הפרק היומי 30.4.07

hillator

New member
הפרק היומי 30.4.07

לא יודעת כמה יצא לי לצפות מפרסמים את הדוח על המלחמה באותה שעה צפייה מהנה בכל אופן

Jasper Jasper

New member
אבי החדשה ../images/Emo5.gif

ג'ון ומרלנה?

Jasper Jasper

New member
איזה פרק משעמם

הסצינות של ג'ניפר היו פשוט מיותרות היום.אני מבין את ההיגיון הגרוע מאחורי לבגר פתאום את אבי,אבל זה לא עובד."אוי בייבי,השמלה הזו מבוגרת מדי! אוי ג'ק,אני מפחדת שאבי הלכה לקנות כוס קפה לבד!!"
בכל מקרה,האבי החדשה בכלל לא נראית כמו הילדה של ג'ק וג'ניפר,ואין לה את הכימיה של משפחת דברו שהייתה לאבי הקטנה.מיותר. התגובה של מימי לתקיפה של ג'ק? משחק פשוט גרוע של פארה.והשיער של ג'ק נראה כמו פאה כשרקס תפס אותו. ג'ון ומרלנה עוררו בחילה(חוץ מהסצינה האחרונה שמרלנה נזכרה להפסיק לגנוח ולעשות קולות מביכים),הסצינות של סמי היו נחמדות אך משעממות גם כן,מגי סתם הייתה נדחפת.. תודה לריילי על עוד פרק גרוע. פריוויו:טינס
,הסצינות של סמי מחר יהיו מעולות ואני מחכה לראות אותן.

hillator

New member
הפרק

בנוגע לאבי אררגגג איזו ילדה קרציה זהרק אני או שהילדה הזאת בת 11 ומתנהגת כמו בת 15? ארגגג כל הפחדים וכישופים של סלסט זה כל כך ריילי.. פרק לא משהו.. יותר עניין מהכאב ראש של ערוץ 22

2DH

New member
דווקא ממש נהינתי ! :)

הסצנות של ג'ון ומרלנה Iנמסה על הספהI
הסצנות באחוזת דימרה היו משעשעות . הסצנות של סלסט אפלות ומשעשעות כתמיד. סמי היית מעולה . הסצנות בסאלם פלייס גם היו ממש נחמדות , להוציא את מגי שלא היית קשורה בעליל. לסיכום - היה אפל אבל סה'כ ממש נהינתי , ג'ון ומרלנה
. גם מחר יהיה מרלנה.

2DH

New member
משהו ששכחתי והטריד אותי בפרק

המשטרה בסאלם עסוקה בניסיון לגלות מי תקף את בופ , ברצח קולין מרפי ועוד פשעים שונים ומשונים ובכל זאת ... 1. האדם שאמור לעמוד בראש המשטרה ממנה בעצמו שוטר שישמור על אשתו. למה ? כי חמותו משוגעת (בין אם החזיונות שלה נכונים או לא אינה הפואנטה). קשה לי להחליט עם מדובר בבזבוז כוח אדם או כספי הציבור בסאלם, אבל גם זה פחות רלוונטי ברגע זה. 2. האדם שאמור לעמוד בראש המשטרה נפגש עם מודיע , במקום גלוי לכל , ואז הולך כי משהי (לצורך העניינן ג'ן) ביקשה לבדוק מה שלום בעלה שחדר לשטח הפרטי של אחוזת דימרה כדי לחפש זבל. אז יקירנו אייב מפקיר את המודיע שלו והולך לחפש את ג'ק 3. בשביל הסיום הדרמטי אייב מגלה לאזרח (ג'ק לצורך העניין) שהוא נפגש עם מודיע (!!!). אחרי כ-ל זה הוא מופתע למצוא את המודיע מת... זהו פרקתי , כן זה לא באמת חידוש שמשטרת סאלם יעילה בערך כמו , אין לי אפילו משהו להשוות את משטרת סאלם אליו .. ובכל אני חושבת שמשטרת סאלם התקרבה לשבור את שיא חוסר היעילות והבזבוז שהיא בעצמה הציבה

hillator

New member
:(

ככה נראית משטרת סאלם.. כמו שפרץ מנהל את משרד הביטחון

santa barbara

New member
הקטעים של סלסט ממש...

מטומטמים ומעצבנים. ממש מזכיר לי את תשוקות. אבי החדשה לא משהו, לא אהבתי... מימי ממש מפגרת לדעתי שהיא נשארת עם רקס, לא מבינה מה נסגר איתה. האם היה משהו שאהבתי אממ...לא ממש.

אני ממש לא מבינה אבל כלום../images/Emo58.gif

אם מרלנה היא אכן הרוצח הסידרתי...איך ייתכן שהמודיע מת והיא ישבה בבית עם ג'ון? אני לא מבינה כלוםםםםםםםםםםםםם

למעלה