הפרק היומי 5.07

• פותח הנושא 2DH
  • פורסם בתאריך
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מפרק לפרק זה רק נעשה יותר מפחיד..ללא ספק זה הרצח הכי הכי גרוע...כל הדםםם ססססססססס.......לפי איך שמגי דיברה אל הרוצח..היא מכירה אותו,אבל לא עד כדי כך..ככה שזו לא מרלנה!!!!!

למה נראה לכם? ספוייילר

זה כזה שקוף שזאת מרלנה!!!! רואים איך מגי שיתפה אותה בסיפורים על חייה כמו שהיא מדברת איתה בדר"כ בטיפולים.. אבל מה שמוזר לי זה שמגי הייתה טיפשה ביותר! איך היא לא מבחינה בזה שמרלנה מוזרה?? באה לה בכפפות בשחור ופתאום היא מחליטה לצלם אותה...מה נראה לה??? שזה נורמלי?? קיצר עשו צחוק מהרצח הזה כי זה היה טיפשי למה לצלם בוידאו בכלל זה עוד יותר נותן רמזים.. מיקי טיפששששששששששש אף הוא! למה הוא המשיך לישון?? והשומר בחוץ...לא שומע בקבוק מיתנפץ??? הוא לא יכל להיכנס לבדוק מה קורה שם?? יותר מידיי טיפשי זה היה ולמה בו והופ לא היתקשרו ישירות אחרי ששון זיהה שזה הבית של מגי לשומר שמחוץ לבית שלה?? אין טיפת שכל לעלילה הזאת!! אבל הרצח היה קשה ביותר...בזה אני בטוחה שעבדו עליו טוב מידיי

ובקשר לחשודים...לא ספוייילר

תראו כבר אפשר לפסול כמעט את כל החשודים..... אין מצבבב שמגי הייתה ככה שופכת את ליבה ל-7 החשודים שהם רקס (מה לה ולו) ניקול (בכלל לא קשורה אליה ועוד למה שמגי תחזיק לה ביד) לוקאס (היה איתה בגמילה אז מין הסתם הוא יודע שהיא שתיינית לשעבר אז למה שהיא תחדש לו על זה..) סמי (היא לא תדבר אלייה ככה) קייט (יש סיכוי דווקא חח) ויקטור (לא הגיוני) וגם טוני המצאה!! מה שמשאיר את................................חחחחחחחחחחחחחחחחחח כזה שקוף לא קשה לדעת!!! מי לא הופיעה מהשחקנים בזמן האחרון? תחשבו על זה! ממש חבל לי על מגי....מסכנה..

mayarose2

New member
הסדרה כולה טיפשית..

במיוחד איך שהם מתעכבים על כל סצנה איזה 5 פרקים

נטלייי

New member
שחזור הודעת ספוילר

מאמי זאת מרלנה בדוק (mayarose2) התסריטאים פשוט עושים ככה שלא נחשוד שזאת היא

בהלםם

New member
זה רק אני או ש..

היה משהו מאוד מבולבל בתסריט היום הראו את הופ ומיקי מדברים בטלפון..אחרי זה הראו קטע שבו והופ על המחשב ואז מראים תרוצח ומגי (אני כבר בשלב הזה חשבתי שמיקי שכח ממגי וחזר לישון) ואז שוב הראו את מיקי מדבר עם הופ זה היה נראה כאילו זאת אותה שיחה ממקודם..מוזר

Miss Bayadere

New member
כמה מגי דיברה היוםםםםםם!!

היא פשוט חפרה וחפרה וחפרה בלי הפסקה!! כ"כ חיכיתי שהוא כבר ירצח אותה כדי שהיא תשתוק!
אה ותגידו, מיקי ירצח גם בפרק הבא??

מזי123

New member
מגי חמודהה:)

דיברה הרבה אבל מה זה הרצח המפחיד הזה?! לא נורמליים חחח מסכנהה:\ אבל הכי דפוק שהם קלטו שזה הבית של מגי אבל הם לא ילכו בעצמם הם ישארו ויסתכלו מה קורה..ומיקי רואה שהיא לא במיטה ומגי גם צרחה...אף אחד לא שמע??????

2DH

New member
עוד פרק

נטול מרלנה אבל עדיין חביב . (כן אני רואה את הפרק בשעות הזויות משהו...) הסצנות בתחנת המשטרה היו טובות למרות שכרגיל משטחת סאלם הוכיחה 0 יכולות כלשהן (וזה אחרי שאני מתעלמת לחלוטין מהעובדה שאזרחים כרגיל שוטטו במרכז תחנת המשטרה במקום שוטרים מן השורה). מעברוני זומבי סלסט ובוני היו מיותרים הטינס לא תרמו לאומה יתר על המידה (למרות שהעדרה של קריסטין סטורמס עדיין מורגש לטובה) הסצנות אצל מגי היו טובות , הן היו בנויות בצורה טובה ואפילו מותחת. סוזן רוג'רס עשתה עבודה מצוינות .... והסוף היה עצוב (כן, אני אוהבת את מגי ומיקי :( ) סה'כ - היה טוב , אבל אני רוצה מרלנה

בהלםם

New member
דווקא הסצינות של סלסט ובוני היו נורא משעשעות

אני נפלתי מצחוק כשהיא נבהלה כל שניה ועפה ע ל הריצפה וצרחה זה היה מצחיק חח

Jasper Jasper

New member
ה2 פרקים האחרונים

היו די טובים.היה בהם מתח,הצילום היה מושקע,והמשחק היה ברובו מצוין.כמובן שכמו כל פרק שריילי כתב יש דברים טיפשיים,אבל לא נורא. התקיפה של מגי הייתה די קשה לצפייה.חייב לומר שסוזן רוג'רס שחקנית נפלאה ואהבתי את כל הסצינות של מיקי ומגי בשבועות האחרונים.

abcd80

New member
התקיפה היתה ביום חמישי או רביעי?

פספסתי את שניהם בגלל חוסר זמן

abcd80

New member
עכשיו ראיתי את השידור החוזר

אין מילים. פרק
מגי
ללא ספק ריילי הצליח להוציא ממגי את איכויות המשחק שלה שלא ראינו כבר המון שנים.. פרק פשוט חזק !

למעלה