הפרק היומי 3.12.07

4hilla4

New member
אני אפסיד...

כי אני הולכת להתרים.. אבל קנו לי יס מקס אז אני אראה בערב
הגעתי למסקנה שיש לי שני זוגות אהובים לפני ג'ון ומרלנה
טוב, זה לבינתיים... אני כבר איזה שעה ביוטיוב והגעתי למסקנה שאני מתה על השנים שעברו.. ראיתי שנים 1980 והתאהבתי...

מזי123

New member
חחח התרמות=\ לא אוהבתתת

אני גם מפסידה:( שוב.. אבל זה משתלם בשופינג עם אמא D: חחחחח

פרק זהב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרק פשוט עוצר נשימה!!! מרלנה שיחקה אותה חבל על הזמן. היא פשוט תותחית. אם היו מראים את רצח אליס זה באמת היה אכזרי מידי. מצד 1 טוב שלא הראו... אני פשוט בכיתי דמעות של צחוק כשמרלנה שיבחה את הסופגניה של אליס. עלק..."אוי..היא טובה".."לעזאזל"..."הייתי צריכה לקחחת את המתכון" פשוט גדולה!! יש לנו אחלה רוצחת הייתי אומרת חח הפגישה שלה עם ג'אן וניקול היתה מוזרה. אהבתי איך שמרלנה סיכמה את העיניינים עם ג'אן הטיפשה וניקול הזאת. והיא עדיין מכחישה שהיא לא הרוצחת. טוב שלא היתה שקופה לגמרי!! וואי אני כבר מחכה למחר..ר'ק באסה שאני לא אוכל לראות אלא רק ביום שישי...מזל. שון ובל כרגיל היו שיעמום.. הופ ובו לא קיבלו הרבה זמן מסך. וסמי היתה מצויינת!!! אני חולה עליה ככה. הרבה זמן שלא היה לה את התפקיד החייתי הזה שבה. חח כמה צרחות..אפילו גרמתי לאמא שלי להתמכר חחח מי עוד הופיע? נראה לי שסיכמתי את כולם. אני אתגעגע לכתוב ממחר אוףףףףףףףףףףףף דווקא בשיא המתח. בדיוק כשנגמרו כל הרציחות של מרלנה. טוב... אין מה לעשות..עבודה זו עבודה. ושוב לסיכום פרק מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לתוכנית המדהימה הזאת!!!!!!!!!!

abcd80

New member
אהה לא ראו את הרצח? + ../images/Emo58.gif

בדיוק באמצע הלכתי למטבח ואז שחזרתי תהיתי למה לא ראינו את מרלנה הורגת את אליס עם הדונאטס.. אז לא הראו את זה בכלל?? אם כך, טוב שחסכו מאיתנו את זה. אגב בטעות השתרבב לך ספוילר
שהרציחות של מרלנה נגמרו.. אבל עוד לא יודעים כאילו כי מרלנה תרצה להרוג את ג'ון.

2DH

New member
פרק מעולה

בופ - התגובות שלהם היו ממש איטיות. ג'ון מתקשר אומר שאליס בסכנה שעה לוקח לבו לספר להופ ואז במקום לצלצל לבן שלהם או לבריידים הם מזמינים בייביסטיר ... אהה לא שוטר שלוקח לו זמן להגיע ולא שולחים אף אחד לבית של אליס. אכן תגובה מהירה ביותר. שון ובל - מיותרים כתמיד. ג'אן וניקול היו סבילות רק בסצנה עם מרלנה שהיית מעולה אליס - אוי זה קשה ... זו אליס... זה די מזעזע וזה אחרי שלא באמת ראינו משהו. אבל דידרה עושה פשוט עבודה מעולה , אני ממש נהינת מכל סצנה. סה"כ - היה מעולהו וזה רק ילך וישתפר .

hillator

New member
מסכימה

למרות שהבעיות פה בכבלים לא הסתדרו מחר מזמינה את הוט

בופ וניג'אן

הם באמת לא היו בסדר... מההשתהות הזו בו היה אמור ללמוד את הלקח עם מה שקרה לקרוליין וכמו מטומטם הוא נתן לה להכנס לכנסיה להתפלל בשעת ה0 כשמרלנה תיקתקה עם השעון... ג'אן וניקול היו באמת בסדר יחסית לפרקים קודמים. אפילו נהניתי מהן קצת.

4hilla4

New member
פרק ממש טוב!!!

דידרה קרעה אותי מצחוק!!! סמי וג'ון היה מעולה!!! הפרומו נראה מדהים! וואי זה היה אכזרי ומזל שלא הראו לנו איך היא מתה! או או.. אקדח על ג'ון נשמע מעניין... הצחיק אותי שניקול אמרה- השוטרים יבינו את זה ממש מהר או משהו טוב על משטרת סאלם שהם קולטים מהר ואני מתחילה להתפקע מצחוק... כן בטח... ניקול, לפי מה שאני רואה אין מה לך ולג'אן לדאוג...

הסופגניות + שאלת ספויילר

אני לא חושבת שהיה להם לב להראות את רצח אליס. עדיין גילה די מופלג והיא גם ככה בקושי מדברת... פשוט חארם... שמתם לב שאליס די הצליחה לחדור לליבה של מרלנה? זה באמת הראה לנו שמרלנה שאנחנו אוהבים ומכירים נמצאת אי שם עמוק בתוכה... ולהגיע לשפל של רצח זה כבר לא ניתן להבין... שאלת ספויילר!!! איך יסבירו את מה שטוני עשה לאליס בעתיד? ולגבי ניקול..דווקא מתאים היה לה להגיד את זה והכל בגלל שהיא תמיד לחוצה שמשהו יקרה. ואגב שמתם לב שהיא מפחדת ממרלנה? חחחחחח לניקול ומרלנה אף פעם לא היתה סצנה יחד. מרלנה דווקא ידעה מצויין להתמודד עם 2 הנחשיות האלו.

פרק מעולה

גו'ן וסמי תותחים שיחקו אותה בל משעממת,וגאן,וניקול=כולם חבל שלא נרצחו שון כרגיל סבבה לגמרי הופ ובו זוג ניצחי והכובש אליס מסכנה היתה כמו חתול מת כאב עליה מזל שלא הראו תחניקה לוקאס חמוד איךך ניסה להציל את סמי בגשמים כמובן הכובשת כרגיל מרלנה "אוי איזה טעימות הסופגניות,היתי צריכה תמתכון" היא מלכה
מחר יהיה קרב מעניין בין גו'ן למרלנה,כלבה איך חטפה תאקדח ממנו~!

למעלה