הפרק היומי 5.4.07

Jasper Jasper

New member
יותר מדי פלאשבקים

וסצינות עם אנשים מעצבנים שלא יודעים לשחק(ג'ייסון וקירסטן,הכוונה אליכם.כמובן). הסצינות באחוזה? משעממות גם כן.אני מקווה שקייט תחליט לשרוף גם את הסט הזה ואז ניפטר מויקטור,בריידי וניקול. אהבתי את הריב של סמי ולוקאס.אחח,הימים שבהם אהבתי את הסצינות שלהם והייתה להם כימיה.הסצינות שלהם היו הדבר הכי טוב בפרק. אייב ורומן מעצבנים.וכמה טלפונים אייב קיבל בפרק אחד? הבנו,החקירה על רצח קולין מתחדשת.לא צריך לדחוף לנו את זה בכל סצינה. פרק בינוני ומטה,וזה רק בגלל הסצינות של סמי ולוקאס שהעלו אותו מדרגת גרוע.לפי הפריוויו,זה יהיה המצב גם בפרק הבא.

2DH

New member
היה משעשע

1. ג'ייסון קוק לא יודע לשחק ותופתעו אבל גם קריסטין סטורמס לא יודעת לשחק בעליל... 2. חשבתי שויקטור לא יפסיק להתפגר על הרצפה בחיים ... עוד משהו מתעניין במה שיש לניצב / וושינגטון לומר ? 3. כמות הפלאשבקים בפרק היית ריילית לחלוטין. 4.הסצנות של סמי ולוקאס היו טובות מאד , אבל השינוי בסמי היה קיצוני מדי 5. דידרה מדהימה ! 6. ריילי היה רשום היום בפעם הראשונה ככותב ראשי (בדקתי) סה'כ - נהנתי , דידרה מדהימה.

hillator

New member
בטח שמשעשע

רק לראות את כל החוקרים בסאלם גרם לי לפול על הריצפה מרוב צחוק!!!

2DH

New member
מה לא הרגשת

שסאלם בידיים טובות בעוד אייב מדבר בטלפון בזמן חקירת ניסיון רצח, עושה מה שאומרים לו כמו ילד קטן ורומן מנהל ביד רמה את זירת האירוע ?

hillator

New member
ואפילו יש

חוקרים מטעם עצמם.. ג'ון ופליפ כבר ממנים את עצמם לחוקרים.. ג'ק וג'ן גם כן משטרה מטעם עצמם..

hillator

New member
הפרק

סמי ולוקאס גדולים מזל שנשאר דבר טוב אחד בסידרה הזאת.. הרג אותי שמרלנה אמרה לשון "ההורים שלך בידים טובות" כאילו ידים יותר גרועות אני לא יכולה לחשוב.. חוץ מזה חצי סאלם כבר הפכה לחוקרת..

Jasper Jasper

New member
../images/Emo6.gif

בקטע האחרון כשפתאום לקסי רצה לה מחדר הניתוח עם הופ על האלונקה פשוט התפוצצתי מצחוק! זו הייתה אחת הסצינות המצחיקות.

hillator

New member
רגע לקסי

לא דיגמנה בתצוגה?? לא היו צריכים לתחקר אותה?? הרי היא קשורה לשם דמירה וכל מי שקשור אליהם הרי אוטומטית אשם בהכל

גולת הכותרת של הפרק-

היה לראות את ג'ק וג'ניפר שני פרקים ברצף ואף אחד מהם לא בתוכנית במפגרת ההיא. היום פגע בי מחדש גם ג'ייסון לי קוק שחקן גרוע. רואים אותו עומד מייבב ומתאנגסט על כמה שההורים שלו יכולים למות, ואפילו לא אכפת לי. בא לי רק לצחוק לו בפרצוף
סמי ולוקאס חזרו לתהילתם
. הלוואי וסמי שוב תחטיף ללוקאס בוקס, זה היה מזה טוב בפעם שעברה ס;

נטלייי

New member
פרק בסדר

סמי ולוקאס בהחלט היו מעולים. הטלפונים של אייב באמת היו יותר מידי.

למעלה