הפרק היומי 7.1.07

הפרק היומי 7.1.07

איזה תאריך יפה... היום היתה לקים חוויה אלוהית, בזמן שהיא שרה איזה מזמור וכתבה ביומן שלה היא חוותה התגלות או כפי שבתה אמרה בטלפון: EPIPHANY HA? המשימה שלה היתה לתת דברים לכל אחת מהבנות, היא מקימה לקלואי קרן ללימודים גבוהים, והיא נתנה לטוואנדה שרשרת. ג'ניפר התחילה לעבוד על הסליחות בחייה, היא צריכה לשלוח מכתב לאביה (שלא קיבל את הקלטת ששלחה לו). היא צריכה גם לדבר עם חברה שלה איתה היא מסוכסכת בגלל החבר של החברה. (ניסוח בהיר, מאד השתדלתי...) טוואנדה בדיכאון מזה שאנדרה עזב.( גם אני די בדיכאון, הוא הוסיף הרבה חיים לשיעמומון הזה) סניי ורונדה הלכו לקמפוס שבו לומדת סניי כדי שרונדה תראה כמה טוב היא מסתדרת. סניי מאד מתביישת שיראו אותה. המשימה שלה שהמשך היא להגיע לאיזו גלידריה שם מחכה לה רונדה ובחור עוור מהקולג' של סניי והם משוחחים על הלימודים. נראה לי שזה הכל, אם שכחתי משהו, לא קריטי, לא היה מעניין במיוחד, אם כי כל ההארה החדשה של קים והתגובות אליה משעשעות להפליא. שיהיה לכולם ערב נפלא.

א ו ר3

New member
קים הדהימה אותי היום... ../images/Emo2.gif

הייתי בשוק ממנה כמו איאנלה. זה לא רק שהיא התקדמה באופן משמעותי בעקבות מה שהיא כתבה ביומן שלה בלילה, גם בפעם הראשונה יכלתי לראות אצלה ממש ניצוץ כזה בעיינים, ותשוקה והתלהבות באמת לשנות את חייה ולהיות צנועה ולוותר על השליטה שאליה היא הייתה מכורה כל הזמן הזה.. בקיצור, הייתי ממש גאה בה, וגם על הדרכים היצירתיות שהיא עזרה לבנות . בקשר לג'ניפר- אני חושבת שהיא באמת זקוקה לשיגרת יום המסודרת שאיאנלה אמרה לה לבצע.. יותר מלקום מוקדם בבוקר ולבצע מטלות מסויימות ג'ניפר צריכה לקחת אחריות על החיים שלה ולדעת מה לעשות ולא להתמרד בצורה ילדותית על דברים שמוטלים עליה , אלא להבין את המשמעות שלהם... ואני מקווה שטי תתעודד קצת.. היא נראתה נורא מדוכדכת כל הפרק

פרח75

New member
פספסתי את הפרק... ../images/Emo10.gif

מה בדיוק הביא את קים להתגלות?

א ו ר3

New member
...

איאנלה נתנה לה לקרוא במזמור מהתנ"ך, בעוד שהיא קראה במזמור בלילה במיטה היא התחילה לכתוב כלמני דברים ביומן שלה שהביאו אותה ל"התגלות" והיא אמרה שהיא דיברה עם אלוהים (אני חושבת שהיא התכוונה שהיא דיברה עם עצמה... וביררה עם עצמה כמה דברים חשובים)

עליזה 63

New member
אור 3

יש דבר כזה לדבר עם אלוהים אני עצמי מתקשרת רק איתן . פעם חלמתי חלום ושם גם היה את אלוהים והיה המספר 1-700 שזה כידוע מספר חינם וחברתי אמרה לי עליזה יקירתי לך יש שיחות חינם לאלוהים נו אז מה אתה אומר על זה?

