הפרק היומי 2X23

shahar615

New member
הפרק היומי 2X23

שם הפרק: מי אבא שלך באנגלית: who's your daddy תקציר: חבר ותיק של האוס מביא את בתו לטיפולו. אלא שהילדה, ניצולת הוריקן, בישרה לאיש על אבהותו רק לפני ימים אחדים. האוס מיד מטיל ספק בדבר ומציע לידידו לבצע בדיקת אבהות. עם: די. בי. סוויני. תסריט: פה שבוע הבא ישודר הפרק שהכניס את כולם (או לפחות אותי) להיסטריה....2X24

אהבתי

הוא היה די יבש, אבל נו. עדיין לא היה פרק שלא אהבתי. אז לכו תדעו *מושכת בכתפיים* HOUSE: Pretentiousness is hereditary. Just 'cause they haven't found the gene yet...
לא אהבתי בכלל את ההאודי

דווקא אני את ההאודי אהבתי מאוד.

היה שם מן מתח כזה, שגרם לי לרצות לראות עוד ועוד מההאודי הזה.

shahar615

New member
בערך..

גילינו שקרנדל הוא לא באמת האבא שלה.. היא עבדה עליו, אבל האוס לא סיפר להם.. והיה קטע ההאודי מצויין (ע"פ דעתי) שבו קאדי נכנסה למשרד של האוס כולה שמחה וחייכנית ואמרה לו תודה על הזריקות.. האוס שאל אותה אם זה כל מה שהיא רצתה לומר לו והיא אמרה לו לא והלכה.

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifאז האוס לא יודע שהוא לא אבא שלה ?

ולמה היא עבדה עליו בעצם?

shahar615

New member
האוס יודע את האמת

זה קרנדל שלא יודע. אנחנו, הקהל, לא זכינו לשמוע למה היא עבדה עליו או אולי בכלל זו הייתה אמא שלה שעשתה את זה...

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifאהה..

אז לא הבנתי את זה "והיה קטע ההאודי מצויין (ע"פ דעתי) שבו קאדי נכנסה למשרד של האוס כולה שמחה וחייכנית ואמרה לו תודה על הזריקות.. האוס שאל אותה אם זה כל מה שהיא רצתה לומר לו והיא אמרה לו לא והלכה." אם היא אמרה לו פשוט "לא" זה קצת חשוד לא? כאילו היא כן הייתה אמורה להגיד לו עוד משהו. או שפשוט רצו להראות שלהאוס זה לא מזיז אז הוא עונה לה בתגובה "זה כל מה שרצית להגיד לי?"

לי נראה

שהיא רצתה לבקש ממנו שיהיה האבא של התינוק שלה. אבל התחרטה בסוף.

אחד היותר אהובים עלי.

בעיקר בגלל הקייס ובגלל האודי. אני חושבת שרואים פה איזשהו צד של האוס, צד שהוא לא תמיד מראה. אולי...נחמדות? אפילו אם לא ממש שמים לב. הקטע עם המעסה היה טוב
ישר איך שהם נכנסים "זה לא מה שאתה חושב", או "זה לא מה שאת חושבת". מאיפה לו מה הם חושבים? XD אולי הם דווקא חשבו שהיא מעסה לו את הרגל ואז שהוא אומר להם שזה לא מה שהם חושבים אז זה דווקא למה שהוא התכוון? חחחח הסתבכתי קצת
אהבתי ביותר את הקטעים של האודי, עם הזריקות והכל. מזכיר טיפה את מייבי בייבי....

SallySkelly

New member
ראיתי רק את ההתחלה...

ואז הלכתי [שלא מרצוני!]. אז שמישהו יסביר לי, אם לא אכפת לו - מה זה ה"האודי" שכולם מדברים עליו? תודה

YaEl 15

New member
כן. יש עוד.

יש קיצור לכל מערכת יחסים. צ'יימרון = קמרון=צ'ייס האוסון = האוס= ווילסון האוסטייסי.. טוב, זה כבר ברור

Marg H

New member
באנגלית אומרים Hilson אז זה אילסון, לא?

Hilson= House+Wilson אומרים אילסון לא, האוסון...

יוקאס

New member
ויש גם וודי = ווילסון וקאדי ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

דפנה80

New member
נראה לי שמה שהאוס עשה עם בדיקת האבהות היה מאד

מתוחכם. כלומר, הוא ידע שמצד אחד קרנדל רוצה להיות אבא שלה ושאם הוא יגלה לו את האמת הוא רק יפגע בו. אבל מצד שני הוא חשש שהילדה "עובדת עליו" והיא רק מנצלת אותו. אז האוס אמר לילדה שקרנדל באמת אבא שלה כדי שאפילו אם היא חשבה שזה לא נכון וסידרה אותו, עכשיו היא חושבת שזה נכון ותרגיש פחות בנוח לנצל אותו. זה היה מעשה מאד אצילי מצידו. אני מקווה שהסברתי את עצמי (ושמישהו עדיין קורא את הדיונים על פרק 2x23)...

למעלה