הפרק היומי 9.12

abcd80

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סמי: אתם לא רואים שג'ון הוא רוצח?הוא אומן ע"י סטפנו לחסל את משפחת בריידי. אז למה אתם מקשיבים לו ולא לאמא שלי ?? זה לא הגיוני ! בו: זה לא הגיוני שאני מקשיב לך, לשקרנית הגדולה בסאלם
סתם לה את הפה.. מרלנה נראית מוזר כשהיא ככה מאושפזת במיטה. אחלה שקרנית היא "ג'ון דחף אותי מהמרפסת" תוך כדי שהיא שולחת מבט ערמומי לכיוון ג'ון. דיידרה גדולה כבר אמרנו?
שון ובל. הללויה השקר נחשף סוף סוף.. ובאמת השקר הזה דיי שינה להם את היחסים מעתה והלאה. בל לא יודעת לבכות. הוא הולך והדלת נסגרת בפניה והיא רק מניחה את ראשה על הקיר והיא ניראית כאילו חושבת לעצמה "הדג שלי טבע היום. אולי נקנה דג חדש?" מה שבטוח ג'ייסון היה פחות גרוע ממנה. על ג'ניפר לא נרחיב ועל מיקי.. הוא רכיכה חבל על הזמן שמתם לב שמאז שהוחלף השחקן, הוא נהיה על תקן הניצב , עומד ברקע עם טקסט קצר וזהו. ממש שינוי עברה דמותו של מיקי בגלל עזיבתו של המקורי
סה"כ פרק נחמד

hillator

New member
מה שלא ברור לי

למה בכל הבלגן הזה בבית חולים מרלנה מאושפזת.. אחד צועק על השני שון חייב לבקש מבל להתחתן איתו? כאילו איזה אווירה רומנטית יש שם?

2DH

New member
אוקי

האמת שכשבל בכתה חשבתי, קריסטין סטורמס לא עד כדי כך מזעזעת היום... שניה אחרי זה כשבל התחילה להזדנב אחרי שון חזרתי בי. ג'ייסון קוק לעומת זאת היה מזעזע מההתחלה עד הסוף (לדעתי) . כמובן שכל הצעת הנישואים הזאת באמצע כל הבלאגן הכי לא קשורה והכי שון ובל בעולם "אנחנו נתרכז בעצמינו , זה בסדר שאר העולם ממילא נסוב סביב מערכת היחסים שלנו" הסצנות אצל ג'ן היו מעולות. מליסה עשתה עבודה מצוינת. גם הסצנות בחלק השני של בית החולים היו מעולות. קריסטיאן , פיטר דרייק ואליסון עשו עבודה ממש טובה. וכמובן דידרה שבשתיים ורבע סצנות שמרלנה היית בהכרה עשתה עבודה מצוינת. אני נהינתי.

4hilla4

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

וואי ראיתי את התמונה התחלתי לבכות...

4hilla4

New member
כן../images/Emo99.gif

לעכשיו הם הזוג האהוב עליי.. אני אוהבת כמה תמימה מרלנה הייתה אז... ממש בתחילת דרכה בסדרה...

Jasper Jasper

New member
הפרק

אליסון ממשיכה להיות מעולה.אהבתי כשבו השתיק את סמי.גם כשמרלנה התעוררה(זה אני או שהשפתיים שלה נראו שונות?) ואמרה שג'ון דחף אותה היה מצויין. בל ושון מיותרים כרגיל. ומיסי..פאק,מדהימה.הסצינה שלה עם ג'ולי הייתה מצויינת

abcd80

New member
זה לא רק אתה

גם אני שמתי לב למשהו מוזר בפנים של מרלנה כשהיא שכבה במיטה.. נראית שונה.

4hilla4

New member
פרק מעולה!!

סמי מרלנה בו הופ וג'ון היו פשוט מעולים!!! נהנתי מכל הסצנות שלהם!! סוויני עשתה עבודה נפלאה!! אהבתי איך שמרלנה התעלפה שוב שג'ון נגע בה... דידרה מדהימה! המבט שהיא תקעה לג'ון בסוף... ג'ניפר ממש חמודה... וגם אבי.. וג'ולי... אני אוהבת גם את לקסי... סוף סוף השקר של בל יצא... אני אהבתי שהיא בכתה אבל למה היא חיפשה אותו?! הרס לי...
כולם עשו עבודה מעולה!!

נטלייי

New member
פרק סביר

אליסון היתה מעולה כרגיל, אבל סמי מעצבנת כבר עם כל הצרחות שלה. הבנו שאת לא מאמינה שאמא שלך רוצחת, אבל מה עשה עור התוף המסכן שלי??? שון ובל היו בסדר בהתחלה, אבל אחרי שהיא רצה אחריו זה היה גרוע.

פרק שמשעמם

בל ושון נמרח כמו מסטיק,סופסוף הוא גילה תשקר סמי קרציה מדבקת ,נתקעה על שון וזהו מרלנה כלבה הזו גם מהמיטה עושה שמות
ג'ון כזה טיפש שמאמין שיש למרלנה דיבוק ממש עיור היחיד שיצאנורמלי זה בו שרצה לעצור אותה, הקטע עם גן' ואבי היה טוב,וגם עם גול'י אהבתי,מסכנה, וזהו

למעלה