הפרק היומי 3.12 צפייה מהנה
ב בריט23 New member 4/12/09 #2 אני כל כך שונאת את צ'לסי!!!! אני מקווה שבו והופ יעלו במהירות על התרמית שלה!!! הדמות שלה פשוט דוחה אותי!!! עם כל הנזק והכאב שהיא גרמה היא ממשיכה עוד להוסיף!!!!
אני כל כך שונאת את צ'לסי!!!! אני מקווה שבו והופ יעלו במהירות על התרמית שלה!!! הדמות שלה פשוט דוחה אותי!!! עם כל הנזק והכאב שהיא גרמה היא ממשיכה עוד להוסיף!!!!
מ מאמנת כושר פרטית New member 4/12/09 #3 מסכימה עם כל מילה../images/Emo4.gif גם הסבתא המעפנה שלה קייט רמאית כמוה אין להם שכל לדעת ששקר תמיד ומייד מתגלים והנוגעים בדבר תמיד ניפגעים. גם את מימי אני לא סובלת שקרנית עלובה חושבת ששוב השקר שלה לא יתגלה.
מסכימה עם כל מילה../images/Emo4.gif גם הסבתא המעפנה שלה קייט רמאית כמוה אין להם שכל לדעת ששקר תמיד ומייד מתגלים והנוגעים בדבר תמיד ניפגעים. גם את מימי אני לא סובלת שקרנית עלובה חושבת ששוב השקר שלה לא יתגלה.
P pink40 New member 7/12/09 #4 מסכימה איתכן לגמרי... אבל ממה שאני הבנתי יקח להם עוד המון זמן לחזור אחד לשני. הם אומנם לא יתגרשו אבל יהיו פרודים.
מסכימה איתכן לגמרי... אבל ממה שאני הבנתי יקח להם עוד המון זמן לחזור אחד לשני. הם אומנם לא יתגרשו אבל יהיו פרודים.