לזה שהיא מדברת בכנות לשם שינוי! כלומר, לפתע פתאום, היא כן מנסה לעזור לברוק בעניין של ריג', במקום כרגיל לפעול נגדה, וברוק, במקום להעריך זאת, סוגרת את עיניה לאמת כי היא באה מפיה של סטפני! זה פשוט מגוחך! ברוק כזאת סתומה.איך היא עצבנה אותי בפרק הזה. וריג' לא בדיוק יותר טוב. הוא מטומטם! ברור, בריג'ית תקרא ספר במקום להביט עליו בבריכה, ברור! עכשיו, לא משנה מה תגידו, וכמה מניעים ניסתרים תיצאו בזה שהוא משאיר את בריג'ית בבית, לפחות איך שהם מראים לנו את זה, ניראה כאילו הוא בפרוש לא קולט שהבעיה בעצם בו! הוא לא יכול להיות עם בריג'ית באותו בית! הם לא יכולים להיות באותה בריכה! הוא מיתכחש לרגשות שעדיין יש לו כלפיה וזה פשוט שיא הטימטום! כאילו, לא משנה מה תגידו, לדעתי הוא לא עושה את זה בכוונה. אבל זה לא גורם לי להתעצבן עליו פחות. איך אהבתי את מה שניק אמר-זה היה כזה נכון! "אתם מדברים על הבעיה בגלוי, אבל אתם בעצם לא מיתכוונים לעשות שום דבר כדי לפתור אותה?" ../images/Emo2.gif בדיוק! לדבר לא בדיוק מספיק(למרות שבעיקרון, כבר עצם העובדה שברוק דיברה על זה עם ריג' ממש הפתיעה אותי לטובה, אבל זה לא מספיק!) אה, והסצנה האחרונה עם סטפני וברוק היתה כל-כך מדהימה בעיניי שממש היצטערתי שלא הקלטתי את הפרק הזה כדי לראות אותה שוב.../images/Emo10.gif איך אהבתי את המשפט של ברוק:It's not going to happen to me,and not to Ridge, not now, not with my daughter." כן, בטח, ברוק, כל עוד את מאמינה בזה(והיא לא!)