הפרק היומי 7.8.07

r18d

New member
טוב... היה משעמם עד ש....(שאלת ספוילר בסוף)

הנשיקה הזו השאירה אותי בפה פעור למשך כמה דקות.....אבל סופסופ זה קורה.... הקטע האהוב עלי ביותר היה ללא ספק- לוקאס:" לדעתי הטרגדיה הגדולה ביותר של חייך סמי היא שנולדת בלי מוח".... משפט ע-נ-ק...... כל השאר היה דבילי ומיותר בעיקר שון ובל וג'אן המעפנה. ועכשיו לשאלת הספוילר שלי..... באי ההוא שהוא העתק מדוייק של סלאם-החבר'ה יודעים מה קורה איתם או שהם איבדו את הזיכרון? הם לא תוהים איפה כל השאר או מה??? לא ממש הבנתי איך זה עובד.....

hillator

New member
הפרק

איזה מגניב היה הנשיקה של סמי ולוקאס.. סכ"ה פרק לא משהוו ועוד בל האהבלה נתקעה באמצע

movies

New member
פרק ממש רע!!!

פרק ממש משעמם יואוו איזה פרק חשבתי אני נירדם,קייט ורומן שיעמום לא נורמלי,בו והופ עוד יותר משעמם... ורק סמי הפילפלית עושה את הסידרה איך שהיא לוחצת ריגשית על אבא שלה שג'ון הוא הרוצח!!! לסיכום הנשיקה של לוקאס לסמי הייתה הכי מפתיעה,תאמינו או לא הם נועדו להיות ביחד,הוא מכיר את כל המניפולציות של סמי וזה נראה כאילו זה דיי מדליק אותו האמת!!!

4hilla4

New member
פרק מאוד משעמם!!!

פרק מכוער.. בכלל יה פרק מאוד מאוד משעמם... אני מחכה למחר כי סוף סוף יש מרלנה.... תודה לאל. מה זה הקטע האידיוטי הזה שהיא נופלת לקבר?!

סמי ולוקאס!!!!

הנשיקה הזו פשוט הייתה שווה את כל הפרק.... איזה חמוד הוא "יש לך אותי, האבא של ויל... כל פעם אני מנסה לצאת ואת כל פעם שואבת אותי בחזרה" היה פרק נורא!! שקלתי להפסיק באמצע... רקס כל כך יפה כשהוא עצוב, איזה מסכן - עכשיו הוא באמת לבד. ולא הבנתי מה הקשר עכשיו לסבתא של מימי, איך היא משווה בכלל? זו אחותו, ילדה בת 19-20. ושוב, לומי!!!! איזה כיף.

2DH

New member
אוי אוי -יותר מדי טינס מזיק לבריאות (ספוילר)

כן כן ... זה התחיל מקריסטין סטורמס שממש לא חסרה לי . וג'אן ושון - מזעזע. ואז ג'אן אמרה שצ'אאאוווןן וזה נהיה עוד יותר גרוע. שאר הפרק- סצנות של לומי הזכירו לי למה התאהבתי בלומי נוכח מה שקורה באמריקה.... הסצנות של רקס ומימי הזכירו לי שגם שאני אלה זוג טוב ! פארה ואריק עשו עבודה טובה. הסצנות של בופ גם היו סבילות למרות שהם די התחילו לחזור על עצמם. סה"כ - מחר יהיה מרלנה !:)

santa barbara

New member
הנשיקה של סמי ולוקאס באמת עשתה...

את הפרק
אבל כל כך מתאים שאחרי הנשיקה הם שוב יריבו כרגיל... חוץ מזה לא היה משהו מעניין במיוחד.... השיחות של בל ושון משעממות... בו והופ תמיד עושים לי טוב

דווקה הייה פרק חמוד, הצחיק אותי שסמי אמרה

ללוקס: (יותר נכון הייה כתוב בתרגום) "מה אתה לא מבין עברית"
עלק עברית חח. או שזה הייה ההפך.

אני לא היחידה ששמה לב חח

נכון באמת זה היה כתוב עברית במקום אנגלית..חח הפרק היה טוב רקס כ"כ מסכן בלי קאסי..אני חושבת שהוא ישתנה מעכשיו שוב לטובה - לרקס שכולנו אהבנו והכרנו!! ממ מה עוד היה..? סמי באמת ילדותית וזה מתחיל להמאסססססס הרעיון שהרומני ומרלנה יהיו ביחד פשוט מגוחך..לפחות בזמן הזה.. אגב באותו יום כשמרלנה נחתכה מהכוס טוב שלא הגזימו וכמעט כרתו לה את היד ראיתם כמה דם ועוד באיזה טיימינג חחחחחחחחח בדיוק כשסמי בדרכה לפנטהואז ג'ון גם מסכן..זה לא פייר מה שהם עושים לו שבעצם הוא חי עם הרוצחת חחח איזה אירוניה יאווו ממ אה איך יכלתי לשכוח? בל המאמי "חזרה" והיא יפה מתמיד.. כמה התגעגעתי(באמת) מתאים לה הבלונד הבוהק.. טוב אני ממש שונאת את שון - הוא טיפוס מטומטם@!! איזה בנאדם יכול לחשוב בהגיון שרקס ירצח את אחותו. אוי נו באמת.. הוא נהיה מסריח מיום ליום..

4hilla4

New member
../images/Emo58.gif גדול [וממש לא נכון] מעלי^^

את לא מבינה שמרלנה היא לא הרוצחת? היא בצעה את הרציחות פיזית! הקשר היחידי שלה לרציחות זה שטוני סימם אותה וגרם לה להגיד שהיא עשתה את זה למרות שהיא לא! אז בבקשה, תשימי ספויילר ואל תבלבלי את הקוראים!!

hillator

New member
שמעו שתיכן

נמאס כבר מכל הריב מטופש שלכם האם מרלנה רוצחת או לא.

4hilla4

New member
../images/Emo58.gif

אבל היא ל!!! אלוהים ישמור היא לא!!! א-י-ן- ר-ו-צ-ח!!! רוצים שאני אגיד את זה יותר לאט?!

למעלה