../images/Emo9.gifתשובה../images/Emo3.gif בעיקרון לדעתי כל הפרק מסוכם די טוב מכל ההודעות שרשמו, אבל מכיוון שביקשת כל כך יפה והזכרת את שמי אז הייתי חייבת לענות לך בכל מקרה../images/Emo9.gif אז אני אסכם את מה שהרוב פה רשמו בצורה יותר מפורטת כזה: ריק בא לדבר לבית של אמבר ודיבר איתה בקשר לתומאס, והוא אמר לה שהיא מנצלת אותו רק בשביל לחזור למשפחה, שזה בדיוק כמו מה שהיא עשתה לו פעם, שהיא תיחמנה אותו וכל מיני בולשיט עד שתומאס התפרץ לבית ואמר לריק לא לדבר כך על אמבר, ושהוא(ריק) צבוע, כי מה שהוא אומר לאמבר לא לעשות הוא עושה עם קייטלין ולפחות תומאס ואמבר סתם ידידים, והוא(ריק) וקייטלין יוצאים שזה יותר גרוע, כי זה יעני רשמי וזה.. ואז ריק ניסה לשכנע אותו שהיא סתם מנצלת אותו, ותומאס אמר שהוא זה שהתחיל איתה בכלל, וריק אמר שככה זה המשחק שלה, לשחק אותה קשה להשגה וזה, ואז תומאס התעצבן ואמר לריק ללכת וריק הלך ואמר שהוא(תומאס) בא יחד איתו והוא כזה משך אותו עם היד ותומאס לא הסכים ודחק את ריק לקיר וזה היה יפההה!!! ואז ריק הלך../images/Emo3.gif ואמבר אמרה תודה לתומאס משו כזה ואז גם תומאס הלך. ריג' דיבר עם קייטלין ואמר לה שהיחסים שלה עם ריק יכולים לפגוע בעבודה שלה, ואז קייטלין ניסתה לשכנע אותו שהעובדה שהיא מאוהבת בריק דווקא עוזרת לה בעבודה שלה כי זה נותן לה השראה, וריג' בכל זאת אמר לה לסיים את היחסים שלה עם ריק, ושבגללו תומאס הלך לאמבר, וקייטלין התווכחה שזה לא באשמתו, וריג' אמר לה שהיא צריכה לספר לאבא שלה על ריק, והוא הלך. ואז ריק הגיע לבית שלו וקייטלין חיכתה לו שם, והוא אמר לה שהוא אוהב אותה, והם התנשקו וזה וזהו, הם עלו לחדר שינה שלו וככה זה נגמר איתם. תומאס הלך לפגוש את הקטור, אבא של קייטלין, ואמר לו שיש לו משו דחוף לספר לו על קייטלין. וזהו בעצם!! מקווה שהיה מספיק מפורט חחח זאת הפעם הראשונה שאני כותבת דבר כזה ארוך אי פעם../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif לינה- למדתי ממך../images/Emo6.gif