הפרק היומי 8.8.07

hillator

New member
הפרק

איזה אהבל שון.. הוא מה זה רגיז אותי .. איך הוא מנהג מגעיל לרקס.. אפשר לחשוב מה הבן אדם עשה לו? סמי גם כן ממש ילד קטנה.. אבי מטומטמת.. משטרה מפגרת... רומן עיצבן אותי... גם כן משפחת בריידי מנצלת יותר מידי את העובדה שהם שוטרים

מזי123

New member
קייט קייט קייט קייט../images/Emo99.gif

היה קצת משעמם.. אבל קיייייט

r18d

New member
משעמם....זכרונות נעורים ממשפחת בלק

מתי כבר יתחיל האקשן? שמתי לב פתאום כשהופ דיברה על שון וזאק שבאמת לא ראינו את הצאצא הצעיר ממש הרבה זמן-אני מנחשת שגם הוא יופיע פתאום בן 30 כמו בל ובריידי אחרי שג'ון ומרלנה חזרו מהירח דבש שלהם או משהו.... מישהו זוכר את זה? זה היה ממש אבסורד-רגע הם בני 3 ופרק אחכ הם בני 16, וג'ון אומר בקולו העמוק : הם גודלים ככ מהר.... זוכרים??? בכל אופן- איך זה שסמי ה- unfit mother הזו עדיין מסתובבת חופשיה לפזר את ההאשמות והאיומים שלה כשהבן שלה (שמסתבר שיש לו אזניים שקולטות למרחק) מסתובב ממש לידה??? שלא תבינו-אני חולה על סמי-היא עושה חלק ממש גדול מהעלילה שווה לצפיה, אבל משום מה תמיד היא מאיימת כשוויל בסביבה.... ואחכ אומרת לויקטור- "אתה מאיים עליי?? ליד כל המלאכים???" נו באמת?!? בקיצור...פרק שגרם לי לחשוב קצת יותר מדי,וזה כואב.....

4hilla4

New member
פרק נחמד-

רק שתבינו הנחמד הוא רק בגלל מרלנה
חוץ מזה היה פרק מאוד מאוד משעמם... המשפט שהכי זכור לי... *אבל אני אשם את שמוכחת חפותי* ממש נכון... משפט שבאמת גרם לי לחשוב..

פרק בסדר

רקס היה כזה חמוד היום, וזה היה ממש יפה שרומן אמר "מבחינתי אתה מוזמן".... סוף סוף מישהו מקבל אותו. בופ היו מעצבנים "למה הוא הביא אותה לפה" על קייט - חוצפנים. מי אתם שתחליטו מי הרוצח.... נמאסו כבר. סמי ממש מציקה כבר "ג'ון וקייט רוצחים" - היא ממש מגוכחת עם זה... אבל אני לא יכולה לחכות לסצינה של מחר " אכפת לי ממך סמי" של לוקאס... אוי מרגש! ד"א מישהו מכיר איזה אתר עם קטעים מהסדרה של לוקאס וסמי? לא יוטוב, כי זה רק סרטים עם שירים ברקע... משהו מהסדרה עצמה.

2DH

New member
פרק טוב

נתחיל מתחרות הקרציה התורנית המועמדים ג'אן ... חוסר החיים בשיאו והכי נורא זה שהיא לא רק חסרת חיים אלא בלתי נסבלת. אבי - סתם כי כבר אין לי כוח לשמוע אותה - את הרגת את אבא בלה בלה שון - אני באמת צריכה להסביר ? כל שאר הנוכחים בפרק היו סבילים . הסצנה בין קייט לרקס היית ממש חמודה . ומי היה מאמין רומן עובד עם הלב ולא עם התג ! אני כמעט גאה בו
ונעבור הלאה : ג'ון ומרלנה ג'ון : את האמנת בי כשאף אחד אחר לא ... (אח הזכרונות ימי ארמיד). מרלנה : אתה הנשמה התאומה שלי. ג'ון : בכלל לא היו לי חיים עד שלא ראיתי את ההשתקפות שלי בעינים שלך .
- אני פשוט כל כך אוהבת את ג'ון ומרלנה ! זה היה כל כך יפה. דידרה היית מדהימה
סה"כ ממש נהינתי - בעיקר הודות לג'ון ומרלנה

למעלה