הסצנה שהכי הייתה מעניינת ומרגשת היא בין הופ למרלנה.. ממש טובות שניהן, רואים שהם מבינות מהחיים..בכלל הופ ממש מתחשבת וזה מדהים כמה שהיא שחקנית מופלאה אני כ"כ אוהבת אותה על אף שבו לא באותה הדעה שלה ..היא נותנת לרגשות שלה לצאת החוצה. למרות שיש בינה לבין בו ניגודים כאלו לא יודעת מה איתכם..אבל אני בכיתי כשראיתי שהופ מבינה לליבה של מרלנה. ובכלל היא שוב נתנה לנו רמז לעתיד "יכול להיות שסטפנו עומד מאחורי הכל, כמו שהוא שלט בחייה בעבר" מעניין למה היא התכוונה? חחחחחחח
בל ושון מיותרים,כמו פליפ מימי תמיד עסוקים בעצמם! לוקאס וסמי נחמדים ביותר הסצינה הפצצה איך שקייט נכנסה להם באמצע ואכלה תלב מרלנה מעולה,היה מרגש לראות אותה עם הופ סהכ פרק מעולה,חבל שבו מגזים כל פעם מחדש
טינס מיותרים ללא יוצא מהכלל (אולי חוץ מבל בסצנה האחרונה עם מרלנה). לוקאס סמי וקייט - מעולה שלושתם עשו עבודה מעולה. הסצנות של ג'ון ומרלנה - אני פשוט מתה על שני אלה. זה היה כל כך יפה דרייק ודידרה היו מצוינים. הסצנה בין הופ למרלנה היית גם ממש טובה כריסטיאן עשתה עבודה מצוינת. דידרה היית מדהימה כל הפרק. הסצנה האחרונה עם סמי בל וג'ון היית גם ממש טובה. (הכנתי את כריסטין סטורמס לסצנה טובה... אכן מאורע נדיר). סה"כ - פרק ממש טוב, שבוע חזק לפנינו.
אני לא רואה מה היה טוב בסצנה האחרונה אצלה.. אגב, אולי גם היא תלקה בתסמונת "השחקן העוזב שפתאום משחק מצוין בפרקים האחרונים" בפרקים האחרונים שלה שמתקרבים ואז נזכה סוף סוף למשחק מדהים מצידה שיכול היה לעזור לה להיות מועמדת לאמי
זה תסמונת השחקן העוזב. זה קרה לבילי השנייה, לאוסטין, ולעוד כמה שאני לא זוכרת כרגע.. שפתאום התחילו לתת משחק טוב. כניראה עצם הידיעה שהם עוזבים גורמת להם להתאמץ קצת יותר..
אז ככה... סמי, קייט ולוקאס- כשקייט תפסה אותם במיטה כבר לא ידעתי אם זה חלום או אמיתי(מרוב שרוב הסצינות שהיו להם ביחד בתקופה האחרונה היו רק חלומות ופנטזיות). אהבתי איך שלוקאס גירש את קייט מהדירה של סמי כשהספיק לו ממנה. תמיד טענתי שסמי ולוקאס נהדרים ביחד וקיוויתי שיחזרו. הצעירים למיניהם-לא התרכזתי יותר מידי אז אין לי מה להגיד. הסצינות של מרלנה וג'ון היו טובות בזכות מרלנה. הסצינה של הופ ומרלנה היתה נהדרת! שתיהן הביאו אותה במשחק מצויין. לא אהבתי מה שנהיה מהדמות של בו. אהבתי את הסצינה בסוף בחדר של מרלנה, עם כל המשפחה שלה.