הפרק היומי 7.5.07

hillator

New member
הפרק היומי 7.5.07

האם יש לנו מנדב למשתתף השבוע או שאני אנדב? צפייה מהנה לכולם

PRINCESS GINA

New member
כבר אמרתי שאני...../images/Emo13.gif

אבל שוב, העלילה שאני יודעת לכתוב עליה הכי טוב היא החלפת התינוקות!

PRINCESS GINA

New member
הפרק הזה היה משעמם למוות!!!, הפרק הזה היה משע

רק את הקטעים עם בל וסמי אהבתי... ובאיזה סרט חי ג'ק החוצפן הזה שהוא רוצה למצוא מישהו לג'ניפר אם יקרה לו משהו
איזה דפוק.... ואיך בל אמרה לסמי שהיא צריכה ללכת לכמה דקות ופתאום רואים אותה בדירה של שון???, רק את הקטעים עם בל וסמי אהבתי... ובאיזה סרט חי ג'ק החוצפן הזה שהוא רוצה למצוא מישהו לג'ניפר אם יקרה לו משהו
איזה דפוק.... ואיך בל אמרה לסמי שהיא צריכה ללכת לכמה דקות ופתאום רואים אותה בדירה של שון???

Jasper Jasper

New member
פרק נחמד

רומן לשם שינוי התנהג כמו אבא.חבל רק שקייט,ג'ון ובל מכרו לו שקרים(קייט בכלל הציעה לבל לעשות תצוגת אופנה.משם היא פתאום מעצבת בכירה ויש לה משרד.עלאק התקדמה למעלה!).מזל שטוני היה שם בשביל לגרום לג'ון לחשוף את הפרצוף האנוכי והמתנשא שלו.סמי יכולה למיין דואר גם במשרד קטן אן פינה משלה בקבלה,לא זרוקה במחסן. ג'ק וג'ניפר היו טובים,אני שמח שלשם שינוי הם מקבלים קצת זמן מסך.מיסי נראתה מעולה
למרות שג'ניפר האמיתית לא הייתה יושבת ובוכה על עולמנו האכזר אלא הולכת יחד עם ג'ק וחוקרת. אייב ולקסי היו די משעממיםהמשחק של אייב גם כן היה עצוב,במיוחד כשהוא ניסה לרגש בסוף. רומן וקייט דוחים,הסצינה שסמי שומעת את קייט הייתה מגוחכת. ושון מעצבן. פריוויו:עוד משחק מגוחך מסלסט,ג'ק וג'ניפר מנהלים את אותה שיחה,וטינס.אכן,לא יכול לחכות.

hillator

New member
צודק

ודרך הקידום של בל בכלל בזיונית היא לא אמורה להיות עדיין בקולג'?

hillator

New member
הפרק היומי

לא לא מפלים את סמי.. יא רייט.. לא אמרתי שתוך יום צריכים לתת לה משרד, מזכירה ורכב צמוד- אבל לפחות שולחן נורמאלי! את כרגיל בל היא "המוכשרת" כולה שנה שניה בקולג' וילד בגן יעצב בגדים יותר יפה ממנה. כל הקטע שסמי בוטחת בטוני גם כן מטופש ריילי הופך את ג'ניפר לעקרת בית סוג ז כל הזמן מפחדת ומקרקרת סביב ג'ק ועסוקה בדאגות.. זה לא הג'ן שאהבנו.. אייב כרגיל מרגיז.. על שון ורקס אני אפילו לא אדבר

2DH

New member
פרק בסימן

צוואות ! :) מיקי ממש עובד שעות נוספות השבוע. אני אני עדיין ממש ממש משועשעת מהסצנות של אייב. הסצנות של ג'ק וג'ן היו נחמדות. הסצנות בביסיק בלאק היו משעשעות... רק אני חשבתי שהציורים של בל נראו כמו ציורים של ילד בגן חובה ? חבל לי שג'ון מתייחס כל כך רע לסמי , הוא היה זה שגידל אותה כשהיא היית קטנה ... סה'כ הסצנות בביסיק בלאק היו טובות. . גייסון קוק לא יודע לשחק . סה'כ היה חביב ... רק מרלנה היית חסרה לי , הדיבורים לא מספקים :)

hillator

New member
כן זה רמה של גן חובה

לזה קוראים עיצוב אופנה בימנו :(

dandush 24

New member
פרק נוראי!../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אין לי מה להוסיף.הפרקים נעשים גרועים ומשעממים מיום ליום.אני מפסיקה לראות.

למעלה