קים ריגשה אותי נורא

אני חושבת שעוד מצפה לה דרך מרתקת לחיים. זה ממש מקדש מה שקורא לה זה קרה לי לפני 4 שנים . אני גם מתקשרת אומנם לא אם אלוהים אבל אם ישויות אחרות אממ אני חושבת ש בכול אחד ואחת מאיתנו אלוהים קיים. לכול אחד יש את האלוהים הפנימי שבו. בכל רגע הוא יכול להתחבר אליו. והוא ימצא בתוכו את התשובות הנדרשות היה פרק מהממם היום .

א ו ר3

New member
היי עליזה..

אני בת קודם כל
ואני מאמינה בתקשורת עם אלוהים.. לא אמרתי שלא- אבל לדבר עם אלוהים זה גם לדבר עם הנפש,ואני מאמינה שאלוהים נמצא בכל אחד - זה מה שאני מאמינה... אני לא מאמינה באלוהים כישות אחת, אבל פה אנחנו נכנסים כבר לתיאוריות פילוסופיות...

עליזה 63

New member
ואני מאמינה באלוהים

כישות אחת בלבד. כמובן שיש לו את המלאכים שלו שהם העוזרים שלו ולכל אחד יש מלאך ששומר עליו. כמובן סליחה שלרגע חשבתי שאת איש ולא אישה. שבוע טוב.

ברגרוף

New member
1-700 הרגת אותי מצחוק

למה את צריכה לחלום כדי לדבר עם אלוהים, את יכולה פשוט לפנות אליו לאור היום, לתקשר איתו בשפתך. בתקופות האבות, כפי שהיא מתבטאת בספר בראשית, הפנייה לאלוהים היתה באופן ישיר ובשפה פשוטה, ללא מתווכים כפי שזה היום(רבנים ותפילות מיוחדות).

עליזה 63

New member
בדרך כלל

אני חולמת. אבל שאני צריכה לדבר עם אלוהים ניגשת אליו ישירות בלי מתווכים. מכיון שהוא החבר הכי טוב שלי וואלה.

Y. Welis

New member
פרק רג"ט בתהילים

'יהוה חקרתני ותדע; אתה ידעת שבתי וקומי בנתה לרעי מרחוק.ארחי ורבעי זרית וכל-דרכי הסכנתה,כי אין מלה בלשוני הן יהוה ידעת כלה אחור וקדם צרתני ותשת עלי כפכה. ....גם-שם ידך תנחני ותאחזני ימינך, ואמר אך-חשך ישופני ולילה אור בעדני. גם-חשך לא-יחשיך ממך ולילה כיום יאיר כחשיכה כאורה. ....חקרני אל ודע לבבי בחנני ודע שרעפי, וראה אם-דרך-עצב בי ונחני בדרך עולם'

רסקול

New member
אפיפני זו מילת משמעותית

מאוד בתרבות הנוצרית, ולכן הבת שלה משתמשת בה ולא במילה אחרת. אפיפני היא התגלות שבעקבותיה האדם משתנה מהקצה אל הקצה.

לא הבנת אותי

התגובה של הבת שלה היתה כל כך אמריקאית טיפוסית שזה היה פשוט מגוחך. זה נשמע כאילו היא קנתה איזו חולצה חדשה והבת שלה מאמצת התעניינות מזוייפת. אני מודע לזה שEPIPHANY זו מילה די כבדה במשמעות ולכן הצירוף שלה עם "הא" סתמי היה מאד משעשע בעיני.

איזה פרק יפה../images/Emo70.gif

כל הכבוד לקימי
ממש אהבתי אותה הפרק, ואיזה שינוי
ממש יפה מצידה כל מה שעשתה לאורך הפרק
ממש עמדה לצד הבנות בכל מה שיכלה
כל הכבוד לסניי על שלאט לאט מרחיבה את אופקייה
ויפה לג'ניפר על ההתקדמות...
(מגיבה רק עכשיו כי הרגע השלמתי אותו מהוידאו...)

למעלה