הפרק היומי: Darkness falls

Gilliana

New member
הפרק היומי: Darkness falls

30 חוטבי עצים שנעלמו, מביאים את מאלדר וסקאלי למדינת וושינגטון שם הם נתקלים ביצורים דמויי יבחושים התוקפים את קרבנותיהם עם רדת החשכה ו-"מגלמים" אותם. בררררר! פרק מפחיד במיוחד שאני באופן אישי לא אהבתי.

Ice Age

New member
רגע

זה הפרק שבו היבחושים נכנסים דרך פתחי האוורור של המכונית שלהם?

רוניב

New member
מתה על הפרק הזה

עוד היה בו את הטרנד של העונה הראשונה שאומר: יוצאים לטבע = סקאלי בקוקו.
אה, וגם יש בו קטע מצחיק - כשהם הולכים ביער ורואים את הדבר הזה על העץ, מאלדר נעצר ומסתכל, וסקאלי נתקעת בו מאחורה... אבל אולי זה מצחיק רק אותי..

Ice Age

New member
כן, גמני אהבתי את הפרק הזה

לא ממש זוכר את הפרטים (יתוקן בקרוב), אבל זוכר שאהבתי.

orityemini

New member
../images/Emo9.gif

זה שהיא נתקעה בו מאחורה זה בטח איזה פיספוס של ג'יליאן, אני בספק שזה היה בתסריט

רוניב

New member
ברור!

אל תשכחי שהיא גם הייתה בהריון פה (ורואים את זה אחוש שלוקי), אז מותר לה להיות עייפה.

1Shir

New member
אתן מתכוונות ללפני שהם נכנסו לבית?

זה נורא מינורי, בכלל לא שמתי לב לזה בכל הפעמים שראיתי את הפרק בעבר. טוב, אבל אולי אני לא דוגמא, כי אני גם בכלל לא שמה לב (למזלי) שהיא נראית בהריון.

רוניב

New member
ברור שזה מינורי

אבל זהו תפקידנו כפיילז, למצוא את הדברים המינוריים ולנתח אותם למוות

1Shir

New member
../images/Emo6.gif אני עדיין לא סיימתי לנתח

את כל הדברים המרכזיים, ייקח לי עוד זמן עד שאגיע למינוריים

eve6

New member
אפרופו צחוקים

אני נופלת מצחוק כל פעם שהחרקים מתנפלים על מאלדר וסקאלי בג'יפ. התנועות האלה עם הידיים, זה ממש נראה כאילו לקוח מסרט מצוייר, או סרט אילם. במיוחד אם מריצים את זה בפאסט פורוורד ומדמיינים מוזיקה מטופשת. נסו ותיהנו

1Shir

New member
גם אני באופן אישי דווקא אהבתי מאוד

את הפרק הזה. אחד מפרקי ה-stand-alone (כמו שאתם קוראים לזה כאן..) המעולים ביותר בעונה הראשונה, גם מהבחינה הטכנית של הקייס, וגם מהבחינה האנושית שלו.

orityemini

New member
כן, היא באמת נראתה עייפה...

היא גם סיפרה שבפרק הזה במיוחד היא סבלה בטירוף מבחילות בוקר נוראיות. ולכן בסצינה עם הג'יפ כשהם נאלצו להילחם בחרקים היא הייתה מכינה דלי לידה וכל פעם שצעקו קאט....

חולה על הפרק הזה.

איך סקאלי נלחצה כמו ילדה קטנה כשהחרקים האלה עלו לה על היד.. ואיך מאלדר הגיב קשה כשטענו שהוא טועה כשנתן לספיני הזה ללכת עם הדלק. בכלל פראק חמוד. רק סוף קצת לא הגיוני . כולם מתו מהחרקים חוץ משלושתם.

למעלה