הפרק היומי 3.1.08

פרק מעלף ביותר

סמי ולוקאס פשוט טובים רקס מסכן אבל שיחק אותה בגדול כאב לי על ויל על איך ששמע מסכנה קייט לא פלא שלא שלטה בעצמה ג'ון סופסוף שמע את האמת בפנים הטמבל הזה אני לא מבין איך בו והופ נשארו מיקצוענים פשוט אלופים מרלנה היתה המלכה איזה אדישה פשוט תותחית על שון ובל עסוקים בעצמם,פליפ היה מיותר יחד איתם פשוט פרק מעולה

2DH

New member
עוד פרק מעולה

כולם חוץ מקריסטין סטורמס וג'ייסון קוק עשו עבודה מעולה. אני די מרחמת על השוטר שהיה צריך לפתוח ולסגור את הדלת לכל תושב סאלם שהתחשק לו להצטרף בדיוק ברגע המתאים לחקירת המשטרה. דידרה היית מדהימה, פרק שלם סביב מרלנה - אני בעד. סה"כ - אנחנו עדיין ברצף הפרקים המצוינים שילכו וישתפרו.

santa barbara

New member
אני דווקא חושבת ש...

כל עניין התחקור הזה של מרלנה די מטומטם. בו שאמור להיות כזה שוטר טוב לא חשב אפילו לשאול את מרלנה למה היא התחילה עם כל זה, מה גרם לפגוע בבו והופ מלחתחילה, מאיפה היא השיגה את המסיכה...וכו'... במקום זה הוא רק שואל אותה כל פעם אם היא רצחה את הקורבן הבא, ואם זה לא מספיק אז גם יוצאים ונכנסים חופשי, מי שבא ברוך הבא... היחידה שכיף לראות אותה היא סמי שמשחקת מעולה. בל מפגרת ומעצבנת ממש, אמא הרוצחת הסדרתית - כניראה תוצא להורג והיא רק דואגת ליחסים שלה עם שון.

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

היא תספר את הסיבה לרציחות.. זה יקרה בסוף כשהיא תתוודה על כל הרציחות. בו אמר אתמול שקודם כל שהיא תתוודה בכל הרציחות ורק אז היא תגיד למה זה קרה

פרצלה

New member
אני חייבת להבין

טוב לא ממש חייבת אבל בכל זאת. מרלנה קיבלה סם אמת ולא סם רישעות לא? היא אמורה לספר את האמת על הרציחות. מדוע היא עושה זאת ברישעות,עם חיוך על הפנים,בהתגרות? שהרי אם זה כך,ואם היא אומרת את האמת אבל לא מזילה דימעה זה מראה שהיא נהנתה לרצוח ונזכרת באמת בהנאה,אחרת תוך כדי סיפור הזוועות היא היתה צריכה לבכות ולא לחייך. סם אמת לא מהפנט שוב להיות רוצחת קרת דם,אלא אמור לגרום לה רק לספר מה קרה. מוזר

abcd80

New member
כן את צודקת

אכן היה לה איזשהו ניצוץ קטנטן של רשעות אבל בעיקרון, כל סם האמת הזה גרם לה לחזור אחורה לשקוע בעבר וזה כולל גם לחוות שוב את הרגשות שהיא הרגישה בזמן שהיא רצחה. אז בזמן שהיא רצחה היא היתה רשעית ולכן היא נראתה ככה כשהיא ספרה מה קרה.

hillator

New member
הפרק

משחק מצויין לדידרה סמי ולוקאס ענקיים.. תאמת די נמאס לי גם ממימי ורקס

Jasper Jasper

New member
פרק מצויין

כולם עשו עבודה נהדרת,במיוחד דידרה ואליסון.לרוע המזל,גם קירסטן סטורמס הייתה שם.חבל שזו לא שחקנית יותר חזקה,שהייתה גורמת לנו לחשוב שבל שם בשביל אמא שלה,ולא רק בשביל עצמה

למעלה