הפרק היומי 6.12.07

hillator

New member
הפרק היומי 6.12.07

נא לאחל לי בהצלחה בבוחן של 12 וחצי צפייה מהנה

abcd80

New member
פרק נחמד

הסצנות בבית ג'ניפר היו טובות. אבל לא מובן לי למה מיקי הזה יושב שם כמו דחליל בזמן שמבשרים שאמא שלו נרצחה?? אולי זה בגלל השחקן החדש או שפשוט התסריט גרוע.. אבל אני בטוחה שג'ון קלארק (מיקי המקורי) היה משחק יותר טוב בסצנות האלו. מרלנה מזמן לא ראיתי אותה מאושפזת בב"יח.. איזו רשעית היא כשאמרה שהיא חפה מפשע!היה צפוי שתכחיש את הודאתה. וכל מה שקשור לטינס מיותר. מותחים את עניין השקר של בל כמו מסטיק. כמו שזה ניראה לפי הפריוויו גם בפרק הבא לא יגלו עדיין על השקר שלה. אז יאלה שתיהנה מרגעי החסד האחרונים שלה עם שון . פיליפ הזה מחכה לרגע המתאים כדי לעוט עליה.. ואמא שלו קייט סוף סוף חזרה להיות הביצ'ית
כמו שאנו מכירים כשהיא ניסתה לעודד את פיליפ. כמה טוב לראות שלוקאס לא נגרר אחרי השטויות שלה ועומד על שלו. בהחלט אהבתו לסמי עושה לו רק טוב
סמי כרגיל עושה עבודה טובה. היא מעולה ביותר.

2DH

New member
פרק טוב

קודם כל לא היו ג'אן ובריקול 3 נקודות לפרק. הסצנות אצל ג'ן בבית היו מצוינות. מיסי עשתה עבודה טובה . גם סוזן עשתה עבודה לא רעה כשהיא האשימה את עצמה במוות של דאג. מיקי - זה לא מיקי הורטון נקודה. הסצנות בבית החולים היו טובות. זה קצת מעצבן שבו ישר מת להאשים את מרלנה. אני מבינה אותו היא רצחה לו חצי משפחה , אבל בכל זאת בלשלושים שנה האחרונות בערך הם היו כמו משפחה ... והרצון שלו לצלוב אותה לא ממש נראה לי . אין לי כוח לשון ובל. אבל שון כזה אידיוט כבר חודש שהוא טוען שמרלנה הרוצחת ובגלל שבל אמרה זה פשוט לא יתכן ... הטמטום חוגג. סמי - אני מתה על סמי שמגנה על אלה שהיא אוהבת בכל דרך ובכל מחיר. קייט - זה נחמד לראות את קייט שוב מתערב בשביל חיי האהבה של הילדים שלה.. סופר ג'ון שמשוכנע שיש הסבר הגיוני למה שקורה למרלנה ושזה לא כמו שזה נראה - אני אוהבת
. סה"כ - הסצנות של סמי , של סופר ג'ון ובבית של ג'ן היו מצוינות.

hillator

New member
משטרת סאלם עולה על העצבים

בו הוא שוטר לא שופט שיבין את זה.. שעתיים קודם לכן הוא היה מוכן לתלות את ניקול.. אני במקומה ההיתי דורשת התנצלות

abcd80

New member
אבל זה מה שמיוחד בבו

הדמויות לא מושלמות (חוץ אולי מבל
) וכל אחד מורכב בפני עצמו. בו הוא שוטר אבל הוא קודם כל בן אדם עם רגשות והוא מעורב בזה רגשית כי בני משפחתו נרצחים והתברר שאחת מחבריו הקרובים ביותר כבר 20 שנה, היא רצחה אותם. הוא פשוט מביע את מה שהוא מרגיש וזה נחמד כי אפשר לראות שהוא לא השוטר המושלם. לעומת הופ שהיא יותר מתונה ממנו. זוג בהחלט חמוד

4hilla4

New member
פרק מעולה לפי דעתיי....

היום ראיתי אותו עם אמא שלי אז היה מצחיק פי 2... ששון אמר שזה נראה לו הזמן המתאים להציע לבל נישואים אני הייתי כזה:-O מה אתה בסדר?! אמא שלה מואשמת כרוצחת סדרתית והיא מאושפזת בבית החולים ואתה חושב שזה הזמן הכי טוב להציע לה להינשא לך?!?! אמא שלי התלהבה שלוקאס אמר לפיליפ ללכת אחרי ליבו..."זה לקח לחיים!" מרלנה
הרג אותי בסוף שהיא אמרה שהיא לא אשמה.. אני התחלתי להתפקע מצחוק בצורה בלתי יאמנת! אליסון סווני מדהימה
אני מורידה את הכובע שלי בפניה.. אני אישית האמנתי לה שהיא אמרה שג'ון וקייט הם הרוצחים ובגלל זה הם רצחו את רומן כי אז לא יאמינו שקייט רצחה אותו כי הוא בעלה לעתיד ולג'ון היה מניע.... מימי ורקס... וואי היה מטומטם... גם אחרי שאומרים להם שאמא של בל בבית החולים במקום לסוע לשם הם ממשיכים לשכב... אכן, חברים דואגים במיוחד... קייט נחש... אוי כמה אני שונאת אותה בפרקי ארצות הברית... בו עולה לי על העצבים... אני מציעה לסמי לקורא לרופא אחר במקום לקסי... מיסי הייתה מדהימה.. באמת ראו שכאב לה שסבתא שלה מתה... והנה רואים את ג'ולי עוד פעם עם עיניין פטריק\בוני... אני לא אוהבת את המיקי הזה.. הוא יותר מידי אדיש... מסכנים ג'ון בל סמי וכל השאר
דידרה
פרק מעולה!

פרק מצוין

למעט בל שון מימי ורקס שנמרחו כמו מסטיק וקייט קרציה,ופליפ שמזיל ריר כמו כלבלב הסצינות בבית משפחת גי'נפר מעולות הופ היתה טובה וג'ן מסכנה בכתה וקיבלה צירים גו'לי שיחקה יפה רק מיקי הדפוק לא עשה כלום,ממש בובה גו'ן נחמד מאוד היה בו קיבל שכל ישר רוצה להכניס את מרלנה לתא נידונים סמי הטיפשה חיבת להרוס הכל,חבל לא מתה באמת לוקאס חכם לא מקשיב לאפחד חוץמהלב שלו בל סתומה ממשיכה לשקר מגיע לה ששון יעיף אותה מרלנה נחשה הזו ישר אמרה חפה מפשע,גם חצי מתה עולה על כולם =]

Jasper Jasper

New member
מיסי הייתה מעולה

במיוחד עקב העובדה ששלושת השחקנים האחרים בסצינה - מיקי הלא קשור,ג'ולי עם ההיסטריה המוגזמת והופ עם משחק ה"שכחתי את החלב מחוץ למקרר,החיים שלי נגמרו",היו נוראיים.היא הראתה להם בדיוק מה הם היו צריכים לעשות,ולרוע המזל לא עשו.למיקי בכלל לא היה נראה אכפת שאמא שלו מתה
אליסון סוויני שולטת,אפילו שלפעמים בא לי להחטיף לסמי סטירה.היא פשוט שחקנית מצויינת

נטלייי

New member
פרק טוב

סמי היתה מעולה לאורך כל הפרק
קייט חזרה להתערב בחיים של הילדים שלה
מליסה היתה מעולה, והכי משכנעת לגבי העצב שלה, גם ג'ולי היתה בסדר.

למעלה