הפרק היומי 4.12

hillator

New member
הפרק היומי 4.12

צפייה מהנה בתקווה שהוט יגיעו עד שהוא יתחיל ואני יוכל לראות את הפרק :)

hillator

New member
הוט סידרו

בכל זאת לא יצא לי ממש לראות עוד יומים בוחן חשוב..

Jasper Jasper

New member
הפרק

נתחיל עם המיותר,הלא הם שון/בל/ג'אן/ניקול/בריידי שסתם שעממו. הסצינות של המוות של אליס היו פשוט גרועות.קריסטיאן אלפונסו נראתה כאילו היא שכחה לקנות חלב במכולת,לא כאילו סבתא שלה כרגע נרצחה,הדיאלוג היה מחריד ואף אחד מהשחקנים לא נראה כאילו הוא מאמין במה שהוא אומר,שלא נדבר על העובדה שמיד אחרי שאליס נרצחת בו והופ מתחילים לדבר על מה זה יעשה לשון ובל.פשוט גרוע,ובלתי נסלח שככה הם כתבו את זה
הדבר היחיד שהיה טוב בפרק היו כמובן הסצינות של ג'ון ומרלנה.למרות שמרלנה כבר פנטזה על זה מיליון פעם הסצינות לא אכזבו,דידרה עשתה עבודה מצויינת ודרייק היה טיפה יותר טוב מהממוצע שהוא רגיל אליו.היה מעולה במיוחד כשמרלנה כיוונה אל ג'ון אקדח,ואחרי שהוא אומר לה שהוא עדיין אוהב אותה ענתה לו "כן,אני יודעת.עוד 2 צעדים!".

2DH

New member
איזה פרק מעולה

אני מזועזעת מהפנטזיה עם הראש של גאן הפירנה ... זה היה כל כך ריילי שזה היה מחריד . כמובן שהטינס בריקול וג'אן היו מיותרים . אני חושבת שג'אן שברה שיאים בכמות הפעמים שהיא אמרה שצ'אאוווןןןן המוות של אליס למרות שזה סבב משום מה את שון ובל היה קשה ... כי זו אליס. הסצנות בפנהאוז היו גולת הפרק גם הפעם. דידרה ודרייק עשו עבודה מצויינת ראו כמה קשה לג'ון. דידרה כהרגלה היית פשוט מעולה. ממש נהינתי מהסצנות. משום מה מחר מרגישים צורך להשלים לנו את השיעורים שהפסדנו בגלל שביתת הסוטנדטים באוניברסטיה ככה שלצערי הרב אני אראה את הפרק הזה ממש מאוחר. מה שכן הולך להיות מעולה !

פרק נחמד.

רק אני שם לב שאין אבל בסידרה הזאת? פאקינג סבתא רבה מתה! כאילו תראו קצת דיכאון..בכי..דמעה...משהו! תהיו אבלים!! הפנטיזה של גאן
פרק נחמד..

פרק מעולה

חוץ מג'אן המפגרת,אפילו בחלום שלה חח שון זרק אותה לממים
ניקול מטומטמת,לפחות בריידי הבין מי היא"ישלך דייט לוהט" חה סצינות במשפחת הורטון ,עצובות,אבל לא משהו,ברצח של דאג בכו יותר,כבר נמאס להם לוקאס שיחק אותה שתפס את סמי,איזה כיף שסמי חטפה בום חח והכי יפה לראות את מרלנה עושה צניחה חופשית,כלבה! חבל שעכשיו יראה שגו'ן הרג אותה,והיא תאשים אותו בטח הוא חזק|יש לך סוכר בכפפות" ,סצינות בבית של מרלנה הצילו תפרק

למעלה