הפרק היומי 2X18

• פותח הנושא aj23
  • פורסם בתאריך

aj23

New member
הפרק היומי 2X18

ג'ושוע הסתבך משהו ענק ולא באשמתו. הוא בסך הכל רצה לראות קצת את אנני כי הוא התגעגע אליה. אך בגלל חבורת עבריניים העסק השתבש לגמרי עד שהגיע לאן שהגיע. לעבריינים היה עיקרון טוב מיסודו אך לא הביצוע- הם רצו ללמד לקח את מי שמנצל את החלשים ממנו - ג'ושוע "כאילו" הציץ לאנני העיוורת. בסיום הפרק, הם יושבים אלק,ג'ושוע ומקס בחדר ומתחבקים ביחד. כל אחד מהם עובר תקופה קשה והם צריכים להתאחד בשביל לעזור אחד לשני. אם בעונה הראשונה הם היו צריכים להתפצל בשביל לא התבלט הרי שעכשיו הם חייבים להיות מיוחדים. והאמת היא שהמציאות מאד השתנתה מאז העונה הראשונה לשנייה. לוגן לא מראה רגשות נקמה למקס- היא זרקה אותו אבל הוא עוזב אותה בתקופה הקשה הזאת, ההפך, הוא מנסה לחזר אחריה ולאו דוקא מבחינה רומנטית אלא בשביל לעזור לה ולדומיה.

karms20

New member
אפשר לראות איך הם הפכו למשפחה -

מקס אלק וג'ושוע. אפשר לראות את השינויים שהם עברו מתחילת העונה. ואיך עכשיו שלושתם ממש משפחה, והחיבוק בפרק הזה בסוף הוא מעין ה"אישור"/"ההוכחה" הסופי של זה.

טבו לשי

New member
ררררררר לא שלח! ../images/Emo123.gif

בקיצור, לא ממש אהבתי את הפרק... לא עניין ממש... בגדר "נחמד"... ד"א מה עם הבן של וייט? הם לא לקחו אותו מהבצפר/כת שהוא היה שם? אז איפה הוא עכשיו? בבית יתומים או משו?

aj23

New member
ריי הבן של וויט..

לוגן בירר קצת - ואח"כ שלח את הילד לאחות של אמא שלו. ככה הוא (לבינתיים) מוגן!

inbula

New member
לא פייר שאנני מתה...../images/Emo7.gif

איזה תסריטאים רעים!!! הם לא יכלו למצוא משהו אחר לכתוב... לא תמיד צריך סוף טרגי...
אני כועסת...

Nitzan122

New member
מסכנים ג'ושוע ואנני

וגם לוגן ומקס... אוף למה וויט רצח אותה איזה מסכנה וג'ושוע... זה פשוט כל כך עצוב כשהוא רואה את השידור שמודיע שאנני נרצחה ולמה לעזאזל מקס לא אומרת ללוגן את האמת?!?!?!? אוף! והחיבוק בסוף באמת מרגש ומראה כמה שהם הפכו להיות משפחה מאז תחילת העונה

אוווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

הייתי כ"כ סחוטה אתמול
שבעשרה ל11 העייפות הכריעה אותי אז כיוונתי שעון מעו11 ל11 וחצי.. אלא שהוא לא העיר אותי!!! הייתי כ"כ עייפה
ואז ברבע ל12 קמתי במקרה... אני זוכרת שראיתי את אלק לשניה ושוב נרדמתי
אין לי מושג איך.. רק מלראות את אלק הייתי צריכה להתעורר! אבל הייתי כ"כ עייפה, אני זוכרת שהכרחתי את עצמי להישאר ערה ולראות אבל מייד נרדמתי
ולפי הסיכום שלך זה נשמע כ"כ מדהים, הפסדתי הרבה
אאאאאאאוווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף למישהו יש תמונה של החיבוק של שלושתם? זה נשמע מדהים!

Omega Dark

New member
עכשו ראיתי את הפרק....

בגלל הלימדוים המעצבנים!!! שמילא אף אחד לא מקשיב..... זה היה לדעתי אחד הפרקים היותר מוצלחים של העונה; היה בו צחוק (סקטצ'י) דרמה (לוגן ומקס) והרבה הרבה עצב ושנאה (כל הסיפור עם ג'ושוע....).....

kyle chandler

New member
מי שבא לו שיכנס../images/Emo168.gif

הבנתי למה יש את כל הקטע של הכת של ווייט: כי מקס למקס הקטנה נמאס מהקרחת!!!!!!!!!!!!!! ויקום האיש שיגיד שלא!

kyle chandler

New member
כן!../images/Emo168.gif

ואם לא הבנת אני יסביר לך: מקס הקטנה פרשה מהסדרה כי היא הייתה בת איזה 11 - 12 ככה ונמאס לה מהקרחת והכל אז היא פרשה בקיצור והם לא יכלו להראות יותר דברים מהעבר אז הם שרפו את מנטיקור (בפעם הראשונה שאמרתי זה נשמע הרבה יותר הגיוני)

QueenMaria

New member
איפה קראתי.../images/Emo67.gif

שזה לא שהיא פרשה.:p אלא שהיא הפסיקה להיות דומה לג'סיקה.

למעלה