הפרק היומי - 77

הפרק היומי - 77 ../images/Emo41.gif

כל מה שקשור - לכאן
הראו בחדר הלבשה שהולכת להיות סצנה בשבוע שאריק והבלונדה הזאת מטייגר ישכבו ,ואז דנה תשמע מה הם עושים ואריק יגיד שהוא אהב רק שתי נשים בחיים שלו וזה אותה ואת אמא של מרי , ואז דנה תעשה בטעות רעש ואריק יקום והיא תיפול אחורה במדרגות , ואז הראו שהיא מעולפת כזה והיא תאבד את התינוק .

גל גדות

New member
צפייה נעימה!../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

איזה הזוי עם דנה
עלק רק 2 נשים אהבתי..בואנה...הוא ממש אבל ממש מניאק! יש לו ילד אצל דנה והוא הולך לשכב עם הבלונדה הזאת?! =/

../images/Emo47.gifאריק אדם../images/Emo99.gifשירן../images/Emo46.gif

איזה פרצוף עשתה נאווה שראתה את אריק גונב לה את לאנה כמו גריזלדה מהוגו חחחחחח קרלה חיה באילו'ז שאמנון באמת יעזוב תפשע,לא יודעת שאי אפשר לצאת מזה ,סתומה מסכנה שירן כאב לי עליה,נאווה דורכת על כולם הכלבה הזו,ואדם נמצא בין הפשיט לסדן דנה קיבלה את שוק חיה כנראה עכשיו תגיע לבית חולים ותתאשפז מגיע לה כלבה

גל גדות

New member
איזה פרק ../images/Emo47.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

לא הראו את מרי כמעט
איך ידעתי שזה היה חלום של שמואל, הייתה לה צמה [
] XDDDDDDDD אחח שמואל,שמואל..
הוא מדהים
שירן
כאב לי עליה.. וואלה,יהיה מגניב אם מרי ושירן יעשו את הפרסומת לשמפו ביחד XD גל וגאלה XD אריק חתיכת מניאק, אבל באמת.. עלק אהבתי שתי נשים בחיים שלי..=/ חשבתי שהוא אהב רק את רונית.. שהוא "חיפש" אותה.. הרי ברור שלא... לא אחת שקוראים לה לאנה שצצה פתאום..
ישר שוכב איתה.. בלי לחשוב פעמיים.. חתיכת אפס.. אי אפשר לאהוב 2! ודנה..ממש מסכנה..

ספיר201

New member
חחחחחחחחחח איזה פרקק

ואיייייייייייייייייי איזה פרק:]] כמה זמן לא הייתי בפורום://// חחחחחחחחח קודם כל..הסצנה של אדם ושירן הייתה מהממת:]ברמות ממש זה שדנה נפלהה היה כ"כ צפויייייייייייייייייייי גאדד:Q אבל הקטע שצילמו את הנפילה היה אחד המצחיקים והמפחידים:/ אימאא:/ נמאס לי כבר מאריק..=/לא יודעת למה להאמין.. הנשיקה של עמית ונטלי ~מיותר ביותר!~ מישו יודע לאן שירן הולכת עכשיו? נאווה ביאצ':// לא היה תומררררררררררררר:[[[ קרן חמודה=] פרק מעולללללהלהלהלהלה

פרק חזקק...דנה המעופפת..

יכול להיות ששמואל הרוצח.? וכל שאר השמועות זה בכוונה? סתם פתאום חשבתי שאולי שמואל הוא איזה פנאט דתי שנשלח כדי לפדוע בעולם הדוגמניות...

למעלה