הפרק היומי 5.12.07

hillator

New member
הפרק היומי 5.12.07

מקווה לראות אם הבוחן שתקוע לי מחר

2DH

New member
../images/Emo58.gifהידעתם ../images/Emo58.gif

היום אנחנו רואים את הפרק של ה1 באפריל 04 . ב1 באפריל קן קורדי כינס את השחקנים ובישר להם שכולם חוזרים ושאף אחד לא מת
עד כאן פינת הידעת

4hilla4

New member
דיי!! באמת?!

וואי איזה מגניב!! והוא גם סיפר להם שמרלנה לא הרוצחת?

abcd80

New member
מעניין ../images/Emo58.gif

אבל זה לא אומר שבפרק עצמו השחקנים כבר ידעו את האמת על חזרתם של המתים.. כי בטח את הפרק של ה-1 באפריל 2004 הם צילמו כמה זמן לפני.

2DH

New member
אכן - ספוילר

כשהם צילמו את הפרק הם לא ידעו, יש הפרש של שלושה שבועות בין מה הצילום לשידור. למרות שלדעתי ברגע שנגעו באליס הורטון אנשים התחילו לחשוד . לפרנסיס אין באמת חוזה עם הסדרה ... יש לה סוג של חוזה לא כתוב עם קורדי ... וברגע שנגעו בה היה ברור שהכל לא כמו שהוא נראה
לפחות לדעתי.

4hilla4

New member
רק בימי חיינו

נפילה של מרלנה וגילוי הרוצחת הסדרתית לא יהיה מעניין אחרים.. ישר עוברים לשון ובל.. תאמינו לי, הם לא עד כדי כך מעניינים... אני מבינה את לקסי.. לגמריי... מעניין מה אני הייתי עושה במקומה... הסצנות בבית החולים היו טובות.. הסצנות של בל עם ג'ון היו מעולות!!! הסוף
מה זה היה אמור להביע?!? ניקול הרגה אותי עם הריקוד שלה... ג'אן מפגרת לחלוטין.. חבל שהיא לא באמת התאבדה.. אבל אני חייבת לציין שהיא הייתה ממש יפה הפרק... אני אוהבת את סמי אבל לא עם לוקאס
אבל רואים שלוקאס אוהב אותה... אבל אני לא אוהבת אותו... פיליפ שיא הלא קשור.... אליסון סוויני שיחקה אותה!
גם אם מרלנה לא מדברת היא מדהימה! איזה חמודה... יא אללה איך רואים שהנפילה הזאת הייתי כל כך מזוייפת.. אני זוכרת שהראתי לחברות שלי והתפקענו מצחוק ביחד.. זה היה קורע מצחוק! אחלה פרק
[ רק חבל שדון לא נמצא שם
]

רונה07

New member
שמתם לב שהסצנה של ג'אן ס היתה

בכלל לא אמינה כלומר היא הכניסה את ראשה לתוך החבל ומפילה את הכיסא משמע היא באוויר ושניה לאחר מכן יושבת על הרצפה ומדברת עם ניקול בכלל לא אמין. פרק טוב חוץ מהסצנות עם סמי ובל, בחיי עד שהן מאמינות למשהו

רונה07

New member
../images/Emo208.gif

פעם ראשונה שאני מקפיצה פשוט אני חיבת לדעת את דעתכם האם גם אתם שמתם לב לכך?

4hilla4

New member
כן לגמריי

אני פשוט ראיתי את הקטע הזה שוב שוב [תודות ליס מקס] ולא הבנתי איך זה קרה.. שהיא הורידה את הרגליים מהכיסא אני הייתי
ואז שראיתי אותה אני כזה---הא?!
כן, זה היה מוזר

פרק טוב מאוד

חוץ מג'אן שחבל שלא תלתה את עצמה בחבל וניקול חבל שלא עזבה את סלאם סמי ולוקאס היו מעולים אני אהבתי בל כזו תמימה אבל אי אפשר להאשים אותה סמי כזו מפגרת איך שמאשימה את גון חבל שלא מתה לאקסי מסכנה לטפל באישה שרצחה את בעלה בדם קר,לא היתי מסוגל הכי כיף לראות את מרלנה עפה מהחלון
ניקול הרסה אותי עם הריקוד שלה על בריידי
שון תמים מידי שחושב שבל צדיקה שיתעורר כבר חבל רק שלא מוצאים את מרלנה להורג רעה הזו,כמעט הפילה את גון' מהמפרסת סופסוף נגמר הרציחות נקווה שיטפלו בה כבר,חבל שיאשימו את גו'ן בניסיון לרצח

Jasper Jasper

New member
היה משעמם במיוחד

לפחות מחר מיסי תופיע ותראה ליתר השחקנים איך אתה אמור להגיב כשסבתא שלך נרצחת באכזריות ע"י חברת משפחה. ובהצלחה בבוחן הילה!

פרק דיי סבבה...

ברוך השם נגמר הפרשה עם המרלנה..חפרו יותר מדיXD גאן חייבת כדורים..דחוף.. פרק נחמד...

Nemesis Divina6

New member
אחלה פרק

מסתבר שבזמן האחרון כולם רוקדים בסיילם..מכל מיני סיבות. סמי הזאת משהו. גם כשאמא שלה נופלת עליה מהמרפסת והיא שוכבת בלי אפשרות לזוז היא פותחת את הפה על כל מה שבראש שלה. זה כ"כ סמי. אהבתי את כל הקטעים שלה היום. ניקול ובריידי היה די משעמם. ג'אן תקועה כהרגלה עם הפנטזיות המטופשות שלה. אהבתי היום את בו והופ. בעצם אני תמיד אוהבת אותם. שון, בל,פיליפ...לא מעניין. לקסי אחת המסכנות. מאז שהתחילו הרציחות היא תמיד נמצאת במצבים דפוקים בגלל העבודה שלה. ג'ון היה בסדר היום, בכל הקטעים שלו. לוקאס חמוד, איך הוא דואג לסמי.שיהיו כבר ביחד! אגב...לא הבנתי איך זה שלוקאס דחף את סמי הצידה כדי שמרלנה לא תיפול עליה ובכל זאת היא נחתה עליה. לסמי כנראה יש יכולות ריפוי על טבעיות אם נחת עליה בנאדם שנפל מקומה מי יודע איזה ואין לה אפילו שבר אחד.

למעלה